Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 22:44)
Galime pasiziureti video, kaip fanes "kabina" Kristen apsaugini lotuliukas.gif
Video

As gi visad sakiau, kad jis vertas demesio biggrin.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 06:55)
user posted image

Pakeite zieda? g.gif Sitas geriau atrodo ax.gif

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 06, 09:00)
ir man panašu, kad jie ką tik iš lovos iššokę  biggrin.gif
ale robkės barzda didėja ir didėja..  biggrin.gif iki australijos atrodė dar nieko, o jau šitose fotkėse man nepatinka, kažkaip netvarkingai atrodo  unsure.gif  dingo kaip aš vadino "šarman" barzdytė  biggrin.gif
o style ir aš pasigedau..  g.gif

Siaip ten didziulis laiko skirtumas, tai nesistebiu, kad i konferencija atvaziavo tiesiai is lovos...
Na va, tik Robke uzsiaugina barzda ir prasideda priekaistai ax.gif . Mylet ji reikia visoki dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 06, 09:00)
ale robkės barzda didėja ir didėja..  biggrin.gif iki australijos atrodė dar nieko, o jau šitose fotkėse man nepatinka, kažkaip netvarkingai atrodo  unsure.gif  dingo kaip aš vadino "šarman" barzdytė  biggrin.gif

Pagaliau...sulaukiau momento, kai Robertas jau kai kam nepatinka mirksiukas.gif biggrin.gif
Nes man tai jis tokis vajeeeeeeeeeeeeeeee kaip patinka bigsmile.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 06, 09:38)
Pakeite zieda?  g.gif  Sitas geriau atrodo  ax.gif

Rimtai...as jau pamirasau koks ten buvo, nes man kaip ir panasus pasirode...
Reikia eiti is Eclipse kokia nuotrauka su ziedu rasti ir palyginti.

Uzsispyrele27, bet jau parasas tavo...ziuriu ir neatsiziuriu...
egliosha ir maciau pasikeite...
Pavasaris, tai ir mes apdarus keiciam...smile.gif

Radau...
Is Eclipse
user posted image
Is B.A.
user posted image

Ir nezinau...kaip ir skiriasi, kaip ir panasus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 06 gegužės 2011 - 09:12
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 21:44)
Galime pasiziureti video, kaip fanes "kabina" Kristen apsaugini lotuliukas.gif
Video
Papildyta:

Priesai priesai ...ir dar kokie... biggrin.gif

2011 Book & Stage at The Cosmopolitan of Las Vegas
user posted image

user posted image

nice

ei, bet tenprie fotoparašyta, kas vestuvių žiedas, ne sužadėtuvių. gal todėl jis skiriasi?
šiaip užsieny (o ypač seniau buvo) dažnai vestuvinis žiedas neatrodo kaip mums įprastas apskritas be nieko.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 06, 10:41)
ei, bet tenprie fotoparašyta, kas vestuvių žiedas, ne sužadėtuvių. gal todėl jis skiriasi?
šiaip užsieny (o ypač seniau buvo) dažnai vestuvinis žiedas neatrodo kaip mums įprastas apskritas be nieko.

Apie sita taip pat pagalvojau, nes skiriasi ...nuotrauka is filmo kai pamaciau tai supratau...Tik man visada atrode, kad Edvardo mamos ziedas ir bus Belos vestuvinis ziedas... ax.gif
user posted image
Atsakyti
nesulauksit schmoll.gif Robertas man patinka visoks schmoll.gif tai, kad jo barzda man nepatinka tai tas pats, kas nepatiktų marškinių spalva schmoll.gif o jūs tai greitos palatos draugėm atsikratyt laugh.gif
Atsakyti
Robkė man nepatinka visoks schmoll.gif Kai būna su kalėdų senio barzda nepatinka ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 06, 10:54)
nesulauksit  schmoll.gif  Robertas man patinka visoks  schmoll.gif  tai, kad jo barzda man nepatinka tai tas pats, kas nepatiktų marškinių spalva  schmoll.gif o jūs tai greitos palatos draugėm atsikratyt  laugh.gif

Stengiames mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 06, 10:56)
Robkė man nepatinka visoks schmoll.gif Kai būna su kalėdų senio barzda nepatinka ir viskas schmoll.gif

Tau Robke ir neturi patikti...tu Kellan fane tongue.gif (tik nesupratau tu fane kai jis su kelnem ar kai jis be ju g.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 06 gegužės 2011 - 10:03
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 06, 10:03)
(tik nesupratau tu fane kai jis su kelnem ar kai jis be ju  g.gif ) lotuliukas.gif [/color]

Net susimąsčiau po tokio klausimo lotuliukas.gif Sunku pasakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 06 gegužės 2011 - 10:07
O tai koks cia ziedas? g.gif Cia turetu buti vestuvinis...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 06, 11:14)
O tai koks cia ziedas?  g.gif Cia turetu buti vestuvinis...

na aš ir manau, kad čia vestuvių žiedas, o ankstesnėse nuotraukose sužadėtuvių, nes bent jau aš tarp eclipsės ir BA žiedų didelio skirtumo nematau, tai matyt ir kūrėjai tikėjosi, kad nebus akylių fanių ir nepamatys, kad žiedas šiek tiek kitoks biggrin.gif
Atsakyti
Jei tai sužadėtuvių žiedas, nu alia tas pats, tai noriu pagirt filmo kostiumų redaktorę ar kaip ji ten vadinasi. nes anas buvo baisuokliškas lotuliukas.gif o šis jau toks liuks.
Atsakyti
Sidnejuje jau keliaujama raudonu kilimu.
Reese biggrin.gif
user posted image

Nuotrauku kokybe dar prasta, bet aki galima uzmesti biggrin.gif

user posted image

user posted image

Pasiskaite jis musu elizabeta_depp ir nusprende apsiskabyt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 06 gegužės 2011 - 10:56