Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 29, 09:04)
O as visur jos nestuma izvelgiu

aš irgi įžvelgiu. tik premjeroje LA ji man neatrodė tokia... o visur kitur - net labai
Atsakyti
Jau nepamenu kurios nuotraukos is BA buvo, o kuriu ne, bet ta grozi juk galima pakartoti biggrin.gif

Breaking Dawn Pics in EW
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
2011-04-28 LA oro uostas.
user posted image

user posted image

2011-04-27
user posted image

user posted image

2011-04-27 Vankuveris.
user posted image

user posted image
Atsakyti
nuotraukos super, kartokit kad ir šimtą kartų.
o jums ta vampyrė (iš šiaurės) per vidurį - nepanašu kad ji su dantų plokštele? lotuliukas.gif

džeksonas užsimaskavęs neina pažinti net.
Atsakyti
niu jau kokios fotkes wub.gif

o jau kai fotkes esmes saloj ir ypac name tai kojos nutirpsta. jau toks grazus man tas namas. kaip rojus wub.gif

o as vakar su draugem vanduo drambliams ziurejau g.gif man pritruko jausmu. neitikino manes ta marlena kad jai rupi dzeikobas. ir kai soko is to traukinio as buvau isitikinus kad ji nesoks, o kai issoko net issiziojau. nu nieko negaliu padaryt. nemaciau as ten kazkokio ach ar dar kazko. nors ziurejosi idomiai, laikas neprailgo. robkes vaidyba patiko labiau nei reese. gal jau esu islepinta meiles filmu kur viskas daug jausmingiau

QUOTE(egliosha @ 2011 04 28, 18:42)

jezau marija... nemyliu savo diedo tada... po 8 bendro gyvenimo metu nukrenta roziniai akulioriai ir ziu tos tobulytes ne prudai, tik Nollos vyras atrodo idealus ir po dvieju vaikiuku biggrin.gif

tie roziniai akulioriai nukrenta ir vel uzsideda jei pasiseka lotuliukas.gif nera jis tobulas.tobulas tik Edva ax.gif neseniai pykomes 3 savaites cool.gif rekordas cool.gif tada taikemes su visais navarotais: asarom, meiles prisipazinimais, atsiprasymais ir t.t. užeina tie sunkus laikotarpiai. nezinau nuo ko priklauso. gal nuo menulio, saules ar vitaminu trukumo lotuliukas.gif svarbiausia nenubraukyti to kas buvo gera, sugebeti matyti ne tik jo bet ir savo klaidas, ir svarbiausia myleti toliau. bet cia tik jei siaip pykstiesi del nieku kokiu cool.gif pabandytu man i kitas paziuret lotuliukas.gif viska nubraukyciau, kaltas butu tik jis, ir s... as ji myleciau lotuliukas.gif
vz pas mus vel viskas wub.gif iki kito karto lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 29, 07:15)

1. Jei meiles pagrindas yra pagarba, tai as toki, mane gerbianti vyra, mesciau per duris ir langus...man ne pagarbos, man MEILES reikia...su sex ir buckiais
2. Tai faktas...as norejau sutikti tik ta vieninteli, ale tu vieninteliu buvo ne vienas...gaila, todel taip ir patiko Twilight meile. O del "tuo paciu metu", man tai misija neimanoma, nes kol myliu viena, jokie kiti nedomina....
3.O asen negaleciau gyventi su vyru, jei jausciau meile kitiems...as myliu viena... biggrin.gif
Ka myliu su tuo gyvenu ir miegu. bigsmile.gif

1. 100 proc. sutinku drinks_cheers.gif
2. nepatyriau ir as tokio dvilypo jausmo, bet kaip sakant zek kad neprisisnekciau o tai prilips doh.gif lotuliukas.gif
3. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ne i tema biggrin.gif
Skambina man mama ir po labas eina tekstas...tu zinai, o kazkokio ministro zmona atvyko i vestuves be skrybelaites...o as mamos klausiu....apie ka mes cia dabar kalbame...ji man, tai tu ka, vestuviu neziuri.... lotuliukas.gif
Geda man ...dabar jau ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 29 balandžio 2011 - 11:56
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 29, 12:55)
Ne i tema biggrin.gif
Skambina man mama ir po labas eina tekstas...tu zinai, o kazkokio ministro zmona atvyko i vestuves be skrybelaites...o as mamos klausiu....apie ka mes cia dabar kalbame...ji man, tai tu ka, vestuviu neziuri.... lotuliukas.gif
Geda man ...dabar jau ziuriu biggrin.gif

as irgi ziuriu. suknele patiko biggrin.gif makiazas per ryskus, ypac antakiai. o siaip aisku karaliska pasaka wub.gif
Atsakyti
aha ir aš žiūrėjau, oi žiūrėjau. viskas gražu, makiažas ir man per ryškus pasirodė,ji visa tokia tamsi labai, "per daug įdėgusi". o šiaip graži princesė, labai graži.
Atsakyti
Labuka,

Na jau naujos nautraukos negaliu atsiziureti wub.gif

Mano kinderis vel serga verysad.gif tai ikalinta namie su juo doh.gif

As irgi ziurejau tas karaliskas vestuves grazi nuotaka, suknele, bei puokste ai ka cia viskas laabai grazu pasaka... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif . Nuotraukos visos, visos wub.gif . Dzeikas toks su tuo kvietimu liudnas, bet nuotrauka faina, grazus vaikis uzaugo wub.gif . Bet kur Alisos plaukai vis dingsta g.gif juk sakoma kad nesikeicia, sustinge laike g.gif . O tie musu vampiriukai kas filme vis kitokie lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2011 04 29, 19:06)
Labas merginos 4u.gif . Nuotraukos visos, visos wub.gif . Dzeikas toks su tuo kvietimu liudnas, bet nuotrauka faina, grazus vaikis uzaugo wub.gif . Bet kur Alisos plaukai vis dingsta g.gif  juk sakoma kad nesikeicia, sustinge laike g.gif . O tie musu vampiriukai kas filme vis kitokie lotuliukas.gif .

Net nesikeičiančių kūnų plaukus galima žirklėm patrumpint bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(briliantik @ 2011 04 28, 16:15)
diplominis priduotas taisymui, skambinaa sian destytojai,  tai sake, kad beveik neturi prie ko prikibti smile.gif tik smulkus pataisymai laukia

Na va, pamatysi, viskas bus gerai thumbup.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 17:14)
o dėl supratingumo. kalba eina apie situaciją, kai moteris yra atsidūrusi tarp dviejų vyrų ne dėl savo kažkokio pasileidimo. Belą į Džeiko glėbį Edvardas pats pastūmėjo, ją palikdamas. todėl jis ir supranta jos jausmų dvilypumą.

100% sutinku!!!

Kokios nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif Nežinia, kuri ir gražesnė ax.gif

O vestuvių teko pažiūrėti tik pabaigą... Bet kartoja per visas žinias ištraukas, tai visai nuo gyvenimo neatsilikau lotuliukas.gif Graži ta princesė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 29, 20:12)
Net nesikeičiančių kūnų plaukus galima žirklėm patrumpint bigsmile.gif

o True bloode tai neina kaip skaiciau biggrin.gif tipo jei numirei su barzda-tai kapiec, kol kuolu nenusmeigs tol su ta pacia barzda ir lakstysi biggrin.gif
Atsakyti