Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kiek Robkių bigsmile.gif Ir visi su kelnėm schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 04, 14:49)
Medaliai nedalinami visiems panorėjusiems ir siekiantiems dėmesio cool.gif

Tai kaip gerai, kad už pirmą mano prielaidą aukso medalį davėte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 03, 21:40)
Esme (Elizabeth Reaser) greets members of the Denali (from left, Maggie Grace, Casey LaBow and MyAnna Buring) at Bella and Edward’s wedding.
Maggie Grace-Irina.
Casey -Katia.
MyAnna Buring)-Tania

ačiū. o kuri išdavikė yra? Irina? ar kažkokia kitokia Nataša? lotuliukas.gif *** pamiršau

QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 04, 09:38)
2011 100 Monkeys Casa Luca
user posted image

user posted image

user posted image

koks žavingas blondinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 04 gegužės 2011 - 13:08
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 04, 13:06)
o kokio dėmesio sieki tu, būdama tokia pikta? biggrin.gif

Mano natūra tokia bigsmile.gif Jau turėjai pastebėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 04, 14:06)
ačiū. o kuri išdavikė yra? Irina? ar kažkokia kitokia Nataša?  lotuliukas.gif  *** pamiršau
koks žavingas blondinas

Isdavike tai Irina...bet as nesuprantu...yra foto kur Irina ateina skusti Arui ir ten ji tamsi... g.gif

user posted image

Arba as jau kazka maisau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 04 gegužės 2011 - 13:19
ar ne Bela ten, galetu buti kokioj nors Alisos vizijoj. tai, kad ten Irina, mes pacios buvom padariusios prielaida.
ka fanai mano?
Atsakyti
Tiksliai ji juk buvo susiruošusi pas Volturius. g.gif
Beja, laba.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 04, 16:00)
ar ne Bela ten, galetu buti kokioj nors Alisos vizijoj. tai, kad ten Irina, mes pacios buvom padariusios prielaida.
ka fanai mano?

Suradau info. biggrin.gif
Aro gauna pranesima arba tiksliau kvietima i Belos ir Edvardo vestuves, todel mergina ne Irina... ax.gif
Next, a photograph of Michael Sheen ("Aro") receiving his notice of Bella and Edward's wedding shows that the film will present what couldn't be known from Bella's book perspective - namely, what was going on with the Volturi while the wedding and honeymoon took place. This will help to fill out some of the decision-making processes that went into the entire Volturi line-up heading to Forks to showdown, witnesses and all.
Saltinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 04 gegužės 2011 - 15:24
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 04, 17:13)

lotuliukas.gif
sveikos 4u.gif prabalsuojam už savo mylimukus wub.gif nesuprantu kiek ten galima balsuot g.gif , nes balsavau ryte užskaitė, vakare žiūriu vėl užskaito, tai jei visus mano balsus užskaito tai aš kokią išeiginę pasiėmus galiu visą dieną sėdėt ir klikint, kad jie vėl best Kiss laimėtų biggrin.gif bet man įdomu kas būtų jei laimėtų Kristen su Taylor'u, bet jau geriau lai nelaimi tada išvis biggrin.gif
ir pabalsuojam visose kategorijose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 04, 16:16)
Suradau info. biggrin.gif
Aro gauna pranesima arba tiksliau kvietima i Belos ir Edvardo vestuves, todel mergina ne Irina... ax.gif

Plaudama indus pagalvojau, kad Aro gauna ne pakvietima i vestuves, o vestuviu nuotrauka, kaip irodyma, kad Bela istekejo ir tapo/taps vampyre biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 04, 17:54)
lotuliukas.gif
kiss/]prabalsuojam[/url] už savo mylimukus  wub.gif  nesuprantu kiek ten galima balsuot  g.gif , nes balsavau ryte užskaitė, vakare žiūriu vėl užskaito, tai jei visus mano balsus užskaito tai aš kokią išeiginę pasiėmus galiu visą dieną sėdėt ir klikint, kad jie vėl best Kiss laimėtų  biggrin.gif  bet man įdomu kas būtų jei laimėtų Kristen su Taylor'u, bet jau geriau lai nelaimi tada išvis  biggrin.gif
ir pabalsuojam visose kategorijose  rolleyes.gif

4u.gif
Mano draugas 4u.gif
Kai perskaiciau, kad Partizane uz ta bucki ant kalno prabalsavo, tai dar 10 kartu pavariau lotuliukas.gif
As supratau, kad galima balsuoti non stopu, tik...jei ir ne jie, net jei Kristen su Taylor ir net jei HP laimes, as nepyksiu...kitamet atsigriebsim ir dar su kaupu biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti