Labas rytas
Mano vaikas pabudo visai nelaiku
Pamaciau Kristen is sono ir teko varyti i lova
Nika89
Naktinetojoms dekui uz kompanija
Dar pasidziaugiu Kristen ir begu i darba ruostis
grazuole
kristen grazi labai labai isskyrus suknele man tie rastai tai primena kazkodel tarybinius kilimus ar kazka panasaus. netinka jai aplamai tas siluetas toks ilgas tiesus jei ne jos labai grazus plaukai ir makiazas siaip tai sakyciau tragedija
labai aciu kas naktinejo
labai aciu kas naktinejo
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 09:12)
kristen grazi labai labai isskyrus suknele man tie rastai tai primena kazkodel tarybinius kilimus ar kazka panasaus. netinka jai aplamai tas siluetas toks ilgas tiesus jei ne jos labai grazus plaukai ir makiazas siaip tai sakyciau tragedija
labai aciu kas naktinejo
labai aciu kas naktinejo
galva nuostabi, o viskas zemiau jos totali katastrofa suknele kaip kokia gunia basanoskes irgi neaiskios...
O man grazu...ir net labai. Kai pasiziurejau kokiomis suknelemis kitos damos atvyko, tai supratau, kad Kristen tikrai issiskyre...ir tikrai i gera puse...
Ji atitiko visus reikalavimus ir mados kritikai ja ivertino labai teigiamai...
As lauksiu Partizanes nuosprendzio...ji pas mus prie mados...
Ji atitiko visus reikalavimus ir mados kritikai ja ivertino labai teigiamai...
As lauksiu Partizanes nuosprendzio...ji pas mus prie mados...
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 09:12)
labai aciu kas naktinejo
labai aciu kas naktinejo
QUOTE(egliosha @ 2011 05 03, 09:23)
galva nuostabi, o viskas zemiau jos totali katastrofa suknele kaip kokia gunia basanoskes irgi neaiskios...
Kur cia ta tragedija matot? Perziurekit kitu dalyviu foto ir tada kritikuokit...
Ji patenka i desimtuka geriausiai atrodziusiu tame vakare.
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 03, 09:40)
Kur cia ta tragedija matot? Perziurekit kitu dalyviu foto ir tada kritikuokit...
O tu tai apskritai, miegojai
mano akim Kristen suknelė tinka neįsivaizduoju tokios suknelės ant moteriškos figūros, bent jau man Kristen skoninga, elegantška ir svarbiausia išlieka ištikima sau tad tragedijos ir aš tikrai nematau
o kam ziuret kitu? as vertinu buten ta suknele. tai as tikiu kad buvo ir baisesniu. tik man atrodo kad kristen ji visai netinka. ji tokia sunki. ta medziaga tokia kaip rodos is kilimo ar medziagos baldams traukti pasiuta.
man kristen labai grazi, bet sukne tai ne. ir nereikia cia pykti. del skonio kaip sakoma nesigincyjama
nugi pripazinkit kad kristen yra apsirengus ir geriau
QUOTE(*Nolla* @ 2011 05 03, 09:54)
o kam ziuret kitu? as vertinu buten ta suknele. tai as tikiu kad buvo ir baisesniu. tik man atrodo kad kristen ji visai netinka. ji tokia sunki. ta medziaga tokia kaip rodos is kilimo ar medziagos baldams traukti pasiuta.
man kristen labai grazi, bet sukne tai ne. ir nereikia cia pykti. del skonio kaip sakoma nesigincyjama
Kaip ten sakoma...skoniai visu skirtingi...
Sio dizainerio darbai labai savotiski...
As jos fane ir man ji visur tobula