Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 21:55)
o aš negaliu žiūrėti, nes diedas įsitempęs žiūri discovery apie kvantinę fiziką. norit paskaitysiu paskaitą apie x daleles?  doh.gif  lotuliukas.gif

a ner daugiau TV namie? as tai kai mane uzknisa arba neduoda ziuret pabegu i miegama, ir bedu ner biggrin.gif
Atsakyti
aš jau irgi žiūriu biggrin.gif draugė žiūri ir man rašinėja pizdavojančius sms. pagrasinau kad duosiu knygą paskaityt ir kad ji maldaus tęsinio, o aš ją kankinsiu cool.gif

ne, telikas tik vienas, čia jau mano pageidavimas toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 06 gegužės 2011 - 21:13
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 06, 21:11)
a ner daugiau TV namie?  as tai kai mane uzknisa arba neduoda ziuret pabegu i miegama, ir bedu ner  biggrin.gif

Pas mus namie (kol dar gyvenau su tėvais) būdavo trys telikai, bet ir tai kartais sugebėdavom susipykti biggrin.gif
Atsakyti
man nepatinka Edvardo plaukai styrantys. atrodo kaip Džonis Bravo. gerai kad kitose serijose jam to plaukų nestatė šitaip baisiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 21:20)
man nepatinka Edvardo plaukai styrantys. atrodo kaip Džonis Bravo. gerai kad kitose serijose jam to plaukų nestatė šitaip baisiai biggrin.gif

biggrin.gif jonis bravo gerai skamba biggrin.gif

ei, pavydziu jums... gal reikia mamyciau dienos proga uzsiprasyt ramios dienos? bigsmile.gif g.gif ir tada su visom serijom biggrin.gif
Atsakyti
Koks saldumas ka tik buvo, ane biggrin.gif
Partizane, nevaryk cia ant Edvardo plauku...grozis jis siame filme neispasakytas...kiek ziuriu, tiek isimyliu blush2.gif biggrin.gif

O mano vyras miega, tai man rojus...galiu ziureti, nes jei bludytu, tai filmo nematyciau...ir man labai smagiai per TV ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
Pamaciau egliosha ir prisiminiau ka norejau pasakyti biggrin.gif
Taigis, as galvoju, kad Taylor su savo filmu taip pat keliaus po Europa, tai mes rugseji duokle Taylor atiduosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 06, 21:22)
Tai kad savo turimus galejai jungtis ir pries valanda, kai nerode per TV  ax.gif
Radot prie ko kabinetis...  doh.gif Nepatinka, isjungiat ir viskas. Jei istorija "veza", tiks ir toks igarsinimas. I ji praktiskai nekreipi demesio...

taip laukiau, o igarsinimas toks baisinis, kad nusprendziau saves netraumuot ir neziuret... tiksliau neklausyt, nes ziuret neturiu kada verysad.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 22:58)
Pamaciau egliosha ir prisiminiau ka norejau pasakyti biggrin.gif
Taigis, as galvoju, kad Taylor su savo filmu taip pat keliaus po Europa, tai mes rugseji duokle Taylor atiduosim bigsmile.gif

thumbup.gif galetu ir per Lietuva pralekt... wub.gif
Atsakyti
Baigės pas mane biggrin.gif

Ne Edvardiškas Robertas man daug labiau patinka wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kažkaip per greit baigėsi rolleyes.gif Tik prasidėjo ir jau pabaiga...
Atsakyti
Ta paskutine scena, su tuo ju sokimu ir buciniu... wub.gif wub.gif wub.gif
Norisi rekti...Pakartot! Pakartot! Pakartot! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 06, 23:18)
Kažkaip per greit baigėsi rolleyes.gif Tik prasidėjo ir jau pabaiga...

Galime pakartoti mirksiukas.gif
Sutrumpinta versija biggrin.gif
10 Hottest Moments from Twilight
Ten ir "Jaunatis" yra...taip kad 2in1 per 6 minutes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 06 gegužės 2011 - 22:30
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 22:28)
Galime pakartoti mirksiukas.gif
Sutrumpinta versija biggrin.gif
10 Hottest Moments from Twilight
Ten ir "Jaunatis" yra...taip kad 2in1 per 6 minutes rolleyes.gif

Dėkui 4u.gif Bet čia dar trumpiau, mirkt ir pabaiga biggrin.gif