QUOTE(*Bounty* @ 2011 04 22, 11:38)
Man tai labai logiska filmo vieta Tikra, atvira... Bet jau tikrai reikia nerealiai pasitiketi zmogumi kad taip pasakyti.
QUOTE(*Bounty* @ 2011 04 22, 13:21)
Tai kad paprasti vyrai nieko nesupranta
Vampyrai pasirodo moteris supranta labiau Po filmo isejau i miesta, perejau visa gediminke, bet nei vieno vampyro nepamaciau... Gal emigravo
Vampyrai pasirodo moteris supranta labiau Po filmo isejau i miesta, perejau visa gediminke, bet nei vieno vampyro nepamaciau... Gal emigravo
Pati sau priestarauji
Tai kad paprasti vyrai nieko nesupranta
QUOTE(*Bounty* @ 2011 04 22, 11:38)
Man tai labai logiska filmo vieta Tikra, atvira... Bet jau tikrai reikia nerealiai pasitiketi zmogumi kad taip pasakyti.
O kodel Saulelydzio knygu neskaitei / neskaitai?
Pasiziurejau, leliukai tavo dar mazuciukai, tai matyt to laiko nera....
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 22, 14:34)
Aj ne į temą pavarysiu Jau tokia nesąmonė būt naujokei Net prabalsuot negaliu
Tai per kitas temas prasinešk
Sveikutes,
STYLE---palata superine, pasikeliau nuotaikos
Pasiziurejau klipuka su robertuku kaip skaniai suvalgiusi saldaini buciau jo akcentas nerealus...
ir kitos foto grazios...
man neteko dvieju mylet tai ne ka galiu pasakyt...
STYLE---palata superine, pasikeliau nuotaikos
Pasiziurejau klipuka su robertuku kaip skaniai suvalgiusi saldaini buciau jo akcentas nerealus...
ir kitos foto grazios...
man neteko dvieju mylet tai ne ka galiu pasakyt...
Labutis
Prabalsavau už pirmą variantą, jis man priimtiniausias
Tavo nuomonė man suprantama, tik sakyčiau, kad pirmu atveju vis tiek ne meilė, o ypatinga draugystė Čia jau mano asmeninis toks supratimas
Prabalsavau už pirmą variantą, jis man priimtiniausias
QUOTE(Militukas @ 2011 04 22, 11:45)
Sveikutes . Na merginos greiciausiai tai skirtingi jausmai viena myli kaip artima ir labai brangu zmogu, o kita myli stipriai , aistringai kaip moteris vyra . Ir gaunasi myli du bet skirtingai .
Tavo nuomonė man suprantama, tik sakyčiau, kad pirmu atveju vis tiek ne meilė, o ypatinga draugystė Čia jau mano asmeninis toks supratimas
žinot, prirašiau ir ištryniau
kai bus meetas, tai padiskutuosim
ei, ar niekas nenorite nueit į RAUDONKEPURAITĘ?
aš tikrai tikrai noriu. jei nerasiu čia norinčių, eisiu savo aplinkoj ieškoti.
Bounty, paskaityk knygas, jos greitai skaitosi, patiks. ir daug aiškiau bus ir įdomiau
Papildyta:
nepamirškit, kad Bela pasakė Džeikui I love You, kai lankė jį sergantį po traumos. taigi du kartus atsitiktinai pasakyt neįmanoma.
pagaliau, net filmukuose "apie filmą" Kristen kalba apie dvi meiles taip kad galite neigti, netikėti, bet gyvenime taip būna
kai bus meetas, tai padiskutuosim
ei, ar niekas nenorite nueit į RAUDONKEPURAITĘ?
aš tikrai tikrai noriu. jei nerasiu čia norinčių, eisiu savo aplinkoj ieškoti.
Bounty, paskaityk knygas, jos greitai skaitosi, patiks. ir daug aiškiau bus ir įdomiau
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 22, 10:49)
Man žiūrint filmą (vakar kaip tik tą vietą žiūrėjau), Belos jausmai Džeikui labiau atskleisti prieš bučinį, kai pasako, kad jis yra svarbus (suprantu kaip geras geras draugas, šeimos narys ar kažkas pan.). Tik va po to su tuo bučiniu ir myliu tave labiau, truputį jau ji nuskliedėjo...
nepamirškit, kad Bela pasakė Džeikui I love You, kai lankė jį sergantį po traumos. taigi du kartus atsitiktinai pasakyt neįmanoma.
pagaliau, net filmukuose "apie filmą" Kristen kalba apie dvi meiles taip kad galite neigti, netikėti, bet gyvenime taip būna
uzsispyrele27 Neradau kuo priestarauju. Vampyrui galima pasakyti ir taip pasityketi, zemes vyrams ne. Ta pati mintis abejuose postuose, tik gal netiksliai apibudinau. Na ir vel kazka parasiau kad pati jau nebesuprantu. Musu vyrais galima pasitiketi, bet va sakyti kad visus aplinkui myli, nereiketu... vienu zodziu, tiek to...
O del knygu, tikrai uzsimaniau paskaityti, bet tik pries kelias dienas filma paziurejau. Pradzioj perskaitysiu dar kelias eileje stonvincias knygas, o po to reikes saulelydi skaityt. tik vel keli klausimai :
1. Ar nelabai tos knygos baisios? Nes siaubiaku neziuriu ir jokios fantastikos neskaitau. Bijau
2. kuri knyga idomiausia? nes galvoju nuo 3 ir pradet ir pabaigt. Baisokai atrodo 4 knygu perspektyva
O del knygu, tikrai uzsimaniau paskaityti, bet tik pries kelias dienas filma paziurejau. Pradzioj perskaitysiu dar kelias eileje stonvincias knygas, o po to reikes saulelydi skaityt. tik vel keli klausimai :
1. Ar nelabai tos knygos baisios? Nes siaubiaku neziuriu ir jokios fantastikos neskaitau. Bijau
2. kuri knyga idomiausia? nes galvoju nuo 3 ir pradet ir pabaigt. Baisokai atrodo 4 knygu perspektyva
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 22, 16:13)
Gyvenime daug ko buna...net ir skraidancios lekstes....
Tik atskiriam meile vyrui, nuo meiles draugui...ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(*Bounty* @ 2011 04 22, 16:23)
2. kuri knyga idomiausia?.
3.nes galvoju nuo 3 ir pradet ir pabaigt. Baisokai atrodo 4 knygu perspektyva
2. kuri knyga idomiausia?.
3.nes galvoju nuo 3 ir pradet ir pabaigt. Baisokai atrodo 4 knygu perspektyva
1. Ne.
2. Pagal skoni ir poziuri i gyvenima,
3. Neteisingai galvoji... Pradek nuo pradziu
Panos, as cia glaustai pakomentavau....lekiu namo...velykos
VISAS LABAI MYLIU, NET JEI IR SU ISSAKYTOM MINTIM NESUTINKU ...
Buckis visoms
QUOTE(*Bounty* @ 2011 04 22, 15:23)
Tai tu nori ar ne tas knygas skaityt? Nes jei nenori, tai geriau ir neskaityk Nes kai pradėsi nuo vidurio skaityt ir tuom sustosi, tai kam iš viso pradėt ir laiką gaišt
QUOTE(*Bounty* @ 2011 04 22, 16:23)
Hmmm... tai tada dar prie viso to reiketu pasiimti kompiuterini knygu varianta / vertima... Tada tikrai bus aiski istorija...