Sveikos
Ir foto, ir video Smagu, kad jau po biškiuką, po trupučiuką judam į priekį.
Aha fotkės tai geros.
Nu HI Daivut , pries miega
Ziauriai grazus! Man isvis vyrai su kostiumais - silpnybe
Eina sauuuuuuu Pize, jei pamatyciau Roberta gyva, griuciau as negyva Idomu, kurioj jie vietoj ten... Paryzius toks nemenkas
Galvojau, kai turesiu fotkiu galesiu imest ir pakomentuot. Zodziu stojom Bamberge (Vokietija), Liuksemburge, Reimse (Prancuzija), Paryziuj, Amsterdame.
Tai vaaa, nerealiai grazus yra Liuksemburgas, i Paryziu, kaip ir minejau, dar grizciau, labai didingas miestas, ir siaip pirma karta gyvenime 12h nakties stovejau kamsty Amsterdamas irgi cool, zmoniu atsipalaidavimas tiesiog veza nekalbu vien apie legalius narkotikus, siaip jie kitokie, kaip ir prancuzai niekur neskuba, gyvena sia akimirka
Tai kai turesiu fotkes, kaip ir sakiau papasakosiu daugiau su komentarais po fotkem
Ouuuuuu svingeriu vakarelis I like it!
Va su tokia nuomuone visiskai sutinku, bet visur vietoj myliu rasyciau, nznauuuu... labai patinka vien del to, kad tos meiles normalios ir nebuvau patyrus, bet kad vienu metu gali vienodai zaveti keli vyrai, tai faktas
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 28, 09:01)
Ech... grazus jis su kostiumu
Ziauriai grazus! Man isvis vyrai su kostiumais - silpnybe
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 09:39)
Nika89, kaip gaila, kad tu jau grizai is Paryziaus. Isivaizduok, jei dar butum ten ir pamatytum Roberta "gyvai"...o lia lia
Eina sauuuuuuu Pize, jei pamatyciau Roberta gyva, griuciau as negyva Idomu, kurioj jie vietoj ten... Paryzius toks nemenkas
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 11:30)
Nika, ką veikei tu Paryžiuj? ar tu buvai Prancūzijoj, ar tik Paryžiui? ką ten darei tiek laiko? nu papasakok senoms bobutėms nu
Galvojau, kai turesiu fotkiu galesiu imest ir pakomentuot. Zodziu stojom Bamberge (Vokietija), Liuksemburge, Reimse (Prancuzija), Paryziuj, Amsterdame.
Tai vaaa, nerealiai grazus yra Liuksemburgas, i Paryziu, kaip ir minejau, dar grizciau, labai didingas miestas, ir siaip pirma karta gyvenime 12h nakties stovejau kamsty Amsterdamas irgi cool, zmoniu atsipalaidavimas tiesiog veza nekalbu vien apie legalius narkotikus, siaip jie kitokie, kaip ir prancuzai niekur neskuba, gyvena sia akimirka
Tai kai turesiu fotkes, kaip ir sakiau papasakosiu daugiau su komentarais po fotkem
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 12:50)
pošlost rusiškai yra daug platesnė reikšmė nei ta, kurią mes vartojame lietuvių kalboj
o jei vyras prisijungtų? būtų šiuolaikiška ir modernu
o jei vyras prisijungtų? būtų šiuolaikiška ir modernu
Ouuuuuu svingeriu vakarelis I like it!
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 15:31)
o jei rytoj sutinki Robertą. jis tiesiog geras, malonus, draugiškas, paprašo palydėt jį po Vilnių, be tų bepročių fanių, parodyt kaip žmonės gyvena, linksminasi.
leidžiat laiką, dieną, dvi. ir bac, jis sako, tu jam žiauriai patinki, o tu klapt klapt klapt - oje ir tau jis žiauriai
ir ką? vyro savo jau nebemyli? o Robke juk taip traukia, kad rodos kojos linksta, gali pabėgt su juo tuoj pat. ir ką tada?
va tau ir situacija.
leidžiat laiką, dieną, dvi. ir bac, jis sako, tu jam žiauriai patinki, o tu klapt klapt klapt - oje ir tau jis žiauriai
ir ką? vyro savo jau nebemyli? o Robke juk taip traukia, kad rodos kojos linksta, gali pabėgt su juo tuoj pat. ir ką tada?
va tau ir situacija.
Va su tokia nuomuone visiskai sutinku, bet visur vietoj myliu rasyciau, nznauuuu... labai patinka vien del to, kad tos meiles normalios ir nebuvau patyrus, bet kad vienu metu gali vienodai zaveti keli vyrai, tai faktas
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 12:50)
Atsakysiu trumpai...nepersokes griovio, nesakyk op
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 12:55)
KAip tu gali būti garantuota, ką darys vyras?
Pvz, aš nežinau kaip pasilegsiu rytoj, tad tuo labiau negalėčiau garantuoti, ką darys kitas asmuo Aš galiu numanyti ir tikėti, kad taip bus, bet garantuoti tikrai ne
Pvz, aš nežinau kaip pasilegsiu rytoj, tad tuo labiau negalėčiau garantuoti, ką darys kitas asmuo Aš galiu numanyti ir tikėti, kad taip bus, bet garantuoti tikrai ne
Aš tiesiog žinau. Tik noriu patikslinti, kad kalba eina apie tai, kad jei aš ateičiau ir pasakyčiau MB, kad myliu kitą, bet jį labiau. Jei jis mane užtiktų su kitu lovoj, tai čia jau neprognozuojama
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 13:22)
1. Tai yra MEILES pagrindas...visa kita beletristika ir eina salia...
2. Gyvenimui tekant isimyleti/ myleti/myletis tikrai galima ne viena ir ne du ir net ne tris ar keturis kartus...
3. Cia man klausimas ...mylejai ir dabar myli...nes as savo buvusius taip pat mylejau, bet dabar tai tikrai nemyliu...
4. Zodelis "bet" priverte pagalvoti, kad vyra rinkaisi ne ta, kuri myli?
Papildyta:
Kalbam juk apie MEILE, apie ta vienintele, kuri iki grabo lentos, kur kartu ir ta pacia diena...kaip taip myleti du tuo pat metu....va ko as nesuvokiu....
2. Gyvenimui tekant isimyleti/ myleti/myletis tikrai galima ne viena ir ne du ir net ne tris ar keturis kartus...
3. Cia man klausimas ...mylejai ir dabar myli...nes as savo buvusius taip pat mylejau, bet dabar tai tikrai nemyliu...
4. Zodelis "bet" priverte pagalvoti, kad vyra rinkaisi ne ta, kuri myli?
Papildyta:
Kalbam juk apie MEILE, apie ta vienintele, kuri iki grabo lentos, kur kartu ir ta pacia diena...kaip taip myleti du tuo pat metu....va ko as nesuvokiu....
1. Meilės pagrindas yra pagarba ir supratimas. Kai peržengiama tam tikra amžiaus riba bučiniai ir seksas tamba nebeaktualūs, o jausmai lieka.
2. Tai kaip ir pripažysti, kad įmanomi jausmai keliems vyrams. Tai kodėl tai negali įvykti tuo pačiu metu?
3. Myliu, nes jie geri žmonės. Laikui bėgant supratau, kad to, kad jie geri žmonės man negana, kad reikia daugiau. Tą daugiau ir davė sutuoktinis. Meilė kitiems neišnyko, bet tapo kitokia. Nors yra tokių, kuriuos pamačius "suplazda drugeliai"...
4. Kai susiruošėm tuoktis, galva veikė blaiviai ta prasme, kad iš aistros ir meilės protą pamečiau po vestuvių praėjus keliems metams Kuo labai džiaugiuosiu...
O kada žinoti ar tikrai ta meilė yra TA? Gal tai tik aistra, susižavėjimas ar kas panašaus...
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 14:46)
pagalvojau... kad... mylinčios moters akys savo vyrą mato tobulą.
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 14:56)
Su tuo tobulu, ar netobulu, jau kita tema. Pagrindinė tema buvo, ar jūsų tie tobuli vyrai, išleistų jus su kadru, kurį mylit mažiau, nebuitiškai ir nepošlai skirst į maldyvus mėnesiui pasikaitint Ir ar jau tikrai būtų toks supratingas, kad susitaikytų, kad daug laiko praleidžiat su tuo mažiau mylimu ir nieko nesakytų
O kaip elgtis vyrui, jei jo žmona dirba su tuo "mažiau mylimu" viename darbe?
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 16:14)
Kaip mano viena gera labai teisinga draugė sakė, Maldyvai - tai vieta, kur TIK SU MEILUŽIU galima važiuot.
o tik su draugu neverta
o dėl supratingumo. kalba eina apie situaciją, kai moteris yra atsidūrusi tarp dviejų vyrų ne dėl savo kažkokio pasileidimo. Belą į Džeiko glėbį Edvardas pats pastūmėjo, ją palikdamas. todėl jis ir supranta jos jausmų dvilypumą.
o tik su draugu neverta
o dėl supratingumo. kalba eina apie situaciją, kai moteris yra atsidūrusi tarp dviejų vyrų ne dėl savo kažkokio pasileidimo. Belą į Džeiko glėbį Edvardas pats pastūmėjo, ją palikdamas. todėl jis ir supranta jos jausmų dvilypumą.
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 28, 16:57)
Mane tai vyras isleistu.....
.... Bet pries tai pasiustu toli toli toli toli, kur saule nesviecia.... ir menulis taip pat... Na vnz i Moldyvus jis mane ir pasiustu...
Gerom temom is tikruju cia metotes... Galetu Brekstancioj Ausroj Bela su abiem savo mylimaisiais.... daryti tai ka dare zmona su meiluziu virtuvej kai uzklupo juos vyras ir prisijunge... Na Jus mane supratot... Gerule scena butu, isvirsciau is koto...
Labas rytas
Is psl. skaiciaus aisku, kad diskusija isibegejo Einu skaityti, tik prisiminiau, kad seniau paskutini posta petrike parasydavo. Kur ji
Nika89, penktadieninis
Papildyta:
O cia jau priklauso nuo daug ko....
Siandien is juodos einu link baltos. Per viduriuka
Papildyta:
Gera situacija.
Bet jei rimtai, tai kol myliu vyra i kitus neziuriu, nes as ju tiesiog nematau. Man ju nereikia, todel ir Roberto nepastebeciau ir jo demesys mane nervintu...
O jei jis man ziauriai ziauriai, tai tadu palieku vyra ir varau su Robke, o kas bus veliau, pagalvosiu, kai tas veliau ateis
Papildyta:
Dukra, tu kur ziuri, a
Nes as tik i baltinukus aki uzmeciau, o po tavo posto ir i kelnes pazvelgiau
Papildyta:
Tai mes juk diskutuojame
Juki kaip ten sakoma...diskusijose gimsta tiesa
O jei tiksliau, tai kiekviena iki kraujo giname savo pozicija
Papildyta:
Boze...boze... ...as situ zodziu, sakykime, nematau
Papildyta:
Teks....
Dabar laikykis
Papildyta:
Produktyvi tavo kelione
Noriu paklausti, nes mano vaikas sake, kad tiek daug naturaliai graziu zmoniu, kaip Amsterdame, ji niekur nemate...ar tai tiesa?
Papildyta:
OK, as supratau...musu poziuris i daugeli dalyku skirtingas, todel ir viska suprantame savaip
Atsakau is savo varpines:
1. Jei meiles pagrindas yra pagarba, tai as toki, mane gerbianti vyra, mesciau per duris ir langus...man ne pagarbos, man MEILES reikia...su sex ir buckiais
2. Tai faktas...as norejau sutikti tik ta vieninteli, ale tu vieninteliu buvo ne vienas...gaila, todel taip ir patiko Twilight meile. O del "tuo paciu metu", man tai misija neimanoma, nes kol myliu viena, jokie kiti nedomina....
3.O asen negaleciau gyventi su vyru, jei jausciau meile kitiems...as myliu viena...
Mano poziurio i meile reziume:
Ka myliu su tuo gyvenu ir miegu.
Papildyta:
Dabar i tema
Naujos nuotraukos is filmo
(Photos) Rob Leaving The #WFE After Party in Paris (France)
Is psl. skaiciaus aisku, kad diskusija isibegejo Einu skaityti, tik prisiminiau, kad seniau paskutini posta petrike parasydavo. Kur ji
Nika89, penktadieninis
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 16:31)
vyrą myli savo juodai? ar baltai?
O cia jau priklauso nuo daug ko....
Siandien is juodos einu link baltos. Per viduriuka
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 16:31)
o jei rytoj sutinki Robertą. jis tiesiog geras, malonus, draugiškas, paprašo palydėt jį po Vilnių, be tų bepročių fanių, parodyt kaip žmonės gyvena, linksminasi.
va tau ir situacija.
va tau ir situacija.
Gera situacija.
Bet jei rimtai, tai kol myliu vyra i kitus neziuriu, nes as ju tiesiog nematau. Man ju nereikia, todel ir Roberto nepastebeciau ir jo demesys mane nervintu...
O jei jis man ziauriai ziauriai, tai tadu palieku vyra ir varau su Robke, o kas bus veliau, pagalvosiu, kai tas veliau ateis
Papildyta:
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 28, 17:57)
Ta kluika reikejo retushuoti, bet vis tiek ACIU ACIU ACIU... Dzinsai jo poziauriai aptempti, butu sunku nusimauti... Bet jis dieviskas...
Dukra, tu kur ziuri, a
Nes as tik i baltinukus aki uzmeciau, o po tavo posto ir i kelnes pazvelgiau
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 18:05)
bet jeigu kažkas sako ir tiki, kad taip gali būti, ir kad galbūt taip buvo, tai koks tikslas yra tau tai neigti?
Tai mes juk diskutuojame
Juki kaip ten sakoma...diskusijose gimsta tiesa
O jei tiksliau, tai kiekviena iki kraujo giname savo pozicija
Papildyta:
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 28, 18:11)
Boze...boze... ...as situ zodziu, sakykime, nematau
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2011 04 28, 20:04)
nemuskit
Teks....
Dabar laikykis
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2011 04 28, 21:39)
Produktyvi tavo kelione
Noriu paklausti, nes mano vaikas sake, kad tiek daug naturaliai graziu zmoniu, kaip Amsterdame, ji niekur nemate...ar tai tiesa?
Papildyta:
QUOTE(LedAsta @ 2011 04 28, 23:43)
1. Meilės pagrindas yra pagarba ir supratimas. Kai peržengiama tam tikra amžiaus riba bučiniai ir seksas tamba nebeaktualūs, o jausmai lieka.
2. Tai kaip ir pripažysti, kad įmanomi jausmai keliems vyrams. Tai kodėl tai negali įvykti tuo pačiu metu?
3. Myliu, nes jie geri žmonės. Laikui bėgant supratau, kad to, kad jie geri žmonės man negana, kad reikia daugiau. Tą daugiau ir davė sutuoktinis. Meilė kitiems neišnyko, bet tapo kitokia. Nors yra tokių, kuriuos pamačius "suplazda drugeliai"...
4. Kai susiruošėm tuoktis, galva veikė blaiviai ta prasme, kad iš aistros ir meilės protą pamečiau po vestuvių praėjus keliems metams Kuo labai džiaugiuosiu...
OK, as supratau...musu poziuris i daugeli dalyku skirtingas, todel ir viska suprantame savaip
Atsakau is savo varpines:
1. Jei meiles pagrindas yra pagarba, tai as toki, mane gerbianti vyra, mesciau per duris ir langus...man ne pagarbos, man MEILES reikia...su sex ir buckiais
2. Tai faktas...as norejau sutikti tik ta vieninteli, ale tu vieninteliu buvo ne vienas...gaila, todel taip ir patiko Twilight meile. O del "tuo paciu metu", man tai misija neimanoma, nes kol myliu viena, jokie kiti nedomina....
3.O asen negaleciau gyventi su vyru, jei jausciau meile kitiems...as myliu viena...
Mano poziurio i meile reziume:
Ka myliu su tuo gyvenu ir miegu.
Papildyta:
Dabar i tema
Naujos nuotraukos is filmo
(Photos) Rob Leaving The #WFE After Party in Paris (France)
Labas rytas Daivut , aha penktadienis Trumpa savaite
Tiesa sakant Amsterdame buvom ~ 4 valandas, tai sunku kazka pasakyt, kai turistu nemazai aplink Bet tu tokiu naturaliai graziu zmoniu as daugiau Paryziuj maciau.. tarp tu visu juodaodziu issiskiria tos vietines prancuzes, vat jos man tikrai grazios Ir nerealiausias vaizdas, kaip jos varo su dviraciais: sijonukai ir kablai, su kuriais ir paeit sunkoka
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 29, 06:15)
Produktyvi tavo kelione
Tiesa sakant Amsterdame buvom ~ 4 valandas, tai sunku kazka pasakyt, kai turistu nemazai aplink Bet tu tokiu naturaliai graziu zmoniu as daugiau Paryziuj maciau.. tarp tu visu juodaodziu issiskiria tos vietines prancuzes, vat jos man tikrai grazios Ir nerealiausias vaizdas, kaip jos varo su dviraciais: sijonukai ir kablai, su kuriais ir paeit sunkoka
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 29, 09:30)
sveikos
They ask him : - Where is your girlfriend?
And he says : -She is back in LA.
video
nors aš tai nesugebu niekaip išgirst ko klausia o vokiškai nesuprantu
vertimas maždaug toks, Roberto paklausia, kur jo mergina o jis atsako, kad ji grįžus į LA
video
vertimas maždaug toks, Roberto paklausia, kur jo mergina o jis atsako, kad ji grįžus į LA
O Kriten kur tuo metu buvo?
Labas rytas
Daivut, tavo meilė vyrui sakai šiandien kažkur per vidurį - štai tai ir situacija nei juoda, nei balta
aš savo buvusių nemyliu, man net bloga apie juos pagalvot
aš per LNK matau dabar tą a.armoškaitę ir man baisu. a ji nežiejo į veidrodį prieš išeidama? ar jos gal nekenčia lnk kostiumų dizainerė???
viskas taip ir yra, jis taip pasakė, bent jau vokiškas vertimas toks. gale prideda "ei fanės, ar išgirdot?"
pačiam Amsterdamo centre tikrai turistų 99 proc., bet šiaip olandai tikrai gražūs žmonės, ypač vyrai. dar tikrai gražūs žmonės, ir vyrai, ir moterys yra švedai. tikri vikingų palikuonys - aukšti, šviesūs, liekni, tiesiom nosim tokie.
Papildyta:
Na ką, sveikinam princą Viljamą ir Keitę artejančių vestuvių proga!
Papildyta:
tai grįžusi į LA matyt
Papildyta:
Reese filme kažkaip daug gražesnė nei va nuotraukose. nuotraukose tokia šiaip sau man ji, ginčytino grožio, o filme tiesiog stulbinama.
Daivut, tavo meilė vyrui sakai šiandien kažkur per vidurį - štai tai ir situacija nei juoda, nei balta
aš savo buvusių nemyliu, man net bloga apie juos pagalvot
aš per LNK matau dabar tą a.armoškaitę ir man baisu. a ji nežiejo į veidrodį prieš išeidama? ar jos gal nekenčia lnk kostiumų dizainerė???
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 29, 08:30)
sveikos
video
video
viskas taip ir yra, jis taip pasakė, bent jau vokiškas vertimas toks. gale prideda "ei fanės, ar išgirdot?"
pačiam Amsterdamo centre tikrai turistų 99 proc., bet šiaip olandai tikrai gražūs žmonės, ypač vyrai. dar tikrai gražūs žmonės, ir vyrai, ir moterys yra švedai. tikri vikingų palikuonys - aukšti, šviesūs, liekni, tiesiom nosim tokie.
Papildyta:
Na ką, sveikinam princą Viljamą ir Keitę artejančių vestuvių proga!
Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 04 29, 08:37)
tai grįžusi į LA matyt
Papildyta:
Reese filme kažkaip daug gražesnė nei va nuotraukose. nuotraukose tokia šiaip sau man ji, ginčytino grožio, o filme tiesiog stulbinama.
QUOTE(LedAsta @ 2011 04 28, 23:43)
O kaip elgtis vyrui, jei jo žmona dirba su tuo "mažiau mylimu" viename darbe?
O tu esi tikra, kad tavo vyras yra visiskai atviras su tavim ir neslepia kai kuriu minciu?
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 04 29, 09:37)
Sito klausimo paklausk Kristen... ka ji veikte tuo metu
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 29, 09:53)
Buten, apie tai dukra ir kalbejo...auksti, grazus...
Ir...sveikinu princa, ale pykstu ant Labo ryto TV. Siandien vaikui pries darzeli teletabiu nerode, todel vejai buvo sukelti...as jam bandziau paaiskinti, kad vestuves tai didele gyvenimo svente ir tai svarbiau uz jo teletabius, bet neitikinau
Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 04 29, 09:37)
Kristen ir buvo LA
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 29, 09:53)
O as visur jos nestuma izvelgiu
Ot bus juoko, kai ji jokia ne nestuke, o as cia klykauju, nes man ji nescia ir psio....