Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Militukas @ 2011 05 03, 09:57)
Sveikutes merginos 4u.gif . Na musiskes tai palyginus visai nieko atrodo biggrin.gif . Graziai kiekviena savotiskai. Kai kurios tikrai baisiai, kas jas taip nurenge  doh.gif .

jo yra kur kas baisesniu doh.gif man tai pvz penelope cruz suknele tokia lengva elelgantiska labai grazi wub.gif o eva mendes tai su ta priklostuota kokia stora atrodo unsure.gif charlize theron su ta pink spalva doh.gif

bendram kontekste kristen tikrai dar ne blogiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 10:00)
jo yra kur kas baisesniu  doh.gif  man tai pvz penelope cruz suknele tokia lengva elelgantiska labai grazi  wub.gif  o eva mendes tai su ta priklostuota kokia stora atrodo  unsure.gif charlize theron su ta pink spalva  doh.gif

bendram kontekste kristen tikrai dar ne blogiausia  biggrin.gif

Bendrame kontekste Kristen issiskiria.
Visos kitos savaip grazios ( nemegstu as kritikuoti zmoniu aprangos), tik sukneles matytos, kaip 5 metu senumo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 09:54)
o kam ziuret kitu? as vertinu buten ta suknele. tai as tikiu kad buvo ir baisesniu. tik man atrodo kad kristen ji visai netinka. ji tokia sunki. ta medziaga tokia kaip rodos is kilimo ar medziagos baldams traukti pasiuta.

man kristen labai grazi, bet sukne tai ne. ir nereikia cia pykti. del skonio kaip sakoma nesigincyjama  ax.gif

nugi pripazinkit kad kristen yra apsirengus ir geriau  mirksiukas.gif

Kristen labiau tinka trumpos sukneles, bet siame renginyje ji privalejo deveti ilga suknele. Su ilga suknele anksciau ji graziai atrode per Oskarus 2010 m., daugiau as nemaciau to grozio.
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 03, 09:43)
O tu tai apskritai, miegojai  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Miegojau miegojau... bet jau daugmaz viska perskaiciau ir perziurejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 03, 10:02)
Bendrame kontekste Kristen issiskiria.
Visos kitos savaip grazios ( nemegstu as kritikuoti zmoniu aprangos), tik sukneles matytos, kaip 5 metu senumo... ax.gif

kai kurios tai ziauriai matytos. toks jausmas kad daugiau nieko naujo nebesukuria

kristen sukne issiskiria, bet as lieku prie savo nuomones kad jai ji nelabai tinka ax.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 03, 10:06)
Kristen labiau tinka trumpos sukneles, bet siame renginyje ji privalejo deveti ilga suknele. Su ilga suknele anksciau ji graziai atrode per Oskarus 2010 m., daugiau as nemaciau to grozio.

atsimenu ir as ta suknele. va ta jai atrode graziau
Atsakyti
Na ka gi...draugaujame ir bendraujame toliau ( skirtingi skoniai tam netrukdo mirksiukas.gif biggrin.gif )

Siandien Roberto laukia namai, o Londonas laukia Roberto biggrin.gif
Firsts Pictures From The Location Of WFE Premiere In London
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 10:11)
kristen sukne issiskiria, bet as lieku prie savo nuomones kad jai ji nelabai tinka  ax.gif
atsimenu ir as ta suknele. va ta jai atrode graziau

As pasakysiu kodel man ji patinka...ji uzdengia tai ka turi uzdengti ir ko Kristen neturi ir atidengia tai ka turi atidengti (cia as apie sonine iskirpte) ir ka kristen turi biggrin.gif
Man labai patinka Kristen ir as ja dievinu, todel jei kada ziauriau atsakysiu i ja kritikuojancius postus, tai atsiprasau, nes reaguoju kaip i asmenini izeidima....suprantu, kad cia jau fanatizmas, ale tikiuosi suprasite mane ax.gif blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 03, 09:40)
Kur cia ta tragedija matot?  Perziurekit kitu dalyviu foto ir tada kritikuokit...

Ji patenka i desimtuka geriausiai atrodziusiu tame vakare.

nugi as ziuriu ir man elementariai negrazu, mano akys taip rodo ir nieko nepadarysi, medziagos spalva nekokia, rastas irgi kaip lovos uztiesalo, nu ka man dabar daryt, tikrai negrazu ir viskas nors kitu yra baisesniu ir patenka i desimtuka. tiesiog isreiskiu savo nuomone, nenoriu meluot
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 03, 10:18)

Man labai patinka Kristen ir as ja dievinu, todel jei kada ziauriau atsakysiu i ja kritikuojancius postus, tai atsiprasau, nes reaguoju kaip i asmenini izeidima....suprantu, kad cia jau fanatizmas, ale tikiuosi suprasite mane ax.gif  blush2.gif  biggrin.gif  4u.gif

ir man kristen nerealiai patinka wub.gif cia gi as daziau plaukus ir kirpau kaip jos blush2.gif dabar vaikstau tiesesniais plaukais kaip ir jinai blush2.gif nu vz. bet kad ir kaip ja myleciau nugi matau kai jai netinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 10:24)
ir man kristen nerealiai patinka  wub.gif  cia gi as daziau plaukus ir kirpau kaip jos  blush2.gif  dabar vaikstau tiesesniais plaukais kaip ir jinai  blush2.gif  nu vz. bet kad ir kaip ja myleciau nugi matau kai jai netinka  rolleyes.gif

O as atsakysiu kaip egliosha tik atvirksciai biggrin.gif ...man grazu ir mano akys niekur neuzkliuva...tai ka man dabar daryti...patinka man ji su ta suknia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 03, 10:30)
O as atsakysiu kaip egliosha tik atvirksciai biggrin.gif ...man grazu ir mano akys niekur neuzkliuva...tai ka man dabar daryti...patinka man ji su ta suknia biggrin.gif

nu tai va del skonio neverta ir gincytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 10:35)
nu tai va del skonio neverta ir gincytis  4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
Kristen i rengini atvyko su Proenza Schouler mados namu dizaineriais biggrin.gif
Kristen Stewart arriving to the MET Gala - May 2, 2011
Atsakyti
man asmeniskai tai patenka i penketuka tarp baisaiusios sukneles... ax.gif

man kristen pati patinka... bet ne tiek, kad nematyciau kai baisuokliskai apsirengia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 05 03, 11:23)
man asmeniskai tai patenka i penketuka tarp baisaiusios sukneles...  ax.gif

man kristen pati patinka... bet ne tiek, kad nematyciau kai baisuokliskai apsirengia biggrin.gif

Tai reikia taip suprasti, kad as esu beskonybe ar mano skonis kazkoks baisuokliskas jei man ji grazi g.gif
O tamstos esate auksciausios mados ekspertes ...vienu sakiniu viska pasakote ir teigiate, kad ta nuomone yra teisinga ir negincijama? g.gif

Nesu kritikavusi nei vieno aktoriaus...nes tai tik mano skonis...esu tik gyrusi arba tylejau, todel dabar supykau ir iseinu trumpam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 03 gegužės 2011 - 10:33