Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 03, 10:26)
Tai reikia taip suprasti, kad as esu beskonybe ar mano skonis kazkoks baisuokliskas jei man ji grazi g.gif

nea, jeigu kas nors sakytu, kad mano vaikas negraziai apsirenges tai as ir netikeciau biggrin.gif galvociau kad su galva sakanciam negerai biggrin.gif
tik tiek kad man ji tikriausia ne tiek patinka kiek tau wink.gif

Atsakyti
Iš pirmo žvilgsnio man suknia buvo irgi ne itin graži schmoll.gif Bet kuo daugiau foto mačiau, tuo man bendras vaizdas vis labiau patiko tongue.gif . Ir Kristen su ja atrodė gražiai. Ir tiesą sakant, man ji tikrai geriau atrodė, nei Eshley su pūsta undinės uodega.

Atsakyti
Sveikutes,

Oho kiek fotkiu kiek daug Robertuko pasiziurejau biggrin.gif

O is filmo originalaus dydzio foto is vis nerealu!!! thumbup.gif wub.gif

Kristen vauc kaip graziai atrodo ir tikrai suknele geriau atrodo nei Ashleys su ta uodega niu man tokios sukneles nea... schmoll.gif
ir sukuosena ir makiazas ne per daug reziantis i akis viskas ciki... thumbup.gif
O kitos pasiziurejus is sukneliu daug man nepatikusiu yra... schmoll.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na pagaliau musu grazuole islindo i dienos sviesa wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
super atrode, man patinka mirksiukas.gif smile.gif paprastai neissaukianciai, elegantiskai smile.gif
suknele is priekio gal nelb, bet is nugaros super wub.gif wub.gif wub.gif pati tokia uzsideciau tik ne raudona smile.gif o basanoskes pakeisciau, pas ja ir grazesniu yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif sitos man nea. o makiazas ir suokuosena 10 balu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 03, 11:26)
Tai reikia taip suprasti, kad as esu beskonybe ar mano skonis kazkoks baisuokliskas jei man ji grazi g.gif
O tamstos esate auksciausios mados ekspertes ...vienu sakiniu viska pasakote ir teigiate, kad ta nuomone yra teisinga ir negincijama? g.gif

Nesu kritikavusi nei vieno aktoriaus...nes tai tik mano skonis...esu tik gyrusi arba tylejau, todel dabar supykau ir iseinu trumpam biggrin.gif

Dar nesibaige tas tavo trumpam...? g.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos ar man akis blogai rodo ar akiniu reik unsure.gif , bet kur jus jau ten matote stilisto sukuosena schmoll.gif paprasciauses kuodas ir tas dar prastai susuktas g.gif . Lyg be suku sukuota butu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2011 05 03, 14:10)
Merginos ar man akis blogai rodo ar akiniu reik unsure.gif , bet kur jus jau ten matote stilisto sukuosena schmoll.gif  paprasciauses kuodas ir tas dar prastai susuktas g.gif . Lyg be suku sukuota butu 4u.gif .

As galiu akinius paskolinti... ax.gif
Atsakyti
O ką reiškia - prastai susuktas? Čia tai, kad yra plėvesuojančių plaukų? ir kad nesusuktas kietai kaip sekretrorės įvaizdžiui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 03 gegužės 2011 - 13:17
Na as panasiai dukrai sukuku kai labai laiko ar noro ner tvarkingai susukuoti hihihi.gif . O tu kuodu yra ivairiu, laisvai pinamu, ir krintanciu plaukuciu buna mirksiukas.gif , ir labai puosniai galima ir dailiai susukti si ivairiom pynelem,gelem ir t.t. supinti, papuosti. ax.gif
Atsakyti
Tai kuo šis kuodas neįtinka? g.gif Stilistas per prastas? Ar čia norėjai pasakyti, kad esi geresnė nei tas, kuris Kristen šukavo? bigsmile.gif
Atsakyti
o man superine sukuosena smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
kuodas kaip kuodas
user posted image
man ir stilisto reiketu, nes pati su savo plaukais nieko nemoku pasidaryti
Atsakyti
Man noretusi puosnesnio jo ax.gif
Atsakyti