Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 21:33)
grozis jis siame filme neispasakytas...kiek ziuriu, tiek isimyliu blush2.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif wub.gif me too wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nika89 oro_buckis.gif

Robertas palieka Australija...
Laukia ilgas skrydis ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 07, 08:06)
Robertas palieka Australija...
Laukia ilgas skrydis ax.gif
user posted image

O kur skrenda? Londonas, LA, Torontas? g.gif

Kristen tai jau vaiksto su suniu Toronto gatvemis... ax.gif Turbut nepasitiki Robertu - ieskant buto su tinkamo dydzio virtuve unsure.gif
Atsakyti
vakar filmas matyt istrigo, tai sapnavau, kad as Bela ir per kazkokia vieline tvora su Edvardu buciuojuos lotuliukas.gif kazkokia ten kova tarp zmoniu ir vampyru lauke, tai dar sapnavau, kad esu kazkokia merga, kuri nusisauna kad jos nesuvalgytu doh.gif toks keistas sapnas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

aš tai nieko twiligh ar Roberto tema šiąnakt nesapnavau lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif aų ir vakar žiūrėjau Saulėlydį, toks buvo išlauktas ir išturėtas biggrin.gif įgarsinimo net nepastebėjau unsure.gif bet nervino, kad negaliu sustabdyt filmo ar atsukt atgal, kelis kart griebiau pultelį, bet pasimečiau ką spaust, kad atgal prasukt lotuliukas.gif ir žiūriu, kad kuo toliau tuo labiau mane nervina filmo neatitikimas knygai blush2.gif tiek daug gražių vietų, frazių, minčių praleista, aišku suprantu, kad visko neperteiksi filme, bet vis tiek nervina biggrin.gif ir dar skaitydama knygą edvardą paprastai įsivaizduoju labiau robertišką, tai tas jo kančios perkreiptas marmurinis veidas ir vedė į neviltį (va dabar tai valgysiu pomidorienę biggrin.gif ) bet reziumė aš juos myliu ir mylėsiu wub.gif tad iš palatos nevarykit biggrin.gif p.s Bela/Kristen nuostabi, bet su metais man vis gražėja wub.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 05 07, 08:54)
vakar  filmas matyt istrigo, tai sapnavau, kad as Bela ir per kazkokia vieline tvora su Edvardu buciuojuos lotuliukas.gif kazkokia ten kova tarp zmoniu ir vampyru lauke, tai dar sapnavau, kad esu kazkokia merga, kuri nusisauna kad jos nesuvalgytu doh.gif toks keistas sapnas buvo biggrin.gif

lotuliukas.gif šakės susilydžiau lotuliukas.gif geri sapnai biggrin.gif mielai ir aš Bela pabūčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 22:28)
Sutrumpinta versija biggrin.gif
10 Hottest Moments from Twilight
Ten ir "Jaunatis" yra...taip kad 2in1 per 6 minutes rolleyes.gif

gražiai sužiūrėjau. ir labai gražus man Džeikobas pirmojoj dalyje ilgais plaukais thumbup.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 05 07, 07:54)
vakar  filmas matyt istrigo, tai sapnavau, kad as Bela ir per kazkokia vieline tvora su Edvardu buciuojuos lotuliukas.gif kazkokia ten kova tarp zmoniu ir vampyru lauke, tai dar sapnavau, kad esu kazkokia merga, kuri nusisauna kad jos nesuvalgytu doh.gif toks keistas sapnas buvo biggrin.gif

hehe geras biggrin.gif

aš irgi pažiūrėjau gražiai filmą per teliką. vertimas aišku kniso, kad netikslus. bet patiko spalvos, kažkaip mano kompe turimas filmas vien mėlynas, o čia spalvų buvo daugiau. kaži, o gal ir antrą dal rodys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 07, 11:25)
gražiai sužiūrėjau. ir labai gražus man Džeikobas pirmojoj dalyje ilgais plaukais  thumbup.gif
hehe geras biggrin.gif
aš irgi pažiūrėjau gražiai filmą per teliką. vertimas aišku kniso, kad netikslus. bet patiko spalvos, kažkaip mano kompe turimas filmas vien mėlynas, o čia spalvų buvo daugiau. kaži, o gal ir antrą dal rodys?  g.gif

Man tv Vilniuje tik per kompiuterį, tai spalvos dar baisesnės buvo doh.gif Antrą gal už metų rodys g.gif
Atsakyti
Spėkit, kas Sexiest Men Of The Week biggrin.gif
http://www.glamourma...on-looking-sexy
Papildyta:
http://www_robertpat...ydneyprem45.jpg bigsmile.gif

http://www_robertpat...dneyprem114.jpg vampyras

ir daugiau didelių foto biggrin.gif http://www_robertpat...Premiere/page/2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 07 gegužės 2011 - 11:37
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 07, 11:25)
aš irgi pažiūrėjau gražiai filmą per teliką. vertimas aišku kniso, kad netikslus. bet patiko spalvos, kažkaip mano kompe turimas filmas vien mėlynas, o čia spalvų buvo daugiau. kaži, o gal ir antrą dal rodys?  g.gif

As ziuredama per TV filma pasijutau, lyg sedeciau kine... biggrin.gif
Didziaja dali filmu per PC ziuriu, o ten ekranas mazesnis, tai ir vaizdas ne toks .

Siandien, tvarkydama namus, pasileidau Twilight CD ir mintyse, grojant muzikai, prasuku filmus dar karta rolleyes.gif

Atsakyti
sveikos

aš ir vakar "Saulėlydį" žiūrėjau biggrin.gif Mamai irgi teko žiūrėt, nes namie du televizoriai, o tėtė vieną jau užsiėmęs buvo, nes žiūrėjo ten kažkokį rusišką serialą biggrin.gif įgarsinimas man kažkaip nemaišė g.gif o mamos išvada po filmo: "Nepatinka man fantastika, nu bet čia dar dar. Ir tas aktorius, kur Edvardą vaidina rimtai gražus" biggrin.gif O "Jaunatį", manau, tik kitais metais pamatysim per TV

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

As vakar irgi ziurejau"Saulelydi" su vaiku nes pries tai su juo ziurejau jo filmuka "Madagaskara" lotuliukas.gif

Oi siurpuliukai ejo per kuna ziurint, na igarsinimas man irgi nepatiko bet nekreipiau demesio... rolleyes.gif
Atsakyti