niu jau kokios fotkes
o jau kai fotkes esmes saloj ir ypac name tai kojos nutirpsta. jau toks grazus man tas namas. kaip rojus
o as vakar su draugem vanduo drambliams ziurejau
man pritruko jausmu. neitikino manes ta marlena kad jai rupi dzeikobas. ir kai soko is to traukinio as buvau isitikinus kad ji nesoks, o kai issoko net issiziojau. nu nieko negaliu padaryt. nemaciau as ten kazkokio ach ar dar kazko. nors ziurejosi idomiai, laikas neprailgo. robkes vaidyba patiko labiau nei reese. gal jau esu islepinta meiles filmu kur viskas daug jausmingiau
QUOTE(egliosha @ 2011 04 28, 18:42)
jezau marija... nemyliu savo diedo tada... po 8 bendro gyvenimo metu nukrenta roziniai akulioriai ir ziu tos tobulytes ne prudai, tik Nollos vyras atrodo idealus ir po dvieju vaikiuku
tie roziniai akulioriai nukrenta ir vel uzsideda jei pasiseka
nera jis tobulas.tobulas tik Edva
neseniai pykomes 3 savaites
rekordas
tada taikemes su visais navarotais: asarom, meiles prisipazinimais, atsiprasymais ir t.t. užeina tie sunkus laikotarpiai. nezinau nuo ko priklauso. gal nuo menulio, saules ar vitaminu trukumo
svarbiausia nenubraukyti to kas buvo gera, sugebeti matyti ne tik jo bet ir savo klaidas, ir svarbiausia myleti toliau. bet cia tik jei siaip pykstiesi del nieku kokiu
pabandytu man i kitas paziuret
viska nubraukyciau, kaltas butu tik jis, ir s... as ji myleciau
vz pas mus vel viskas
iki kito karto
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 29, 07:15)
1. Jei meiles pagrindas yra pagarba, tai as toki, mane gerbianti vyra, mesciau per duris ir langus...man ne pagarbos, man MEILES reikia...su sex ir buckiais
2. Tai faktas...as norejau sutikti tik ta vieninteli, ale tu vieninteliu buvo ne vienas...gaila, todel taip ir patiko Twilight meile. O del "tuo paciu metu", man tai misija neimanoma, nes kol myliu viena, jokie kiti nedomina....
3.O asen negaleciau gyventi su vyru, jei jausciau meile kitiems...as myliu viena...
Ka myliu su tuo gyvenu ir miegu.
1. 100 proc. sutinku
2. nepatyriau ir as tokio dvilypo jausmo, bet kaip sakant zek kad neprisisnekciau o tai prilips
3.