na pasakykit kad nemiela
Cute Pic Of Where Bear Gets His Walking From
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 05, 18:26)
ale jūs tai duodat skaityt visokių kūtvėlų komentarus, rodos nebūtų ką veikt geriau kokį penkioliktą kartą saulėlydį pažiūrėt, ar interviu paskaityt, o tokie komentarai laiko švaistymas
Tai jau interviu visi perziureti ir Saulelydis 20 kart matytas
As ka savo postu norejau pasakyti...Europoje beveik visuose interviu zurnalistai Roberto klausdavo apie suni, o jis labai mielai i tuos klausimus atsakinedavo ir viename interviu sake, kad nori ismokyti suni nebijoti duru, nes tas tik pamates duris uzsispiria ir nei is vietos.
Kitame sake, kad suniukas su sveikatos problemom ir jie jau ne karta vede ji pas veterinarus. Dar kitame jo klause, kas suns seimininkas, i ka Robertas atsake, kad jis ir t.t....
Tai vaaaaaaaaaa...skaitydama komentarus nustebau , kad tai ka sako Robertas jos negirdi/negirdejo arba iskreipia jo zodzius. Mane matyt tai ir pribloske, kad is tokios nekaltos, o man net mielos foto tokiu istoriju prikure...
O del to nuotaikos gadinimo, tai sutinku...geriau neskaityti, bet..."draugus laikyk arti, o priesus dar arciau"
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 19:51)
O del to nuotaikos gadinimo, tai sutinku...geriau neskaityti, bet..."draugus laikyk arti, o priesus dar arciau"
geras posakis, bet tau tie komentarai ne priešai, o nuotaikos gadintojai, neverta terliotis ir nervus gadintis
man šunėkas kaip šunėkas. jauni elgiasi visaip, o kai kurios veislės ir seniai gali užsispyrę neit priekin smagus šis toks.
Galime pasiziureti video, kaip fanes "kabina" Kristen apsaugini
Video
Papildyta:
Priesai priesai ...ir dar kokie...
2011 Book & Stage at The Cosmopolitan of Las Vegas
Video
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 05, 22:23)
geras posakis, bet tau tie komentarai ne priešai, o nuotaikos gadintojai, neverta terliotis ir nervus gadintis
Priesai priesai ...ir dar kokie...
2011 Book & Stage at The Cosmopolitan of Las Vegas
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 05, 20:12)
Labas rytas
Nika89
ATSARGIAI!!!
Nezinau reikia ar nereikia to "atsargiai" kai pasirodo oficiali nuotrauka, bet atsarga gedos nedaro.
MovieFIX is proud to present this first-look image of Bella wearing her wedding ring in The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1.
NEW Edward and Bella 'Breaking Dawn' Still
Galvoju, kad Edvardas ruosiasi i bernvakari, nes Belos kambaryje veiksmas vyksta ir Belos plaukai, lyg ka tik is lovikes islipus tik...lova Belos sulankstyta, o gal nesimato...
Ka jus manot?
Nika89
ATSARGIAI!!!
Nezinau reikia ar nereikia to "atsargiai" kai pasirodo oficiali nuotrauka, bet atsarga gedos nedaro.
MovieFIX is proud to present this first-look image of Bella wearing her wedding ring in The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1.
NEW Edward and Bella 'Breaking Dawn' Still
Galvoju, kad Edvardas ruosiasi i bernvakari, nes Belos kambaryje veiksmas vyksta ir Belos plaukai, lyg ka tik is lovikes islipus tik...lova Belos sulankstyta, o gal nesimato...
Ka jus manot?
ir man panašu, kad jie ką tik iš lovos iššokę
ale robkės barzda didėja ir didėja.. iki australijos atrodė dar nieko, o jau šitose fotkėse man nepatinka, kažkaip netvarkingai atrodo dingo kaip aš vadino "šarman" barzdytė
o style ir aš pasigedau..
ale robkės barzda didėja ir didėja.. iki australijos atrodė dar nieko, o jau šitose fotkėse man nepatinka, kažkaip netvarkingai atrodo dingo kaip aš vadino "šarman" barzdytė
o style ir aš pasigedau..