Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 01, 19:43)
Adir Abergel (Frederic Fekkai Reveals) rytoj kurs Kristen sukuosena MET Gala renginiui Niujorke...

user posted image

Jau jo kurtos sukuosenos:

antroji tai man nerealiai graži wub.gif aš ir tokios noriu, bet man prie veido netiks biggrin.gif o pirmoji tai nematau ką čia kurt, matyt nemoku įvertint brangaus stilistų darbo biggrin.gif įdomu kas Kristen makiažą daro, nes man tai jis tobulas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 01, 20:35)
antroji tai man nerealiai graži  wub.gif aš ir tokios noriu, bet man prie veido netiks  biggrin.gif  o pirmoji tai nematau ką čia kurt, matyt nemoku įvertint brangaus stilistų darbo  biggrin.gif įdomu kas Kristen makiažą daro, nes man tai jis tobulas  wub.gif

Make-up artist Beau Nelson
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 01, 19:35)
antroji tai man nerealiai graži  wub.gif aš ir tokios noriu, bet man prie veido netiks  biggrin.gif  o pirmoji tai nematau ką čia kurt, matyt nemoku įvertint brangaus stilistų darbo  biggrin.gif įdomu kas Kristen makiažą daro, nes man tai jis tobulas  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man ir ta antra sukuosena labai grazi ir ziauriai jai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2011 05 01, 10:38)
Miško uoga, kaip smagu, kad nepamiršai mūsų 4u.gif Mes jau seniai tavęs pasigedom mirksiukas.gif
Nuo "Saulėlydžio" prasidėjo mano meilė Twilight  wub.gif  Nuo knygos...  wub.gif
Sėkmės tau ir vaikučiai kad taip labai nevargintų  console.gif Ir nepradink daugiau  nono.gif

kur jus pamirši?? hihihi.gif
ačiū už palinkėjimus smile.gif kad tik jie girdėtų lotuliukas.gif rolleyes.gif

ai, Kristen visur graži bigsmile.gif
Atsakyti
ale koks smaikstuolis Robke beesantis laugh.gif visai ne kaip Edvardas biggrin.gif (skaitau saulelydi tualete arba kai verdu makaronus, tai uzkniso jau su savo as blogas, nedraugauk su manim biggrin.gif ).
esu ziauriai su darbais uzsivertus, bet viska skaitau :Dai, dar sedziu, galvoju apie kaledine apklausa, na ta kur buvo ka noretum rasti po kaledu egle, tai pamislijau, kad baisiai prie Jacobo buciau norejus rusisko popso kompakto lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu visas MAMYTES su antra graziausia pavasario svente wub.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
antra Kristen sukuose man is visu visu jos sukuosenu pati paciausia, pati buvau panasia pasidarius 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ta antra Kristen šukuosena wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nika89
oro_buckis.gif

Vakar Barselonoje biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Paryzius. Fanu video.
Siulau prisimazinti garsa, nes mano buvo visu garsu, tai vos namiskiu nepakeliau doh.gif biggrin.gif
Avant Première de WFE à Paris le 28 04 11
De l'Eau pour les Eléphants - Présentation par les acteurs en salle le 28.04.11
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 02, 05:17)
Vakar Barselonoje biggrin.gif

Jau Robertas pavarges... unsure.gif

Ir apskritai, kodel nera normaliu nuotrauku is Europos premjeru... daugiausia tik fanu nuotraukos.
Bent jau per interviu jis ka nors isplepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 02, 09:08)
Ir apskritai, kodel nera normaliu nuotrauku is Europos premjeru... daugiausia tik fanu nuotraukos.
Bent jau per interviu jis ka nors isplepa  smile.gif

Normalios, tai tu apie kokia fotosesija? g.gif biggrin.gif
Ner kada ...gi pati matai...dabar begte per Europa...poryt Londonas o dar po keliu dienu Australija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 02, 09:32)
Normalios, tai tu apie kokia fotosesija? g.gif  biggrin.gif
Ner kada ...gi pati matai...dabar begte per Europa...poryt Londonas o dar po keliu dienu Australija bigsmile.gif

Nezinau nezinau... noretusi kazko daugiau rolleyes.gif . Ir Reese ne per daugiausia stengiasi. Man jos nei apranga, nei makiazas su sukuosena nepatinka Europoje.
Atsakyti