Paprastume ir yra visas zavesys bei grozis
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 03, 14:39)
Paprastume ir yra visas zavesys bei grozis
QUOTE(Militukas @ 2011 05 03, 14:44)
As ikelt nelabai ikelsiu , bet galiu pasiulyt internete ilyst paziuret tikrai buna graziu nuotrauku su sukuosom ikeltu , nes kai duktereciai isleistuvem ziurejom kokia ji noretu . Prisiziurejom labai daug, aisku buna tokiu sukuosenu kad niekur su ja neiseisi .
Mes turbut ziurejom skirtingu renginiu nuotraukas... prie ko cia google? prie sukneles ir jos stiliaus ta kita imantresne sukuosena viska butu sugadinusi. Viska pasako Kristen nuotaika, pasitikejimas savimi. Ji jautesi patogiai ir graziai, nebebuvo susikausciusi, pasimetusi, kokia ja galima buvo matyti anksciau
Galu gale ji sedejo prie vieno stalo su Vogue redaktore Anna Wintour ir i sita rengini ne kiekviena Holivudo zvaigzde gali pakliuti.
sveikos
O man Kristen laaabai gražiai atrodė Ypač tose foto, kur briliantik paraše
Nieko naujo, bet va straipsnis apie BA foto naujas
O man Kristen laaabai gražiai atrodė Ypač tose foto, kur briliantik paraše
Nieko naujo, bet va straipsnis apie BA foto naujas
Kristen After party... tikriausiai ir cia blogai, kad persirenge...
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 03, 14:35)
Kristen After party... tikriausiai ir cia blogai, kad persirenge...
Ir dar labiau susivėlė Gal pamiršo susišukuot
oi sveikos. kiek diskusijų!
ilgai galvojau dėl suknelės... galvojau todėl, kad ji labai ne mano stiliaus labai, aš nesirinkčiau tokio stiliaus niekada... bet aš moku atsiribot nuo savo skonio vertinant
suknelė labai įspūdinga iš nugaros - 10 balų!
suknelė gal per "sunki" r "kieta" iš priekio. ir net ne geometriniai raštai čia turbūt bėda, gal sakyčiau raudonas "barchatas" ar bent jau tokį įspūdį sudarantis. aš tokio raudonumo nemėgstu, jis toks sendinantis. bet - kristen atrodė kitaip, o tai irgi yra šaunu. ir beje labai madingai modernizmo pradžios geometriškai (čia aš sukūriau terminą šitą nesijuokit), kas yra nugi super mandra
makiažas ir šukuosena puikūs.
ir dar. manau Kristen toks stilius patinka, ir su laiku ima atrodyti, kad ji ir tas stilius neatsiejami. yra dalykų, kurie pasikartoja - geometriniai raštai arba kirpimai, statesni kampai ir tt ir pan. todėl suknelė labai kristeniška.
ilgai galvojau dėl suknelės... galvojau todėl, kad ji labai ne mano stiliaus labai, aš nesirinkčiau tokio stiliaus niekada... bet aš moku atsiribot nuo savo skonio vertinant
suknelė labai įspūdinga iš nugaros - 10 balų!
suknelė gal per "sunki" r "kieta" iš priekio. ir net ne geometriniai raštai čia turbūt bėda, gal sakyčiau raudonas "barchatas" ar bent jau tokį įspūdį sudarantis. aš tokio raudonumo nemėgstu, jis toks sendinantis. bet - kristen atrodė kitaip, o tai irgi yra šaunu. ir beje labai madingai modernizmo pradžios geometriškai (čia aš sukūriau terminą šitą nesijuokit), kas yra nugi super mandra
makiažas ir šukuosena puikūs.
ir dar. manau Kristen toks stilius patinka, ir su laiku ima atrodyti, kad ji ir tas stilius neatsiejami. yra dalykų, kurie pasikartoja - geometriniai raštai arba kirpimai, statesni kampai ir tt ir pan. todėl suknelė labai kristeniška.