Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikos rolleyes.gif na diskusija verda, bet kaip visada nelabai į temą biggrin.gif bent jau aš manau negalėčiau mylėt vienodai dviejų vyrų, bet esu giliai įsitikinus kad knygos atveju, meilė Džeikobui ir Edvardui skyrėsi, o kad būna skirtingų meilių turbūt niekas nesiginčysit rolleyes.gif
taip pat nemanau, kad yra tik juoda ir balta, gyvenimas yra harmonija ir turi būt pusiausvyra.. rolleyes.gif kitavertus tobulų vyrų nėra, pritariu, kad ir Edvardas nebuvo tobulas, nes paliko Belą, bet posakis, kad mylinčios moters akys savo vyrą mato tobulą yra gryna tiesa wub.gif beto reiktų atkreipt dėmesį, kad visos knygos yra iš Belos pozicijos ir Belos akimis, tad nėra ko stebėtis, kad taip visos JĮ mylim biggrin.gif
o dėl to pasakymo kad tave myliu labiau, tai čia labai priklauso nuo situacijos.. tokiose situacijoje kaip Belos manau tikrai atsirastų vyrų, kurie būtų supratingi, kas kita neištikimybė ir kiti čia jūsų apdiskutuoti pavyzdžiai schmoll.gif bent jau mano patirtis rodo, kad vyrai pavydūs ir moterim nesidalina biggrin.gif
o dabar toliau sekam Robertą biggrin.gif Paryžius
user posted image
ir naujas žurnalas su nuotraukomis iš BA rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o čia dar Esmė su svečiais bigsmile.gif žiūrim
user posted image
Atsakyti
jau ta Esme man po Buvusiuju tokia siaiiiip sau atrodo schmoll.gif taip ir isivaizduoju kaip plika sikna laksto paskui Karlaila biggrin.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 10:18)
Man patiko eglioshos pasakymas ta tema...

blyn, ka as ten neblaivi pripliurpiau? biggrin.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 13:50)
pošlost rusiškai yra daug platesnė reikšmė nei ta, kurią mes vartojame lietuvių kalboj biggrin.gif
o jei vyras prisijungtų? būtų šiuolaikiška ir modernu  lotuliukas.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai moteris su dviem vyrais tai ana anei jokia moderni, o kai diedas su dviem mergom tada tai ohoho, naglai laugh.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 15:46)
Japoniene, kur buvai dingus? kočėlo tavo jau pasiilgau biggrin.gif
pagalvojau... kad... mylinčios moters akys savo vyrą mato tobulą.
štai koks gražus posakis biggrin.gif
kad ir mato kažką blogo, bet tai taip mikrospokiška, lyginant su tuo, kad gera biggrin.gif

jezau marija... nemyliu savo diedo tada... po 8 bendro gyvenimo metu nukrenta roziniai akulioriai ir ziu tos tobulytes ne prudai, tik Nollos vyras atrodo idealus ir po dvieju vaikiuku biggrin.gif

koks bernas wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 28 balandžio 2011 - 18:15
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 15:50)
Bet pastebėt turėjai, nes kai tik kyla diskusija, kurioj nesutampa nuomonės, visada pasirodai biggrin.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 16:14)
Japonienė pasirodo visada, kai diskusija jai tampa įdomi. o ne kai sutampa ar nesutampa kažkas.

Būtent brunette.gif

QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 28, 16:57)
Tie maziau tobuli zinok yra simta kartu geresni uz tuos baisiai tobulus...

Nė velnio lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai diskusija buvo apie meilę dviem vyrams. Ar tokia iš esmės įmanoma. Kaip ir kai kurios, manau kad taip, įmanoma, aišku vienodai mylėti neįmanoma, bet juk šitoj istorijoj tos meilės nėra vienodos. Virtuvė, Maldyvai ir t.t. nemanau kad yra gyvenimiški pavyzdžiai, greičiau kraštutinumai ir beja nelabai realūs. Tokia ta mano nuomonė. O kadangi tema vis tik Twilighto tai manau kad vis tiek viskas sukasi apie šios knygos/filmo herojų gyvenimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 28 balandžio 2011 - 18:48
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 16:20)
thumbup.gif
Kada tau ginimas? g.gif  biggrin.gif

birzelio 1-15 smile.gif rolleyes.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 16:31)
šaunuolė, viskas bus gerai  thumbup.gif

tikekimes smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
rolleyes.gif
[img-->
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 28, 18:14
ir naujas žurnalas su nuotraukomis iš BA rolleyes.gif
[img)
http://i.imgur.com/ooApll.jpg[/img]

noriu sito zurnalo g.gif
Atsakyti
O tai kas tau yra realus gyvenimiškas pavyzdys? Stovi ant Palangos tilto, šalia laksto vilkolakis, o netoliese vaikšto vampyras g.gif Čia tai jau būtų pavyzdžių pavyzdys diskutuojant apie meilę dviems cool.gif
Atsakyti
nemuskit lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
wub.gif wub.gif
user posted image

ir man oro buckis oro_buckis.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 28, 17:14)
sveikos  rolleyes.gif  na diskusija verda, bet kaip visada nelabai į temą  biggrin.gif  bent jau aš manau negalėčiau mylėt vienodai dviejų vyrų, bet esu giliai įsitikinus kad knygos atveju, meilė Džeikobui ir Edvardui skyrėsi, o kad būna skirtingų meilių turbūt niekas nesiginčysit  rolleyes.gif 
taip pat nemanau, kad yra tik juoda ir balta, gyvenimas yra harmonija ir turi būt pusiausvyra.. rolleyes.gif  kitavertus tobulų vyrų nėra, pritariu, kad ir Edvardas nebuvo tobulas, nes paliko Belą, bet posakis, kad mylinčios moters akys savo vyrą mato tobulą yra gryna tiesa  wub.gif  beto reiktų atkreipt dėmesį, kad visos knygos yra iš Belos pozicijos ir Belos akimis, tad nėra ko stebėtis, kad taip visos JĮ mylim  biggrin.gif
o dėl to pasakymo kad tave myliu labiau, tai čia labai priklauso nuo situacijos.. tokiose situacijoje kaip Belos manau tikrai atsirastų vyrų, kurie būtų supratingi, kas kita neištikimybė ir kiti čia jūsų apdiskutuoti pavyzdžiai  schmoll.gif  bent jau mano patirtis rodo, kad vyrai pavydūs ir moterim nesidalina  biggrin.gif

gražiai parašei 4u.gif

QUOTE(briliantik @ 2011 04 28, 19:02)

oi oi, tai čia kaip suprantu oficialūs stillai????!!!
juk tai normalūs kokybiški kadrai iš filmo!!!

aha, Esmė ir man tokia pokvaišė dabar po serialo biggrin.gif

briliantik, tu morališkai pasiruošk gyvimui, ir ramiai argumentuotai dėstyk, pamatysi, viskas tada bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 28 balandžio 2011 - 19:36
Labuka,

Oho kokios diskusijos... bigsmile.gif

O nuotraukos is filmo nerealios ir as noreciau sio zurnaliuko wub.gif
Atsakyti
Papildyta:
o o o ir aš ir aš turiu naują nuotrauką:

user posted image

klausimas: ką Džeikobas laiko rankose, kad yra toks nusiminęs?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 20:45)
Papildyta:
o o o  ir aš ir aš turiu naują nuotrauką:

user posted image

klausimas: ką Džeikobas laiko rankose, kad yra toks nusiminęs?

senos naujienos, jau issigrozejau laugh.gif vestuviu kvietima...
Atsakyti
geru vaizdu cia pridejot.. ir pazvengiau ir pasigrozejau wub.gif ech kokie jie man visi...

as meiles tema gal nepasisakysiu, nes neturiu ka cool.gif Nzn kaip mylet.. bet but susizavejusiai tai ir 3 bernais galima biggrin.gif o gal ir dar daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 19:03)
O tai kas tau yra realus gyvenimiškas pavyzdys? Stovi ant Palangos tilto, šalia laksto vilkolakis, o netoliese vaikšto vampyras g.gif Čia tai jau būtų pavyzdžių pavyzdys diskutuojant apie meilę dviems cool.gif

Taip. cool.gif
Atsakyti