Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif
Mano vaikas pabudo visai nelaiku schmoll.gif
Pamaciau Kristen is sono ir teko varyti i lova biggrin.gif

Nika89 oro_buckis.gif

Naktinetojoms dekui uz kompanija 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar pasidziaugiu Kristen ir begu i darba ruostis biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

grazuole wub.gif
Atsakyti
kristen grazi labai labai isskyrus suknele blush2.gif man tie rastai tai primena kazkodel tarybinius kilimus ar kazka panasaus. netinka jai aplamai tas siluetas toks ilgas tiesus g.gif jei ne jos labai grazus plaukai ir makiazas siaip tai sakyciau tragedija cool.gif

labai aciu kas naktinejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 09:12)
kristen grazi labai labai isskyrus suknele  blush2.gif man tie rastai tai primena kazkodel tarybinius kilimus ar kazka panasaus. netinka jai aplamai tas siluetas toks ilgas tiesus  g.gif  jei ne jos labai grazus plaukai ir makiazas siaip tai sakyciau tragedija  cool.gif
labai aciu kas naktinejo  4u.gif

drinks_cheers.gif galva nuostabi, o viskas zemiau jos totali katastrofa doh.gif suknele kaip kokia gunia unsure.gif basanoskes irgi neaiskios...
Atsakyti
O man grazu...ir net labai. Kai pasiziurejau kokiomis suknelemis kitos damos atvyko, tai supratau, kad Kristen tikrai issiskyre...ir tikrai i gera puse... tongue.gif biggrin.gif
Ji atitiko visus reikalavimus ir mados kritikai ja ivertino labai teigiamai... bigsmile.gif

As lauksiu Partizanes nuosprendzio...ji pas mus prie mados... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 03 gegužės 2011 - 08:39
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 09:12)
kristen grazi labai labai isskyrus suknele  blush2.gif man tie rastai tai primena kazkodel tarybinius kilimus ar kazka panasaus. netinka jai aplamai tas siluetas toks ilgas tiesus  g.gif  jei ne jos labai grazus plaukai ir makiazas siaip tai sakyciau tragedija  cool.gif
labai aciu kas naktinejo  4u.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 05 03, 09:23)
drinks_cheers.gif galva nuostabi, o viskas zemiau jos totali katastrofa doh.gif suknele kaip kokia gunia unsure.gif basanoskes irgi neaiskios...

Kur cia ta tragedija matot? Perziurekit kitu dalyviu foto ir tada kritikuokit...

Ji patenka i desimtuka geriausiai atrodziusiu tame vakare.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 03, 09:40)
Kur cia ta tragedija matot?  Perziurekit kitu dalyviu foto ir tada kritikuokit...

O tu tai apskritai, miegojai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kur cia ta tragedija matot?  Perziurekit kitu dalyviu foto ir tada kritikuokit...

mano akim Kristen suknelė tinka rolleyes.gif neįsivaizduoju tokios suknelės ant moteriškos figūros, bent jau man Kristen skoninga, elegantška ir svarbiausia išlieka ištikima sau rolleyes.gif tad tragedijos ir aš tikrai nematau drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

o kam ziuret kitu? as vertinu buten ta suknele. tai as tikiu kad buvo ir baisesniu. tik man atrodo kad kristen ji visai netinka. ji tokia sunki. ta medziaga tokia kaip rodos is kilimo ar medziagos baldams traukti pasiuta.

man kristen labai grazi, bet sukne tai ne. ir nereikia cia pykti. del skonio kaip sakoma nesigincyjama ax.gif

nugi pripazinkit kad kristen yra apsirengus ir geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif . Na musiskes tai palyginus visai nieko atrodo biggrin.gif . Graziai kiekviena savotiskai. Kai kurios tikrai baisiai, kas jas taip nurenge doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 09:54)
o kam ziuret kitu? as vertinu buten ta suknele. tai as tikiu kad buvo ir baisesniu. tik man atrodo kad kristen ji visai netinka. ji tokia sunki. ta medziaga tokia kaip rodos is kilimo ar medziagos baldams traukti pasiuta.

man kristen labai grazi, bet sukne tai ne. ir nereikia cia pykti. del skonio kaip sakoma nesigincyjama  ax.gif

nugi pripazinkit kad kristen yra apsirengus ir geriau  mirksiukas.gif

Kaip ten sakoma...skoniai visu skirtingi... biggrin.gif
Sio dizainerio darbai labai savotiski...
As jos fane ir man ji visur tobula ax.gif
Atsakyti