labas
perskaičiau Saulėlydį
susikroviau kokias 5-6 knygas, visas skaičiau ir visas numečiau liko Saulėlydis tinka
žiūriu apie meilę diskutuojat įdomu buvo
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 30, 19:44)
o sveika pradingėle malonu matyt.
o tu buvai neskaičius?
Saulėlydis labai geras skaitalas, kai nori ko nors skanaus ir negrūzinančio
o tu buvai neskaičius?
Saulėlydis labai geras skaitalas, kai nori ko nors skanaus ir negrūzinančio
oi skaičius skaičius, žinoma tik vėl reikia terapijos nėra nieko geriau už fantastišką meilę
jo, pradingėlė nuo išorės pasaulio. Vaikų dėka šįmet jau 8 kg nukrito dar kokie 5 ir bus suuuuper kad tik sustot eitų
Labas rytas
Nika89
Misko uoga
Siandien Roberto laukia Ispanija
Barselona pries kelias dienas iki "Vanduo drambliams" premjeros.
Papildyta:
Seniai buvo toks maratonas. Begale interviu, spaudos konferenciju ir t.t...
Rusai tik isvercia teksta po interviu, bet nespeja su subtitrais, todel video nekeliu. Lauksiu rusisku subtitru ir jau tada mes, nemokansios anglu, galesime ziureti ir klausytis
Papildyta:
Robsten gerbejoms, kurios neskaite interviu, noriu pasakyti, kad Robertas Europoje siek tiek atviriau kalba apie draugyste su Kristen. Tiesa, jis neivardija jos vardu, bet is konteksto galima suprati apie ka jis kalba. Pvz. jo klausia: Jus viengungis ar jus isimylejes?...Jis pagalvoja, nusisypso ir atsako mazdaug taip: Ok. As viengungis ir isimylejes.
Kas ji?...Jis juokiasi, reportele juokias ir jis atsako...(...)Toks klausimas, lyg mano selos nuotrauka. As negaliu leisti, kad kas nors pavogtu mano siela.
Arba, kalba apie dramble, kokia ji puiki ir t.t ir gale...nepyk Kristen.
Uzsispyrele27, jei as neteisi del vertimo, tai tu mane pataisyk, nes tikrai zinau, kad skaitei visus interviu
Nika89
Misko uoga
Siandien Roberto laukia Ispanija
Barselona pries kelias dienas iki "Vanduo drambliams" premjeros.
Papildyta:
Seniai buvo toks maratonas. Begale interviu, spaudos konferenciju ir t.t...
Rusai tik isvercia teksta po interviu, bet nespeja su subtitrais, todel video nekeliu. Lauksiu rusisku subtitru ir jau tada mes, nemokansios anglu, galesime ziureti ir klausytis
Papildyta:
Robsten gerbejoms, kurios neskaite interviu, noriu pasakyti, kad Robertas Europoje siek tiek atviriau kalba apie draugyste su Kristen. Tiesa, jis neivardija jos vardu, bet is konteksto galima suprati apie ka jis kalba. Pvz. jo klausia: Jus viengungis ar jus isimylejes?...Jis pagalvoja, nusisypso ir atsako mazdaug taip: Ok. As viengungis ir isimylejes.
Kas ji?...Jis juokiasi, reportele juokias ir jis atsako...(...)Toks klausimas, lyg mano selos nuotrauka. As negaliu leisti, kad kas nors pavogtu mano siela.
Arba, kalba apie dramble, kokia ji puiki ir t.t ir gale...nepyk Kristen.
Uzsispyrele27, jei as neteisi del vertimo, tai tu mane pataisyk, nes tikrai zinau, kad skaitei visus interviu
Mama,
Aš žiedus iš bičių glėbio atimčiau ir dovanočiau tau, jei tik galėčiau...
Pievų globoje tave miegančią regėčiau...
Pražydę kuklūs lapeliai viršugalvy giesmes ramias tau giedotų, jei tik galėčiau...
Jei tik galėčiau, norėčiau tavo lūpas padabinti šypsena amžina.
Į saugią šiltą skraistę įsukčiau sapnui gražiam.
Tavo akis prie gražiausių paveikslų nuvesčiau.
Tavo pėdas kas ryt vėsintų lauko rasa.
Aš tiek daug norėčiau...
Po dangum nesutilptų norai mano.
Šiandien saulė šviesesnė ir tiek nuostabaus jausmo many...
Jei tik galėčiau...visus ziedus tau dovanočiau šiandien, ryt ir kasdien...
Aš žiedus iš bičių glėbio atimčiau ir dovanočiau tau, jei tik galėčiau...
Pievų globoje tave miegančią regėčiau...
Pražydę kuklūs lapeliai viršugalvy giesmes ramias tau giedotų, jei tik galėčiau...
Jei tik galėčiau, norėčiau tavo lūpas padabinti šypsena amžina.
Į saugią šiltą skraistę įsukčiau sapnui gražiam.
Tavo akis prie gražiausių paveikslų nuvesčiau.
Tavo pėdas kas ryt vėsintų lauko rasa.
Aš tiek daug norėčiau...
Po dangum nesutilptų norai mano.
Šiandien saulė šviesesnė ir tiek nuostabaus jausmo many...
Jei tik galėčiau...visus ziedus tau dovanočiau šiandien, ryt ir kasdien...
Labukas
Daivut, be galo gražios eilės MAMOMS
Noriu ir aš skirti žodžius mamai, kuri jau manęs nebegirdi, bet vistiek saugo iš dangaus
Kai galvojai, kad nematau,
mačiau tave tvirtinant mano pirmą piešinį ant sienos, ir tada panorau nupiešti dar vieną.
Kai manei, kad nežiūriu,
mačiau tave maitinant benamę katę ir supratau, jog negalima skriausti gyvūnų.
Kai manei, kad nepastebiu,
mačiau tave kepant mano mėgstamą pyragą ir supratau, kad maži dalykai gali būti džiaugsmo šaltiniu.
mačiau tave besimeldžiančią ir tikėjau, jog Dievas yra ir galiu su Juo kalbėtis.
Kai manei, kad miegu,
jaučiau tave bučiuojant mane nakčiai ir supratau, esąs mylima.
Kai tu slėpei nuo manęs savo ašarotas akis,
aš mačiau ir supratau, kad gyvenime yra skaudžių dalykų ir, kad verkti yra gerai.
Kai galvojai, kad nepastebiu,
mačiau tavo rūpestį ir globą ir norėjau padaryti ką tik galiu.
aš pastebėjau...ir norėjau pasakyti ačiū už visus tuos dalykus, kuriuos tu darei galvodama, kad aš nepastebiu.
Daivute, kiek nuotraukų! Pastebėjau, koks linksmas Robertas Paryžiuje... Toks atsipalaidavęs, pailsėjęs ir žaismingas
Prisidedu prie pagyrų parašui
Miško uoga, kaip smagu, kad nepamiršai mūsų Mes jau seniai tavęs pasigedom
Nuo "Saulėlydžio" prasidėjo mano meilė Twilight Nuo knygos...
Sėkmės tau ir vaikučiai kad taip labai nevargintų Ir nepradink daugiau
Daivut, be galo gražios eilės MAMOMS
Noriu ir aš skirti žodžius mamai, kuri jau manęs nebegirdi, bet vistiek saugo iš dangaus
Kai galvojai, kad nematau,
mačiau tave tvirtinant mano pirmą piešinį ant sienos, ir tada panorau nupiešti dar vieną.
Kai manei, kad nežiūriu,
mačiau tave maitinant benamę katę ir supratau, jog negalima skriausti gyvūnų.
mačiau tave kepant mano mėgstamą pyragą ir supratau, kad maži dalykai gali būti džiaugsmo šaltiniu.
mačiau tave besimeldžiančią ir tikėjau, jog Dievas yra ir galiu su Juo kalbėtis.
Kai manei, kad miegu,
jaučiau tave bučiuojant mane nakčiai ir supratau, esąs mylima.
Kai tu slėpei nuo manęs savo ašarotas akis,
aš mačiau ir supratau, kad gyvenime yra skaudžių dalykų ir, kad verkti yra gerai.
Kai galvojai, kad nepastebiu,
mačiau tavo rūpestį ir globą ir norėjau padaryti ką tik galiu.
aš pastebėjau...ir norėjau pasakyti ačiū už visus tuos dalykus, kuriuos tu darei galvodama, kad aš nepastebiu.
Daivute, kiek nuotraukų! Pastebėjau, koks linksmas Robertas Paryžiuje... Toks atsipalaidavęs, pailsėjęs ir žaismingas
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 30, 09:56)
užsispyrele parašas
Prisidedu prie pagyrų parašui
QUOTE(Miško uoga @ 2011 04 30, 15:52)
labas
perskaičiau Saulėlydį
susikroviau kokias 5-6 knygas, visas skaičiau ir visas numečiau liko Saulėlydis tinka
perskaičiau Saulėlydį
Miško uoga, kaip smagu, kad nepamiršai mūsų Mes jau seniai tavęs pasigedom
Nuo "Saulėlydžio" prasidėjo mano meilė Twilight Nuo knygos...
Sėkmės tau ir vaikučiai kad taip labai nevargintų Ir nepradink daugiau
Sveikos
Su Motinos diena mamas visas!
Aš irgi ir skaičiau, ir mačiau kelis interviu su Robertu, kur jis šiek tiek kalba apie Kristen, yra netgi kur pamini ją. Pvz. čia . Apie Kristen prasideda apie 1:25. Vertimas maždaug toks:
-Kaip tu jauteisi, kai Mathew Perry parašė tviteryje, kad yra įsimylėjęs tavo merginą, Kristen?
-Mathew Perry iš "Draugų"? Aš to nežinojau, keista. Nežinau, niekaip nesijaučiu
Miško uoga, sveika sugrįžusi
Su Motinos diena mamas visas!
Aš irgi ir skaičiau, ir mačiau kelis interviu su Robertu, kur jis šiek tiek kalba apie Kristen, yra netgi kur pamini ją. Pvz. čia . Apie Kristen prasideda apie 1:25. Vertimas maždaug toks:
-Kaip tu jauteisi, kai Mathew Perry parašė tviteryje, kad yra įsimylėjęs tavo merginą, Kristen?
-Mathew Perry iš "Draugų"? Aš to nežinojau, keista. Nežinau, niekaip nesijaučiu
Miško uoga, sveika sugrįžusi
SVEIKINU VISAS MAMYTES!!!!!
Labai grazius zodzius Daiva su Zizija parase Ner ka pridurt
Labai grazius zodzius Daiva su Zizija parase Ner ka pridurt
Labuka,
As taip pat sveikinu visas su mamytes su sia dienele!!!
As taip pat sveikinu visas su mamytes su sia dienele!!!
Adir Abergel (Frederic Fekkai Reveals) rytoj kurs Kristen sukuosena MET Gala renginiui Niujorke...
Jau jo kurtos sukuosenos:
Jau jo kurtos sukuosenos: