sveikos na diskusija verda, bet kaip visada nelabai į temą bent jau aš manau negalėčiau mylėt vienodai dviejų vyrų, bet esu giliai įsitikinus kad knygos atveju, meilė Džeikobui ir Edvardui skyrėsi, o kad būna skirtingų meilių turbūt niekas nesiginčysit
taip pat nemanau, kad yra tik juoda ir balta, gyvenimas yra harmonija ir turi būt pusiausvyra.. kitavertus tobulų vyrų nėra, pritariu, kad ir Edvardas nebuvo tobulas, nes paliko Belą, bet posakis, kad mylinčios moters akys savo vyrą mato tobulą yra gryna tiesa beto reiktų atkreipt dėmesį, kad visos knygos yra iš Belos pozicijos ir Belos akimis, tad nėra ko stebėtis, kad taip visos JĮ mylim
o dėl to pasakymo kad tave myliu labiau, tai čia labai priklauso nuo situacijos.. tokiose situacijoje kaip Belos manau tikrai atsirastų vyrų, kurie būtų supratingi, kas kita neištikimybė ir kiti čia jūsų apdiskutuoti pavyzdžiai bent jau mano patirtis rodo, kad vyrai pavydūs ir moterim nesidalina
o dabar toliau sekam Robertą Paryžius
ir naujas žurnalas su nuotraukomis iš BA
o čia dar Esmė su svečiais žiūrim
jau ta Esme man po Buvusiuju tokia siaiiiip sau atrodo taip ir isivaizduoju kaip plika sikna laksto paskui Karlaila
blyn, ka as ten neblaivi pripliurpiau?
kai moteris su dviem vyrais tai ana anei jokia moderni, o kai diedas su dviem mergom tada tai ohoho, naglai
jezau marija... nemyliu savo diedo tada... po 8 bendro gyvenimo metu nukrenta roziniai akulioriai ir ziu tos tobulytes ne prudai, tik Nollos vyras atrodo idealus ir po dvieju vaikiuku
koks bernas
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 10:18)
blyn, ka as ten neblaivi pripliurpiau?
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 13:50)
pošlost rusiškai yra daug platesnė reikšmė nei ta, kurią mes vartojame lietuvių kalboj
o jei vyras prisijungtų? būtų šiuolaikiška ir modernu
o jei vyras prisijungtų? būtų šiuolaikiška ir modernu
kai moteris su dviem vyrais tai ana anei jokia moderni, o kai diedas su dviem mergom tada tai ohoho, naglai
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 15:46)
Japoniene, kur buvai dingus? kočėlo tavo jau pasiilgau
pagalvojau... kad... mylinčios moters akys savo vyrą mato tobulą.
štai koks gražus posakis
kad ir mato kažką blogo, bet tai taip mikrospokiška, lyginant su tuo, kad gera
pagalvojau... kad... mylinčios moters akys savo vyrą mato tobulą.
štai koks gražus posakis
kad ir mato kažką blogo, bet tai taip mikrospokiška, lyginant su tuo, kad gera
jezau marija... nemyliu savo diedo tada... po 8 bendro gyvenimo metu nukrenta roziniai akulioriai ir ziu tos tobulytes ne prudai, tik Nollos vyras atrodo idealus ir po dvieju vaikiuku
koks bernas
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 15:50)
Bet pastebėt turėjai, nes kai tik kyla diskusija, kurioj nesutampa nuomonės, visada pasirodai
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 16:14)
Japonienė pasirodo visada, kai diskusija jai tampa įdomi. o ne kai sutampa ar nesutampa kažkas.
Būtent
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 28, 16:57)
Nė velnio
O jei rimtai, tai diskusija buvo apie meilę dviem vyrams. Ar tokia iš esmės įmanoma. Kaip ir kai kurios, manau kad taip, įmanoma, aišku vienodai mylėti neįmanoma, bet juk šitoj istorijoj tos meilės nėra vienodos. Virtuvė, Maldyvai ir t.t. nemanau kad yra gyvenimiški pavyzdžiai, greičiau kraštutinumai ir beja nelabai realūs. Tokia ta mano nuomonė. O kadangi tema vis tik Twilighto tai manau kad vis tiek viskas sukasi apie šios knygos/filmo herojų gyvenimus.
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 16:20)
birzelio 1-15
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 16:31)
šaunuolė, viskas bus gerai
tikekimes
Papildyta:
[img-->
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 28, 18:14
[img)
[img)
http://i.imgur.com/ooApll.jpg[/img]
noriu sito zurnalo
nemuskit
ir man oro buckis
ir man oro buckis
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 28, 17:14)
sveikos na diskusija verda, bet kaip visada nelabai į temą bent jau aš manau negalėčiau mylėt vienodai dviejų vyrų, bet esu giliai įsitikinus kad knygos atveju, meilė Džeikobui ir Edvardui skyrėsi, o kad būna skirtingų meilių turbūt niekas nesiginčysit
taip pat nemanau, kad yra tik juoda ir balta, gyvenimas yra harmonija ir turi būt pusiausvyra.. kitavertus tobulų vyrų nėra, pritariu, kad ir Edvardas nebuvo tobulas, nes paliko Belą, bet posakis, kad mylinčios moters akys savo vyrą mato tobulą yra gryna tiesa beto reiktų atkreipt dėmesį, kad visos knygos yra iš Belos pozicijos ir Belos akimis, tad nėra ko stebėtis, kad taip visos JĮ mylim
o dėl to pasakymo kad tave myliu labiau, tai čia labai priklauso nuo situacijos.. tokiose situacijoje kaip Belos manau tikrai atsirastų vyrų, kurie būtų supratingi, kas kita neištikimybė ir kiti čia jūsų apdiskutuoti pavyzdžiai bent jau mano patirtis rodo, kad vyrai pavydūs ir moterim nesidalina
gražiai parašei
QUOTE(briliantik @ 2011 04 28, 19:02)
oi oi, tai čia kaip suprantu oficialūs stillai????!!!
juk tai normalūs kokybiški kadrai iš filmo!!!
aha, Esmė ir man tokia pokvaišė dabar po serialo
briliantik, tu morališkai pasiruošk gyvimui, ir ramiai argumentuotai dėstyk, pamatysi, viskas tada bus gerai
Labuka,
Oho kokios diskusijos...
O nuotraukos is filmo nerealios ir as noreciau sio zurnaliuko
Oho kokios diskusijos...
O nuotraukos is filmo nerealios ir as noreciau sio zurnaliuko
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 20:45)
Papildyta:
o o o ir aš ir aš turiu naują nuotrauką:
klausimas: ką Džeikobas laiko rankose, kad yra toks nusiminęs?
o o o ir aš ir aš turiu naują nuotrauką:
klausimas: ką Džeikobas laiko rankose, kad yra toks nusiminęs?
senos naujienos, jau issigrozejau vestuviu kvietima...
geru vaizdu cia pridejot.. ir pazvengiau ir pasigrozejau ech kokie jie man visi...
as meiles tema gal nepasisakysiu, nes neturiu ka Nzn kaip mylet.. bet but susizavejusiai tai ir 3 bernais galima o gal ir dar daugiau
as meiles tema gal nepasisakysiu, nes neturiu ka Nzn kaip mylet.. bet but susizavejusiai tai ir 3 bernais galima o gal ir dar daugiau
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 19:03)
O tai kas tau yra realus gyvenimiškas pavyzdys? Stovi ant Palangos tilto, šalia laksto vilkolakis, o netoliese vaikšto vampyras Čia tai jau būtų pavyzdžių pavyzdys diskutuojant apie meilę dviems
Taip.