Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 16:14)
Ot pliatkus paleidau... lotuliukas.gif
Nu as kaip galvojau...Robertas toks vyras, na tai kaip Reese gali atsilaikyti...neatsilaike, tai dabar nescia... ax.gif
O sakot, atsilaike  g.gif biggrin.gif

Toliau pliatkinu...Londonas. Reese dalina interviu...dalina dalina ir vienas nevisprotis zurnalistas klausia jos: "Jus laukiates?" ....Reese nutraukia interviu ....( saltinis twiteris, salia stoveje fanai tai paledo i vinterneto platybes).

Nesupratau... taigi uzsienio spauda rase, kad jis Londone po premjeros nakti leido su Sienna Miller... unsure.gif
Tai pries tai Amerikoje su Reese? g.gif

Krito jis mano akyse...
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 06, 16:21)
Nesupratau... taigi uzsienio spauda rase, kad jis Londone po premjeros nakti leido su Sienna Miller..unsure.gif
Tai pries tai Amerikoje su Reese?  g.gif
Krito jis mano akyse...

o Sienna Miller jau nescia ir jau matosi?????????????( po tos vienos nakties ir po keliu dienu??????????) g.gif biggrin.gif

Einu savo pliatkams kokia pateisinama priezast rasti...
Atleisk Reese, nes mes cia draugiskai mirksiukas.gif
Isdidinau foto...
user posted image
Ka as zinau...panasi truputuka...nes kai ziurejau filma man ji tokia smulkute buvo... ax.gif
Dabar smulki, bet va...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 06 gegužės 2011 - 15:38
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 16:26)
o Sienna Miller jau nescia ir jau matosi?????????????( po tos vienos nakties ir po keliu dienu??????????) g.gif  biggrin.gif

Na, as neapziurineju jos fotkiu kaip jus Reese is visu galu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 06, 16:34)
Na, as neapziurineju jos fotkiu kaip jus Reese is visu galu  unsure.gif

O kodel? g.gif biggrin.gif
Mes ( tiksliau as) matai kaip gilinames... biggrin.gif
Atsakyti
aš tai dabar jaučiuosi akla biggrin.gif parodykit, kur jūs visos matot tą didžiulį skirtumą tarp tų žiedų, gal sakau mes skirtingus žiedus žiūrim biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 18:52)

Reese šimtą kart geriau atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Man abi gerai atrodo...tiek modelis tiek Reese biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Reese man irgi gražiau nei modelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 18:21)

Koks praktiškas vampyras biggrin.gif Ir žmonės saugūs, ir krauju pasimaitinęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 06, 18:04)
Reese šimtą kart geriau atrodo  bigsmile.gif

aš irgi norėjau tą rašyt 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 06:55)
ATSARGIAI!!![/color]
Nezinau reikia ar nereikia to "atsargiai" kai pasirodo oficiali nuotrauka, bet atsarga gedos nedaro. smile.gif
MovieFIX is proud to present this first-look image of Bella wearing her wedding ring in The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1.

NEW Edward and Bella 'Breaking Dawn' Still

user posted image

Galvoju, kad Edvardas ruosiasi i bernvakari, nes Belos kambaryje veiksmas vyksta ir Belos plaukai, lyg ka tik is lovikes islipus tik...lova Belos sulankstyta, o gal nesimato... g.gif
Ka jus manot? biggrin.gif

Kokia nuotrauka wub.gif Man irgi tokia mintis kilo, kad čia prieš bernvakarį biggrin.gif O žiedas man labai panašus į tą iš Elipsės, tai būčiau ir nepastebėjus, kad skiriasi... Gal ir gražesnis dabar g.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 06, 12:31)
Robertas Sidnejuje

user posted image

Oho karsta.gif wub.gif wub.gif Koks Robertas wub.gif
Ir Reese labai gražiai atrodė thumbup.gif

Viskas, tuoj eisiu žiūrėt "Saulėlydžio" yahoo.gif
Atsakyti