Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
labas 4u.gif
perskaičiau Saulėlydį hihihi.gif
susikroviau kokias 5-6 knygas, visas skaičiau ir visas numečiau biggrin.gif liko Saulėlydis biggrin.gif tinka hihihi.gif

žiūriu apie meilę diskutuojat biggrin.gif įdomu buvo smile.gif
Atsakyti
o sveika pradingėle biggrin.gif malonu matyt.

o tu buvai neskaičius?

Saulėlydis labai geras skaitalas, kai nori ko nors skanaus ir negrūzinančio biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 30, 19:44)
o sveika pradingėle biggrin.gif malonu matyt.

o tu buvai neskaičius?

Saulėlydis labai geras skaitalas, kai nori ko nors skanaus ir negrūzinančio biggrin.gif  thumbup.gif

oi skaičius skaičius, žinoma tongue.gif tik vėl reikia terapijos biggrin.gif nėra nieko geriau už fantastišką meilę hihihi.gif

jo, pradingėlė nuo išorės pasaulio. Vaikų dėka šįmet jau 8 kg nukrito ax.gif dar kokie 5 ir bus suuuuper biggrin.gif kad tik sustot eitų hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nika89 oro_buckis.gif

Misko uoga 4u.gif

Siandien Roberto laukia Ispanija biggrin.gif
Barselona pries kelias dienas iki "Vanduo drambliams" premjeros. biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Seniai buvo toks maratonas. Begale interviu, spaudos konferenciju ir t.t...
Rusai tik isvercia teksta po interviu, bet nespeja su subtitrais, todel video nekeliu. Lauksiu rusisku subtitru ir jau tada mes, nemokansios anglu, galesime ziureti ir klausytis rolleyes.gif

Papildyta:
Robsten gerbejoms, kurios neskaite interviu, noriu pasakyti, kad Robertas Europoje siek tiek atviriau kalba apie draugyste su Kristen. Tiesa, jis neivardija jos vardu, bet is konteksto galima suprati apie ka jis kalba. Pvz. jo klausia: Jus viengungis ar jus isimylejes?...Jis pagalvoja, nusisypso ir atsako mazdaug taip: Ok. As viengungis ir isimylejes.
Kas ji?...Jis juokiasi, reportele juokias ir jis atsako...(...)Toks klausimas, lyg mano selos nuotrauka. As negaliu leisti, kad kas nors pavogtu mano siela.
Arba, kalba apie dramble, kokia ji puiki ir t.t ir gale...nepyk Kristen.

Uzsispyrele27, jei as neteisi del vertimo, tai tu mane pataisyk, nes tikrai zinau, kad skaitei visus interviu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mama,
Aš žiedus iš bičių glėbio atimčiau ir dovanočiau tau, jei tik galėčiau...
Pievų globoje tave miegančią regėčiau...
Pražydę kuklūs lapeliai viršugalvy giesmes ramias tau giedotų, jei tik galėčiau...
Jei tik galėčiau, norėčiau tavo lūpas padabinti šypsena amžina.
Į saugią šiltą skraistę įsukčiau sapnui gražiam.
Tavo akis prie gražiausių paveikslų nuvesčiau.
Tavo pėdas kas ryt vėsintų lauko rasa.
Aš tiek daug norėčiau...
Po dangum nesutilptų norai mano.
Šiandien saulė šviesesnė ir tiek nuostabaus jausmo many...
Jei tik galėčiau...visus ziedus tau dovanočiau šiandien, ryt ir kasdien...

Atsakyti
Jackson Rathbone Twetted New Photos
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
Dar foto is Paryziaus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif . Sveikinu visas siandiena mamytes su musu dienele bis.gif bis.gif bis.gif . drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Daivut, be galo gražios eilės MAMOMS 4u.gif
Noriu ir aš skirti žodžius mamai, kuri jau manęs nebegirdi, bet vistiek saugo iš dangaus ax.gif

Kai galvojai, kad nematau,
mačiau tave tvirtinant mano pirmą piešinį ant sienos, ir tada panorau nupiešti dar vieną.
Kai manei, kad nežiūriu,
mačiau tave maitinant benamę katę ir supratau, jog negalima skriausti gyvūnų.
Kai manei, kad nepastebiu,
mačiau tave kepant mano mėgstamą pyragą ir supratau, kad maži dalykai gali būti džiaugsmo šaltiniu.
mačiau tave besimeldžiančią ir tikėjau, jog Dievas yra ir galiu su Juo kalbėtis.
Kai manei, kad miegu,
jaučiau tave bučiuojant mane nakčiai ir supratau, esąs mylima.
Kai tu slėpei nuo manęs savo ašarotas akis,
aš mačiau ir supratau, kad gyvenime yra skaudžių dalykų ir, kad verkti yra gerai.
Kai galvojai, kad nepastebiu,
mačiau tavo rūpestį ir globą ir norėjau padaryti ką tik galiu.
aš pastebėjau...ir norėjau pasakyti ačiū už visus tuos dalykus, kuriuos tu darei galvodama, kad aš nepastebiu.

Daivute, kiek nuotraukų! Pastebėjau, koks linksmas Robertas Paryžiuje... Toks atsipalaidavęs, pailsėjęs ir žaismingas wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 30, 09:56)
thumbup.gif užsispyrele parašas lotuliukas.gif 

Prisidedu prie pagyrų parašui thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2011 04 30, 15:52)
labas  4u.gif
perskaičiau Saulėlydį hihihi.gif
susikroviau kokias 5-6 knygas, visas skaičiau ir visas numečiau biggrin.gif liko Saulėlydis biggrin.gif tinka

Miško uoga, kaip smagu, kad nepamiršai mūsų 4u.gif Mes jau seniai tavęs pasigedom mirksiukas.gif
Nuo "Saulėlydžio" prasidėjo mano meilė Twilight wub.gif Nuo knygos... wub.gif
Sėkmės tau ir vaikučiai kad taip labai nevargintų console.gif Ir nepradink daugiau nono.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Su Motinos diena mamas visas! 4u.gif

Aš irgi ir skaičiau, ir mačiau kelis interviu su Robertu, kur jis šiek tiek kalba apie Kristen, yra netgi kur pamini ją. Pvz. čia . Apie Kristen prasideda apie 1:25. Vertimas maždaug toks:
-Kaip tu jauteisi, kai Mathew Perry parašė tviteryje, kad yra įsimylėjęs tavo merginą, Kristen?
-Mathew Perry iš "Draugų"? Aš to nežinojau, keista. Nežinau, niekaip nesijaučiu biggrin.gif

Miško uoga, sveika sugrįžusi 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif SVEIKINU VISAS MAMYTES!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai grazius zodzius Daiva su Zizija parase 4u.gif Ner ka pridurt smile.gif
Atsakyti
Labuka,

As taip pat sveikinu visas su mamytes su sia dienele!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Adir Abergel (Frederic Fekkai Reveals) rytoj kurs Kristen sukuosena MET Gala renginiui Niujorke...

user posted image

Jau jo kurtos sukuosenos:

user posted image
Atsakyti