QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 11:54)
Pasiskaite jis musu elizabeta_depp ir nusprende apsiskabyt
Viska perskaiciau darbu daugybe tai neturiu kada sedet
Uzbalsavau ir as ten MTV..
Belos naujas ziedas nesulygint grazesnis.. bet man vistiek nepatinka kai jie keicia kiekvienam filme kazka
Nuotrauko grazios ten kur Robge su dramble.. pasaka
Kealno brolis tai toks fe lyginant su juo
o del Kristen vedamo sunio.. nu nzn.. mano sunys niekada nesispyrioja.. nebent juos vestu MB bet priestai daves galvon uz kokias nesamones.. arba svetimas zmogus Nu bet gal Kristen suo kitokio charakterio
Uzbalsavau ir as ten MTV..
Belos naujas ziedas nesulygint grazesnis.. bet man vistiek nepatinka kai jie keicia kiekvienam filme kazka
Nuotrauko grazios ten kur Robge su dramble.. pasaka
Kealno brolis tai toks fe lyginant su juo
o del Kristen vedamo sunio.. nu nzn.. mano sunys niekada nesispyrioja.. nebent juos vestu MB bet priestai daves galvon uz kokias nesamones.. arba svetimas zmogus Nu bet gal Kristen suo kitokio charakterio
Robertas Sidnejuje
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 06, 12:23)
Robertas suniuka is prieglaudos paeme tik vasario men.
Prieglaudos darbuotojai sake, kad ji rado prie konteineriu ir norejo uzmigdyti.
Suniukas nemegsta duru...jokiu duru...
Tai kad atrodo, kai į šią foto geriau pažiūri (nors komentaras ir ne man skirtas)
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 13:23)
Aciu diev, kad as ne zvaigzde, nes visada atrodyciau kaip nescia Yra gi moteru kurios turi ta kamuolio figura vadinama, as ja turiu Jau sakau geriau kriause buciau Man neauga svoris niekur isskyrus pilva, visas 'geris'kaupiasi ten
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 16:05)
Daiva, bet va čia Reese neatrodo neščia
Ot pliatkus paleidau...
Nu as kaip galvojau...Robertas toks vyras, na tai kaip Reese gali atsilaikyti...neatsilaike, tai dabar nescia...
O sakot, atsilaike
Toliau pliatkinu...Londonas. Reese dalina interviu...dalina dalina ir vienas nevisprotis zurnalistas klausia jos: "Jus laukiates?" ....Reese nutraukia interviu ....( saltinis twiteris, salia stoveje fanai tai paledo i interneto platybes).
O jei rimtai, tai man ji kartais panasi i besilaukiancia, kartais ne....
Palauksime dar kokius 3 men. ir tikrai suzinosime...
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 06, 15:08)
Aciu diev, kad as ne zvaigzde, nes visada atrodyciau kaip nescia Yra gi moteru kurios turi ta kamuolio figura vadinama, as ja turiu Jau sakau geriau kriause buciau Man neauga svoris niekur isskyrus pilva, visas 'geris'kaupiasi ten
aš irgi tokią figūrą turiu
ankstesnėse nuotraukose Reese budavo su paaukštinto liemenio suknelėm, ten atrodydavolyg dangstytų pilvuką. bet va dabar nebeatrodo man