Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 04, 12:32)
Sakai g.gif Mano nuomone, viskam yra sava apranga. Apatinių reklamoj lai staiposi su triusikais, paplūdymy su šortais, o į žmones eit be kelnių... cool.gif Gal jums ir įprastas toks vaizdas  cool.gif

Deja deja, kaip bebūtų gaila, man nėra įprastas vaizdas pavadinimu "Emetas be kelnių" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia siandien menulio faze g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 05 04, 11:53)
Deja deja, kaip bebūtų gaila, man nėra įprastas vaizdas pavadinimu "Emetas be kelnių"  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš galvojau, kad jūsų aplinkoj įprasta, kai vyrai į šventes be kelnių eina cool.gif Jei jau taip sakėt, kad Kellanas turėtų be kelnių į brolio vestuves eiti.
Atsakyti
Hi 4u.gif
Daiva oro_buckis.gif nu jau tavo parasassss 4u.gif labai grazu wub.gif
Kas cia darrr.... aj Robke be kelniu bigsmile.gif Man uzteko tos foto, kur jis jaunas su raudonom trumpikem sedi ant grindu cool.gif Ir vyrai su kostiumais daug seksualesni nei be kelniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 04, 14:13)
Aš galvojau, kad jūsų aplinkoj įprasta, kai vyrai į šventes be kelnių eina cool.gif Jei jau taip sakėt, kad Kellanas turėtų be kelnių į brolio vestuves eiti.

Tuomet likote manęs nesupratusi, nes aš dariau prielaidą, kad fanės norėtų matyti Jūsų minėtą aktorių-personažą be kelnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 05 04, 12:17)
Tuomet likote manęs nesupratusi, nes aš dariau prielaidą, kad fanės norėtų matyti Jūsų minėtą aktorių-personažą be kelnių  mirksiukas.gif

Tai kad prielaida tokia truputį cool.gif Pabrolys be kelnių unsure.gif Nu plia prielaida aukso medalio verta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 04 gegužės 2011 - 12:36
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 04, 14:27)
Tai kad prielaida tokia truputį cool.gif Pabrolys be kelnių unsure.gif Nu plia prielaida aukso medalio verta doh.gif

Sutinku, kad labiau norėtumėt, kad jis pas jus į lovą be kelnių ateitų, o ne į brolio vestuves ax.gif kaip tokia prielaida? sidabras? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 05 04, 12:37)
Sutinku, kad labiau norėtumėt, kad jis pas jus į lovą be kelnių ateitų, o ne į brolio vestuves  ax.gif  kaip tokia prielaida? sidabras?  rolleyes.gif

Fantazuot galima iki mėnulio, bet realiam gyvenime jis pas mane nei be kelnių į lovą, nei su kelnėm į gimatadienį neateis schmoll.gif Taigi medalio iš vis negausit cool.gif
Atsakyti
Siandien pilnatis?????????????????? g.gif
Pasiziurejau, nu ne...jaunatis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 04 gegužės 2011 - 12:41
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 04, 14:39)
Fantazuot galima iki mėnulio, bet realiam gyvenime jis pas mane nei be kelnių į lovą, nei su kelnėm į gimatadienį neateis schmoll.gif Taigi medalio iš vis negausit cool.gif

Likau be medalio verysad.gif
Atsakyti
Medaliai nedalinami visiems panorėjusiems ir siekiantiems dėmesio cool.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 04 gegužės 2011 - 12:54