Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Reese gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 06 gegužės 2011 - 11:02
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 11:54)
Pasiskaite jis musu elizabeta_depp ir nusprende apsiskabyt biggrin.gif

biggrin.gif yess.gif biggrin.gif
Atsakyti
Viska perskaiciau bigsmile.gif darbu daugybe tai neturiu kada sedet verysad.gif
Uzbalsavau ir as ten MTV..
Belos naujas ziedas nesulygint grazesnis.. bet man vistiek nepatinka kai jie keicia kiekvienam filme kazka doh.gif
Nuotrauko grazios wub.gif ten kur Robge su dramble.. pasaka wub.gif
Kealno brolis tai toks fe lyginant su juo ax.gif
o del Kristen vedamo sunio.. nu nzn.. mano sunys niekada nesispyrioja.. schmoll.gif nebent juos vestu MB bet priestai daves galvon uz kokias nesamones.. arba svetimas zmogus rolleyes.gif Nu bet gal Kristen suo kitokio charakterio rolleyes.gif
Atsakyti
Robertas Sidnejuje

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 06, 12:23)
o del Kristen vedamo sunio.. nu nzn.. mano sunys niekada nesispyrioja..  schmoll.gif  nebent juos vestu MB bet priestai daves galvon uz kokias nesamones.. arba svetimas zmogus  rolleyes.gif Nu bet gal Kristen suo kitokio charakterio  rolleyes.gif

Robertas suniuka is prieglaudos paeme tik vasario men.
Prieglaudos darbuotojai sake, kad ji rado prie konteineriu ir norejo uzmigdyti.
Suniukas nemegsta duru...jokiu duru... schmoll.gif

Atsakyti
Labas merginos 4u.gif . Na man Robertas ir patinka ax.gif kai buna be barzdos. Grazios foto visos 4u.gif . Bet zieda tai tikrai pakeite g.gif , nors tiek gerai kad i grazesni hihihi.gif .
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Daiva, bet va čia Reese neatrodo neščia
Atsakyti
Tai kad atrodo, kai į šią foto geriau pažiūri (nors komentaras ir ne man skirtas)

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 13:23)

Atsakyti
Aciu diev, kad as ne zvaigzde, nes visada atrodyciau kaip nescia doh.gif biggrin.gif Yra gi moteru kurios turi ta kamuolio figura vadinama, as ja turiu verysad.gif Jau sakau geriau kriause buciau doh.gif Man neauga svoris niekur isskyrus pilva, visas 'geris'kaupiasi ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 16:05)
Daiva, bet va čia Reese neatrodo neščia

Ot pliatkus paleidau... lotuliukas.gif
Nu as kaip galvojau...Robertas toks vyras, na tai kaip Reese gali atsilaikyti...neatsilaike, tai dabar nescia... ax.gif
O sakot, atsilaike g.gif biggrin.gif

Toliau pliatkinu...Londonas. Reese dalina interviu...dalina dalina ir vienas nevisprotis zurnalistas klausia jos: "Jus laukiates?" ....Reese nutraukia interviu ....( saltinis twiteris, salia stoveje fanai tai paledo i interneto platybes).

O jei rimtai, tai man ji kartais panasi i besilaukiancia, kartais ne.... ax.gif
Palauksime dar kokius 3 men. ir tikrai suzinosime... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 06 gegužės 2011 - 15:20
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 06, 15:08)
Aciu diev, kad as ne zvaigzde, nes visada atrodyciau kaip nescia  doh.gif  biggrin.gif  Yra gi moteru kurios turi ta kamuolio figura vadinama, as ja turiu  verysad.gif  Jau sakau geriau kriause buciau  doh.gif  Man neauga svoris niekur isskyrus pilva, visas 'geris'kaupiasi ten  doh.gif

aš irgi tokią figūrą turiu biggrin.gif

ankstesnėse nuotraukose Reese budavo su paaukštinto liemenio suknelėm, ten atrodydavolyg dangstytų pilvuką. bet va dabar nebeatrodo man schmoll.gif
Atsakyti