Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kaip tylu, kur visos dingot? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantik @ 2011 05 05, 15:20)
kaip tylu, kur visos dingot? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

As tai dirbau mirksiukas.gif
O kitos tai matyt kaupiasi... g.gif biggrin.gif

O mes dabar kaip dvynukes...su savo parasais biggrin.gif

Robertas su Reese jau Australijoje.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 05 gegužės 2011 - 14:46
Aš pavyzdžiui giliuose apmąstymuose cool.gif Eit poguliuko nusnaust ar neit biggrin.gif
Atsakyti
Atejau pasiguosti...
Jus tikriausiai net neisivaizduojate kiek triuksmo sukele sitos nuotraukos:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Paskaiciau Roberto faniu (antirobstenu) komentarus, tai man stogas vaziuoti pradejo...
As savais zodziai ir esme ka jos rasineja..
- Kristen sadiste ir kankina suni...
- Gal ji jo nematino, nes supyko ant Roberto, kad suo toks kudas...
- Geriau jau suo but likes prieglaudoje ir numarintas, nei tos k*** vedziojamas...
- Matot, kaip jis nemyli Kristen, kaip jis nuo jos traukiasi...
- Kristen tokia susiraukusi, nes Summit liepe eiti su suniu i lauka ir pries paparacius staipytis...
ir t.t ir dar riebiau...

As tyliu... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 15:57)
Atejau pasiguosti...
As tyliu... doh.gif

As taip ir zinojau... Apskritai suo ne Roberto, o Kristen. Jo niekada nemate su Robertu. Jis buvo arba su Dzonu (Kristen vadybininku), arba dabar su Kristen. Ir is viso... jis priklauso Summit. Ir dabar ji spec su juo isejo, paskambino paparaciams ir nufotkino unsure.gif Juk suniui moka dar didesnius pinigus nei Kristen ar Robertui... Suo negalejo atsisakyti, kai pas ji atejo Summit advokatas ir pasiule gyventi prabangiuose viesbuciuose, aprupinti pasakiska gyvenima. Jis tik pamirksejo akytem ir is karto sutiko biggrin.gif Kaip Robertas tiek galejo meluoti per interviu? unsure.gif Kaip jis jai galejo palikti suni. Juk jinai ji tempia, kankina. Kaip jis taip galejo... doh.gif Ir is viso, kaip ji dryso su suniu iseiti i lauka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 14:57)

Sąžinės turėtų, šunį su mėlynu pavadėliu doh.gif Šuniui gal ši spalva nepatinka cool.gif Tikra niekšė biggrin.gif

Gal ir matino, tik pas šunį geri genai - maistas į kūną neina schmoll.gif

- Geriau jau suo but likes prieglaudoje ir numarintas, nei tos k*** vedziojamas...

Čia norėjai pasakyt - kūtvėlos? bigsmile.gif

Šuniukas tiesiog pasiožiavo biggrin.gif Ragiukus savo mat rodo biggrin.gif

- Kristen tokia susiraukusi, nes Summit liepe eiti su suniu i lauka ir pries paparacius staipytis...

Aha..O kodėl ji nesistaipė? O praėjo tik? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 05 gegužės 2011 - 15:19
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 05, 16:16)
As taip ir zinojau... Apskritai suo ne Roberto, o Kristen. Jo niekada nemate su Robertu. Jis buvo arba su Dzonu (Kristen vadybininku), arba dabar su Kristen. Ir is viso... jis priklauso Summit. Ir dabar ji spec su juo isejo, paskambino paparaciams ir nufotkino  unsure.gif Juk suniui moka dar didesnius pinigus nei Kristen ar Robertui... Suo negalejo atsisakyti, kai pas ji atejo Summit advokatas ir pasiule gyventi prabangiuose viesbuciuose, aprupinti pasakiska gyvenima. Jis tik pamirksejo akytem ir is karto sutiko  biggrin.gif  Kaip Robertas tiek galejo meluoti per interviu?  unsure.gif  Kaip jis jai galejo palikti suni. Juk jinai ji tempia, kankina. Kaip jis taip galejo...  doh.gif  Ir is viso, kaip ji dryso su suniu iseiti i lauka... unsure.gif

Bet fantazija pas zmones... iskrypusi ar pakrypusi tokia truputi...doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 05, 15:16)
As taip ir zinojau... Apskritai suo ne Roberto, o Kristen. Jo niekada nemate su Robertu. Jis buvo arba su Dzonu (Kristen vadybininku), arba dabar su Kristen. Ir is viso... jis priklauso Summit. Ir dabar ji spec su juo isejo, paskambino paparaciams ir nufotkino  unsure.gif Juk suniui moka dar didesnius pinigus nei Kristen ar Robertui... Suo negalejo atsisakyti, kai pas ji atejo Summit advokatas ir pasiule gyventi prabangiuose viesbuciuose, aprupinti pasakiska gyvenima. Jis tik pamirksejo akytem ir is karto sutiko  biggrin.gif  Kaip Robertas tiek galejo meluoti per interviu?  unsure.gif  Kaip jis jai galejo palikti suni. Juk jinai ji tempia, kankina. Kaip jis taip galejo...  doh.gif  Ir is viso, kaip ji dryso su suniu iseiti i lauka... unsure.gif

Ateitų pas mane tas advokatas su tokiom sąlygom, greičiausiai ir aš akytėm paklapsėčiau ir sutikčiau biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif Mano šuo irgi taip vaikšto - į priešingą pusę nei aš noriu, tai kartais patįst reikia, bet tai ką biggrin.gif o dėl ėdimo tai čia jau nuo šuns priklauso. Neturi žmonės prie ko prikibt doh.gif ir dar save "fanais" vadina. Nereikia kreipt dėmesio į tokius nusišnekėjimus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Daiva, nium mylim kristen tai ir parasai panasus 4u.gif mirksiukas.gif
Lopai lopai..... doh.gif doh.gif doh.gif visokiu idiotu pilnaneturi ka pasakyti tai geriua tegu patyli
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 09:31)
Labas rytas
O as zinokite, visada galvodavau, kad strazdanos tik pas ryzus zmones buna... smile.gif

tikrai ne biggrin.gif aisku ryzi zmones neretai buna strazdanoti vos ne nuo galvos iki koju biggrin.gif
as pvz esu satene, mano sviesi oda, linkusi nudegti, esu strazdane biggrin.gif bet tik nosis ir truputi skruostu. nors tu strazdanu zmones nepastebi, pvz mano busimas diedas jas pamate tik po dvieju menesiu pazinties lotuliukas.gif
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 05, 09:33)
laugh.gif  ::  ::  prajuokinai  :  mano nosis vien strazdanos, o vasara ir ant žandų prisisėja o gimiau juodut juodutėlė  :  dabar plaukai šiek tiek nešviesėję, tai tamsiai ruda esu, na bet ne ryža  biggrin.gif
mano šiandienos atradimas  biggrin.gif  kažkaip pirmą kart apie šį filmą išgirdau  blush2.gif  eisiu ieškot  rolleyes.gif

jo, po ziemos tai ziauru kai saule suaktyveja biggrin.gif
ta filma tikrai nemazai kartu rode, manes kazkaip neuzkabino blush2.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 05, 10:23)
Man šokas swoon.gif Mano gražuolis sportininkas rūko unsure.gif
user posted image

swoon.gif apsivoziau
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 05, 15:57)
Atejau pasiguosti...
Paskaiciau Roberto faniu (antirobstenu) komentarus, tai man stogas vaziuoti pradejo...
As savais zodziai ir esme ka jos rasineja..
ir t.t ir dar riebiau...
As tyliu... doh.gif

veju vejai. nu tai kaip suniui ir dar tokiam jaunuciui reikia elgtis jei aplinka nepazystama, daug svetimu ir dar su fotikais pleskinanciu gun_bandana.gif
Atsakyti

neskaityk to, kas tave liūdina wink.gif ir nebus nuotaika sugadinta ax.gif biggrin.gif

mažos strazdanėlės, kai jų nedaug, tik pvz ant nosies, labai gražu man biggrin.gif
Atsakyti