Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O kaip atrodo puošnesnis kuodukas? g.gif Įmesk foto kokių nors ax.gif
Atsakyti
Paprastume ir yra visas zavesys bei grozis ax.gif
Atsakyti
As ikelt nelabai ikelsiu biggrin.gif , bet galiu pasiulyt internete ilyst paziuret tikrai buna graziu nuotrauku su sukuosom ikeltu bigsmile.gif , nes kai duktereciai isleistuvem ziurejom kokia ji noretu bigsmile.gif . Prisiziurejom labai daug, aisku buna tokiu sukuosenu kad niekur su ja neiseisi doh.gif .
Atsakyti
Pala pala...Googlu mes mokam naudotis biggrin.gif bet...mums tinka Kristen ir su netvarkingu kuoduku, ti įsivaizduoji kitaip. Tai tu ir įkelk ir parodyk, kokį kuoduką įsivaizduoji. Koks jis pagal tave turėtų atrodytų?
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 03, 14:39)
Paprastume ir yra visas zavesys bei grozis  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2011 05 03, 14:44)
As ikelt nelabai ikelsiu biggrin.gif , bet galiu pasiulyt internete ilyst paziuret tikrai buna graziu nuotrauku su sukuosom ikeltu bigsmile.gif , nes kai duktereciai isleistuvem ziurejom kokia ji noretu bigsmile.gif . Prisiziurejom labai daug, aisku buna tokiu sukuosenu kad niekur su ja neiseisi  doh.gif .

Mes turbut ziurejom skirtingu renginiu nuotraukas... prie ko cia google? g.gif prie sukneles ir jos stiliaus ta kita imantresne sukuosena viska butu sugadinusi. Viska pasako Kristen nuotaika, pasitikejimas savimi. Ji jautesi patogiai ir graziai, nebebuvo susikausciusi, pasimetusi, kokia ja galima buvo matyti anksciau smile.gif
Galu gale ji sedejo prie vieno stalo su Vogue redaktore Anna Wintour ir i sita rengini ne kiekviena Holivudo zvaigzde gali pakliuti.
Atsakyti
sveikos

O man Kristen laaabai gražiai atrodė wub.gif Ypač tose foto, kur briliantik paraše wub.gif

Nieko naujo, bet va straipsnis apie BA foto naujas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata222: 03 gegužės 2011 - 14:19
Kristen After party... tikriausiai ir cia blogai, kad persirenge... doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 03, 14:35)
Kristen After party... tikriausiai ir cia blogai, kad persirenge...  doh.gif

Ir dar labiau susivėlė unsure.gif Gal pamiršo susišukuot unsure.gif
Atsakyti
oi sveikos. kiek diskusijų!
ilgai galvojau dėl suknelės... galvojau todėl, kad ji labai ne mano stiliaus labai, aš nesirinkčiau tokio stiliaus niekada... bet aš moku atsiribot nuo savo skonio vertinant biggrin.gif

suknelė labai įspūdinga iš nugaros - 10 balų!
suknelė gal per "sunki" r "kieta" iš priekio. ir net ne geometriniai raštai čia turbūt bėda, gal sakyčiau raudonas "barchatas" ar bent jau tokį įspūdį sudarantis. aš tokio raudonumo nemėgstu, jis toks sendinantis. bet - kristen atrodė kitaip, o tai irgi yra šaunu. ir beje labai madingai modernizmo pradžios geometriškai (čia aš sukūriau terminą šitą nesijuokit), kas yra nugi super mandra biggrin.gif
makiažas ir šukuosena puikūs.

ir dar. manau Kristen toks stilius patinka, ir su laiku ima atrodyti, kad ji ir tas stilius neatsiejami. yra dalykų, kurie pasikartoja - geometriniai raštai arba kirpimai, statesni kampai ir tt ir pan. todėl suknelė labai kristeniška.
Atsakyti
wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti