Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 04, 19:52)
Plaudama indus pagalvojau, kad Aro gauna ne pakvietima i vestuves, o vestuviu nuotrauka, kaip irodyma, kad Bela istekejo ir tapo/taps vampyre biggrin.gif
Papildyta:

4u.gif
Mano draugas 4u.gif
Kai perskaiciau, kad Partizane uz ta bucki ant kalno prabalsavo, tai dar 10 kartu pavariau lotuliukas.gif
As supratau, kad galima balsuoti non stopu, tik...jei ir ne jie, net jei Kristen su Taylor ir net jei HP laimes, as nepyksiu...kitamet atsigriebsim ir dar su kaupu biggrin.gif

tai tada balsuosiu kai tik prisiminsiu biggrin.gif kitamet bus kitamet,o dabar belaukiant BA mums reikia progų ir vaizdų, tai laimėję galės vėl mums pasimaivyt ant scenos biggrin.gif įdomu ką šį kart sugalvos rolleyes.gif
tiesiog tobula wub.gif
Atsakyti
O kokios foto wub.gif ir kokybe smile.gif
Kristen man kaip nulieta.. lieknos kojos nei biskucio pilvuko ir tokius kuodukus labai megstu cool.gif zodziu kuo daugiau ziuriu tuo man ji graziau atrode ten ax.gif
Atsakyti
tik dabar pastebejau, kad labai fainas apyrankes turejo bigsmile.gif
ir dar niekad nepastebejau, kad Kristen strazdanota biggrin.gif net peciai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 04 gegužės 2011 - 19:38
Sveikos bigsmile.gif
Neseniai pamačiau, kad yra naujų still'ų iš BD...tai ėmiau ieškoti po senus puslapius šiaip naujienų.. biggrin.gif

Tai radau keletą šiaip nuotraukėlių..
Kažin čia tikra? g.gif
user posted image
Sorry, jei šios foto jau buvo.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamelaa: 04 gegužės 2011 - 20:56
Kristen Niujorke su garsiuoju Roberto suniu...

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lamelaa @ 2011 05 04, 21:42)
Sveikos  bigsmile.gif
Neseniai pamačiau, kad yra naujų still'ų iš BD...tai ėmiau ieškoti po senus puslapius šiaip naujienų..  biggrin.gif

Trink nuotraukas. Tai nelegalios foto.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 04, 22:45)
Trink nuotraukas. Tai nelegalios foto.

Tai kas, kad nelegalios. Bet pažiūrėt vistiek įdomu..ir kažin ar čia tikros jos.. ax.gif
Atsakyti
fak! pamaciau kelias! nu negalima sitaip!
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2011 05 04, 21:53)
Tai kas, kad nelegalios. Bet pažiūrėt vistiek įdomu..ir kažin ar čia tikros jos..  ax.gif

Kurios norejo jau seniai mate ir aptare tai.

Reiketu gerbti ir kitu norus - ju nematyti pries filma.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 04, 22:55)
Kurios norejo jau seniai mate ir aptare tai.

Reiketu gerbti ir kitu norus - ju nematyti pries filma.

Taip ir maniau, kad nebeverta čia nosies kišt.. biggrin.gif
Tikrai neskaičiau jau spėju keletos temų jūsų.. tad kas ko nori ir ko ne.. tikrai nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2011 05 04, 21:59)
Taip ir maniau, kad nebeverta čia nosies kišt..  biggrin.gif
Tikrai neskaičiau jau spėju keletos temų jūsų.. tad kas ko nori ir ko ne.. tikrai nežinau  4u.gif

kad tikrai sitos foto yra nelegalios, pavogtos is Summito, ju negalima publikuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 04, 23:00)
kad tikrai sitos foto yra nelegalios, pavogtos is Summito, ju negalima publikuoti schmoll.gif

Na taip, bet aš jas juk radau kažkur publikuotas ax.gif aj..nesvarbu.. ištryniau vistiek..
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2011 05 04, 22:12)
Na taip, bet aš jas juk radau kažkur publikuotas  ax.gif aj..nesvarbu.. ištryniau vistiek..

ai, cia buvo daug triuksmo kai jas nulauze (pries velykas lyg), summitas visu savo gerbeju paprase, kad siu foto nepublikuotu ir neplatintu... aciu 4u.gif cia yra nemazas procentas, kuris kankinas nezinioj iki pat lapkricio biggrin.gif
Atsakyti