Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 05, 16:29)
veju vejai. nu tai kaip suniui ir dar tokiam jaunuciui reikia elgtis jei aplinka nepazystama, daug svetimu ir dar su fotikais pleskinanciu gun_bandana.gif

Eiti išdidžiai, pakėlus galvą ir vizginant uodegą ir įsivaizduoti, kad eina raudonu kilimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 05, 17:36)
Eiti išdidžiai, pakėlus galvą ir vizginant uodegą ir įsivaizduoti, kad eina raudonu kilimu bigsmile.gif

a tu suns nesi turejus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 05, 16:38)
a tu suns nesi turejus? lotuliukas.gif

Na aš šuns tikrai nesu turėjus schmoll.gif Nes jį būtų reikėję vedžioti, anksti keltis, o aš mėgstu pamiegot...Ilgai miegot rolleyes.gif

Bet..Aš ir ne žvaigždė schmoll.gif Čia žvaigždių šunys turi taip vaikščioti, o paprastųjų mirtingųjų gali ir spyriotis tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 05 gegužės 2011 - 16:43
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 05, 17:42)
Na aš šuns tikrai nesu turėjus schmoll.gif Nes jį būtų reikėję vedžioti, anksti keltis, o aš mėgstu pamiegot...Ilgai miegot rolleyes.gif

Bet..Aš ir ne žvaigždė schmoll.gif Čia žvaigždių šunys turi taip vaikščioti, o paprastųjų mirtingųjų gali ir spyriotis tongue.gif  bigsmile.gif

tai va jauno suns net negalima nuo pavadzio paleisti, nes nezinai kas jam surasys, ot ims ir des i kojas ir adjos amigos.
jis ne zvaigzdziu suo, jis benamiukas juk biggrin.gif netikiu, kad Kristen turi laiko eiti su juo pas dresuotoja
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 05, 16:45)
jis ne zvaigzdziu suo, jis benamiukas juk biggrin.gif netikiu, kad Kristen turi laiko eiti su juo pas dresuotoja

Jis buvo benamiukas, dabar jis - žvaigždių/žvaigždės šuo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 05, 17:47)
Jis buvo benamiukas, dabar jis - žvaigždių/žvaigždės šuo tongue.gif

tai tu antikrisbianka?
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 05, 16:49)
tai tu antikrisbianka?

Kodėl čia taip nusprendei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 05, 17:52)
Kodėl čia taip nusprendei? g.gif

nes taip iseina, kad Kristen kalta, kad suo neatitinka zvaigzdiskumo standartu
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 05, 16:53)
nes taip iseina, kad Kristen kalta, kad suo neatitinka zvaigzdiskumo standartu

O tai kas dar? cool.gif Gal aš ar tu bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
ale jūs tai duodat biggrin.gif skaityt visokių kūtvėlų komentarus, rodos nebūtų ką veikt unsure.gif geriau kokį penkioliktą kartą saulėlydį pažiūrėt, ar interviu paskaityt, o tokie komentarai laiko švaistymas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 05, 18:26)
ale jūs tai duodat  biggrin.gif  skaityt visokių kūtvėlų komentarus, rodos nebūtų ką veikt  unsure.gif  geriau kokį penkioliktą kartą saulėlydį pažiūrėt, ar interviu paskaityt, o tokie komentarai laiko švaistymas  schmoll.gif

Dar ir ne tokiu komentaru paskaitom, ir veikti turim ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 05 04, 22:48)
man nematytos blush2.gif
sita kokia liuks bigsmile.gif
user posted image

Gražios thumbup.gif O ta tai tiksliai super wub.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 09:39)
Scans: Twilight Products Catalog (Germany )
user posted image

Daug ko norėčiau, bet tos apyrankės su turkiu tai tikrai ax.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 15:57)
Atejau pasiguosti...
Jus tikriausiai net neisivaizduojate kiek triuksmo sukele sitos nuotraukos:
Paskaiciau Roberto faniu (antirobstenu) komentarus, tai man stogas vaziuoti pradejo...
As savais zodziai ir esme ka jos rasineja..
- Kristen sadiste ir kankina suni...
- Gal ji jo nematino, nes supyko ant Roberto, kad suo toks kudas...
- Geriau jau suo but likes prieglaudoje ir numarintas, nei tos k*** vedziojamas...
- Matot, kaip jis nemyli Kristen, kaip jis nuo jos traukiasi...
- Kristen tokia susiraukusi, nes Summit liepe eiti su suniu i lauka ir pries paparacius staipytis...
ir t.t ir dar riebiau...

As tyliu... doh.gif

Sakyčiau, kad priekvaišiai prirašo tokių dalykų doh.gif Čia aš žinoma apie kvailas Roberto fanes bash.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Atsakyti