Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na pasakykit kad nemiela biggrin.gif
Cute Pic Of Where Bear Gets His Walking From smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 05, 18:26)
ale jūs tai duodat  biggrin.gif  skaityt visokių kūtvėlų komentarus, rodos nebūtų ką veikt  unsure.gif  geriau kokį penkioliktą kartą saulėlydį pažiūrėt, ar interviu paskaityt, o tokie komentarai laiko švaistymas  schmoll.gif

Tai jau interviu visi perziureti ir Saulelydis 20 kart matytas ax.gif

As ka savo postu norejau pasakyti...Europoje beveik visuose interviu zurnalistai Roberto klausdavo apie suni, o jis labai mielai i tuos klausimus atsakinedavo ir viename interviu sake, kad nori ismokyti suni nebijoti duru, nes tas tik pamates duris uzsispiria ir nei is vietos.
Kitame sake, kad suniukas su sveikatos problemom ir jie jau ne karta vede ji pas veterinarus. Dar kitame jo klause, kas suns seimininkas, i ka Robertas atsake, kad jis ir t.t....
Tai vaaaaaaaaaa...skaitydama komentarus nustebau , kad tai ka sako Robertas jos negirdi/negirdejo arba iskreipia jo zodzius. Mane matyt tai ir pribloske, kad is tokios nekaltos, o man net mielos foto tokiu istoriju prikure... doh.gif

O del to nuotaikos gadinimo, tai sutinku...geriau neskaityti, bet..."draugus laikyk arti, o priesus dar arciau" unsure.gif
Atsakyti
Koks gražus ir koks sexy wub.gif Džeimsas (na tas vampyras iš pirmos dalies, kuris Bellos užsigeidė) filme The Roommate ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif . Man tai visai fainas sununiukas toks nulepusiom ausytem hihihi.gif matosi kad jaunas biggrin.gif . O uzauges tom fanems i uodega gales ikast, kad taip negraziai kalbejo irnesakyk.gif apie Kristen mirksiukas.gif .
Atsakyti
Senos/naujos nuotraukos. "Jaunatis", Italija biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 19:51)
O del to nuotaikos gadinimo, tai sutinku...geriau neskaityti, bet..."draugus laikyk arti, o priesus dar arciau"  unsure.gif

geras posakis, bet tau tie komentarai ne priešai, o nuotaikos gadintojai, neverta terliotis ir nervus gadintis irnesakyk.gif

man šunėkas kaip šunėkas. jauni elgiasi visaip, o kai kurios veislės ir seniai gali užsispyrę neit priekin biggrin.gif smagus šis toks.
Atsakyti
Galime pasiziureti video, kaip fanes "kabina" Kristen apsaugini lotuliukas.gif
Video
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 05, 22:23)
geras posakis, bet tau tie komentarai ne priešai, o nuotaikos gadintojai, neverta terliotis ir nervus gadintis irnesakyk.gif

Priesai priesai ...ir dar kokie... biggrin.gif

2011 Book & Stage at The Cosmopolitan of Las Vegas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 05 gegužės 2011 - 21:37
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 05, 20:12)
na pasakykit kad nemiela  biggrin.gif
Cute Pic Of Where Bear Gets His Walking From smile.gif
user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nika89 oro_buckis.gif

ATSARGIAI!!!

Nezinau reikia ar nereikia to "atsargiai" kai pasirodo oficiali nuotrauka, bet atsarga gedos nedaro. smile.gif

MovieFIX is proud to present this first-look image of Bella wearing her wedding ring in The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1.

NEW Edward and Bella 'Breaking Dawn' Still

user posted image

user posted image

Galvoju, kad Edvardas ruosiasi i bernvakari, nes Belos kambaryje veiksmas vyksta ir Belos plaukai, lyg ka tik is lovikes islipus tik...lova Belos sulankstyta, o gal nesimato... g.gif
Ka jus manot? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 06 gegužės 2011 - 05:59
Sidnejus biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O kur style? g.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 06 gegužės 2011 - 06:15
ir man panašu, kad jie ką tik iš lovos iššokę biggrin.gif
ale robkės barzda didėja ir didėja.. biggrin.gif iki australijos atrodė dar nieko, o jau šitose fotkėse man nepatinka, kažkaip netvarkingai atrodo unsure.gif dingo kaip aš vadino "šarman" barzdytė biggrin.gif
o style ir aš pasigedau.. g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Drambliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Style kur tuuuuuu
ziurek mirksiukas.gif 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti