Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 02, 16:16)
O čia kas buvo? bigsmile.gif Meilės trikampis? Keturkampis?  g.gif

Trapecija lotuliukas.gif
Uzsispyrele27 siandien ne ta koja is lovos islipo ir suprato, kad pyksta ant Roberto, nes jis jai nepasko kas ir kaip ( cia del Kristen)...Roberto zodziai, kad tai ne fanu reikalas saindien jos neguodzia... biggrin.gif
Uzsispyrele27, tau siandien pilnatis ar uztemimas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 02, 16:25)
Trapecija lotuliukas.gif
Uzsispyrele27 siandien ne ta koja is lovos islipo ir suprato, kad pyksta ant Roberto, nes jis jai nepasko kas ir kaip ( cia del Kristen)...Roberto zodziai, kad tai ne fanu reikalas saindien jos neguodzia... biggrin.gif
Uzsispyrele27, tau siandien pilnatis ar uztemimas? g.gif  biggrin.gif

beee.gif
be be be...
Atsakyti
Laba 4u.gif

Su praėjusia švente 4u.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 05 02, 11:17)
kas čia yra, kad man tų nuotraukų kažkaip nerodo.
labas rytas.
su prabėgusia profesine švente, mielos kolegės mamos biggrin.gif vakat mb pamokinta atitipeno mano trimetė pusplikė po pietų miego su frezijų puokšte: svejkinu su mamytės diena... aš tave myliu... tu pati geliausia mamytė  wub.gif  tai aš iškart į ašaras cray.gif biggrin.gif

wub.gif

Man po gėlės įteikimo ir sveikinamojo žodžio, dičkė sako "kokias gražias gėles tėtis nupirko" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ciocios 4u.gif
jei nenulusiu as ir ziuresiu, pasiilgau kristen blush2.gif wub.gif
eiii neskriauskit ma seses jei pyksta vadinasi uzsidirbo ponaitis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Daiva, o as tau skolinga, reikia sugerti biggrin.gif mirksiukas.gif
Partizane kaip miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantik: 02 gegužės 2011 - 16:22
Cia matosi ir style meile...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 02, 16:20)

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 02, 16:22)
Uoj koks jis čia pavalgęs atrodo cool.gif Žandukai tokie apvalučiai biggrin.gif

ta pati norejau sakyt swoon.gif zandukai kaip pas burunduka swoon.gif matyt turi polinki storet Peteris, nors atrodo sonai pernelyg ir neissiplete, visas svoris i zandus suvaziavo biggrin.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 02, 18:14)
Cia matosi ir style meile...
user posted image

o is kur sita potke? is ketvirtos dalies? kaip Natasa ar kas ten nulekia pastukalint Kulenu?
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 02, 18:40)
o is kur sita potke? is ketvirtos dalies? kaip Natasa ar kas ten nulekia pastukalint Kulenu?

Man tai kliuna jos oda nevampyriska.. nu suprantu is juoduko balto nepadarysi.. bet ji kaip soliariumine rolleyes.gif
Atsakyti
Geros kokybės foto by Summit
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Papildyta:
Atsiprašau už dydį 4u.gif
Atsakyti
labai geras dydis, viską galima apžiūrėti thumbup.gif
bet žiūriu ir Robertas tokia saikingai gelsva oda nuotraukose smile.gif
Atsakyti
labas smile.gif

oi kokios paskutines nuotraukos fainos!!! tokios... mmmm.... suzadina jausmus biggrin.gif biggrin.gif

kaip gyvuojat?
Partizane, fainai kaip pasveikino.. net susigraudinau... mes tai kita sekmadieni svenciam.. na cia kita sekmadieni svenciama ... ax.gif
Atsakyti
Neleidžia įkelt daugiau foto, tad čia forumo adresas, kur jų kalnai biggrin.gif
http://twilightmb.pr...?...552&page=65
Atsakyti
Hi 4u.gif Daivut oro_buckis.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 05 02, 17:40)

aha, geras bigsmile.gif kaip faina, kad fotkiu atsiranda i filmo
O tos paskutines isvis geris, dideles ir kokybe gera smile.gif
Labai faina, ta kur Kristen valgo, iskart prisimenu knyga, kaip ji tas kiausinienes kapojo biggrin.gif
Atsakyti