Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 07, 11:03)
lotuliukas.gif šakės susilydžiau  lotuliukas.gif geri sapnai  biggrin.gif mielai ir aš Bela pabūčiau  biggrin.gif

nu buciuotis tai dar nieko nesakau, nu bet kai ant galo nusisoviau swoon.gif kazkodel kai sapnuoju vampyrus jie visi blogi buna doh.gif

Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 07, 15:40)
nu buciuotis tai dar nieko nesakau, nu bet kai ant galo nusisoviau swoon.gif kazkodel kai sapnuoju vampyrus jie visi blogi buna doh.gif

nu o bučiavaisi su Edvardu tuo pačiu iš filmo, ar kokiu nors kitu? biggrin.gif

neklausei jo, kur Džeikas? biggrin.gif

jo, nusišovimo pabaiga šizova, bet tipiška sapnams...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 07, 17:11)
nu o bučiavaisi su Edvardu tuo pačiu iš filmo, ar kokiu nors kitu? biggrin.gif

neklausei jo, kur Džeikas? biggrin.gif

jo, nusišovimo pabaiga šizova, bet tipiška sapnams...

ai, zinok kazkaip viskas naturaliai taip buvo, nieko negalvojau biggrin.gif tik per vielines tvoros skyle buciuotis nepatariu-baisiai nepatogu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ai, ten ant galo irgi buvau ne as, bet vis dar atsimenu ta trenksma, skausma ir tamsa... nu i nafik, nenoreciau nusisaut tokia grazi budama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 07, 16:19)
ai, zinok kazkaip viskas naturaliai taip buvo, nieko negalvojau biggrin.gif tik per vielines tvoros skyle buciuotis nepatariu-baisiai nepatogu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ai, ten ant galo irgi buvau ne as, bet vis dar atsimenu ta trenksma, skausma ir tamsa... nu i nafik, nenoreciau nusisaut tokia grazi budama biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif Nu tikrai... biggrin.gif Bet su kuo buciavais taip ir nepasakei???? g.gif Su Edvardu??? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 07, 08:54)
vakar  filmas matyt istrigo, tai sapnavau, kad as Bela ir per kazkokia vieline tvora su Edvardu buciuojuos lotuliukas.gif kazkokia ten kova tarp zmoniu ir vampyru lauke, tai dar sapnavau, kad esu kazkokia merga, kuri nusisauna kad jos nesuvalgytu doh.gif toks keistas sapnas buvo biggrin.gif

QUOTE(Nika89 @ 2011 05 07, 18:51)
thumbup.gif  thumbup.gif  Nu tikrai... biggrin.gif  Bet su kuo buciavais taip ir nepasakei???? g.gif Su Edvardu??? ohmy.gif

pasakė biggrin.gif blem pavydu, aš išvis twilighto nesapnuoju, o dar taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2011 05 07, 18:51)
thumbup.gif  thumbup.gif  Nu tikrai... biggrin.gif  Bet su kuo buciavais taip ir nepasakei???? g.gif Su Edvardu??? ohmy.gif

O ką sakyt, jei sapnuojant vos Roberto garaže neišpreivartauji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bučiuojas jis gerai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 07, 19:23)
O ką sakyt, jei sapnuojant vos Roberto garaže neišpreivartauji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bučiuojas jis gerai  lotuliukas.gif  thumbup.gif

paskutinio sakinio paneigti negaliu laugh.gif sapninis Edva prancuziskus meto neblogai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 07, 18:49)
paskutinio sakinio paneigti negaliu laugh.gif sapninis Edva prancuziskus meto neblogai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi pavarot jus mergos biggrin.gif

as nesapnuoju... na ta prasme vampyru... o visai noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Dar neperseniausiai sapnavau, kad BA mano kieme filmuoja lotuliukas.gif bet tada pagrinde dominavo režisierius ryškiom spalvom apsirengęs. Ir nepamenu kas, medžiose kaip beždžionės šokinėjo xD ty po obelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 07, 18:08)
pasakė  biggrin.gif  blem pavydu, aš išvis twilighto nesapnuoju, o dar taip  biggrin.gif

aš sapnavau kartą, labai sakyčiau neblogai biggrin.gif ir vampyre tapau hehe be kančių. tiesiog ėmė ir ilgos gražios blakstienos užaugo, ir aš tokia graži graži doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 07, 22:16)
aš sapnavau kartą, labai sakyčiau neblogai biggrin.gif ir vampyre tapau hehe be kančių. tiesiog ėmė ir ilgos gražios blakstienos užaugo, ir aš tokia graži graži  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dieve, o as, pamanyk, nusisoviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 05 07, 16:19)

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 05 07, 18:49)
paskutinio sakinio paneigti negaliu laugh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Geruliai sapnai thumbup.gif Man tai patinka tas jausmas po ryškaus sapno - tarsi pabūvojus filme ir išlipus iš ekrano viduryje veiksmo biggrin.gif Tada visą dieną galvoji, o kaip galėjo baigtis bigsmile.gif
Atsakyti