Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Koks igarsinimas doh.gif gal dar pagerės unsure.gif
Atsakyti
Fuuuu koks įgarsinimas unsure.gif Nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Nu ne doh.gif gal geriau įsijungsiu ką nors iš savo turimų tongue.gif
Atsakyti
Aš jau įpratau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Daiva oro_buckis.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 06, 19:54)
Fuuuu koks įgarsinimas unsure.gif  Nepatinka schmoll.gif

Jo igarsinimas, toks kaip ir visu Tv3 filmu, tai kazkaip nenustebino biggrin.gif
Vistiek ziuresiu wub.gif
Atsakyti
įsijungiau anglų kalboj thumbup.gif db super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 05 06, 20:56)
Nu ne  doh.gif  gal geriau įsijungsiu ką nors iš savo turimų  tongue.gif

Tai kad savo turimus galejai jungtis ir pries valanda, kai nerode per TV ax.gif
Radot prie ko kabinetis... doh.gif Nepatinka, isjungiat ir viskas. Jei istorija "veza", tiks ir toks igarsinimas. I ji praktiskai nekreipi demesio...

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 06, 20:22)
Tai kad savo turimus galejai jungtis ir pries valanda, kai nerode per TV  ax.gif
Radot prie ko kabinetis...  doh.gif Nepatinka, isjungiat ir viskas. Jei istorija "veza", tiks ir toks igarsinimas. I ji praktiskai nekreipi demesio...

Mhm.. ir sakau, man kazkaip per telika ziurejimas visai kitoks nei per pc smile.gif Lauki pacio filmo, poto lauki jo po kiekvienos reklamos ax.gif
Ir ***** is tikruju kokia Kristen grazi cool.gif tuoj pereisiu ir as i Krisbianku gretas biggrin.gif
Man ji is tu zmoniu, kuri grazi ne ziurint i jos fotkes, o klausant kaip sneka, kaip elgiasi smile.gif
Atsakyti
vertimas ir mane zudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 06, 21:22)
Tai kad savo turimus galejai jungtis ir pries valanda, kai nerode per TV  ax.gif
Radot prie ko kabinetis...  doh.gif Nepatinka, isjungiat ir viskas. Jei istorija "veza", tiks ir toks igarsinimas. I ji praktiskai nekreipi demesio...

Kad aš tikėjausi, kad per tv bus normalus įgarsinimas.
Atsakyti
o aš negaliu žiūrėti, nes diedas įsitempęs žiūri discovery apie kvantinę fiziką. norit paskaitysiu paskaitą apie x daleles? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nea, nereikia schmoll.gif Mes žiūrim kaip liūtas pamilo avinėlį bigsmile.gif
Atsakyti