Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 14:42)
Briliantik 4u.gif
kaip tau tas kursinis praejo? g.gif

diplominis priduotas taisymui, skambinaa sian destytojai, tai sake, kad beveik neturi prie ko prikibti smile.gif tik smulkus pataisymai laukia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantik: 28 balandžio 2011 - 15:15
QUOTE(briliantik @ 2011 04 28, 16:15)
diplominis priduotas taisymui, skambinaa sian destytojai,  tai sake, kad beveik neturi prie ko prikibti smile.gif tik smulkus pataisymai laukia

thumbup.gif
Kada tau ginimas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 28 balandžio 2011 - 15:20
Lape lotuliukas.gif ne biggrin.gif
bet tavo prilyginimas netikslus tai situacijai. čia viso labo svingeriavimas.

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 15:06)
Matyt:
As ne ta ir ne apie tai knyga skaiciau. biggrin.gif
Nes man:
MEILE -jausmas.
Edvardas - tobulas.
Gyvenimas-juoda ir balta. Visi kiti atspalviai  veda i juoda arba i balta... ax.gif

vyrą myli savo juodai? ar baltai?

o jei rytoj sutinki Robertą. jis tiesiog geras, malonus, draugiškas, paprašo palydėt jį po Vilnių, be tų bepročių fanių, parodyt kaip žmonės gyvena, linksminasi.
leidžiat laiką, dieną, dvi. ir bac, jis sako, tu jam žiauriai patinki, o tu klapt klapt klapt - oje ir tau jis žiauriai biggrin.gif
ir ką? vyro savo jau nebemyli? o Robke juk taip traukia, kad rodos kojos linksta, gali pabėgt su juo tuoj pat. ir ką tada?
va tau ir situacija.

QUOTE(briliantik @ 2011 04 28, 15:15)
diplominis priduotas taisymui, skambinaa sian destytojai,  tai sake, kad beveik neturi prie ko prikibti smile.gif tik smulkus pataisymai laukia

šaunuolė, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 14:46)
Japoniene, kur buvai dingus? kočėlo tavo jau pasiilgau biggrin.gif

pagalvojau... kad... mylinčios moters akys savo vyrą mato tobulą.
štai koks gražus posakis biggrin.gif
kad ir mato kažką blogo, bet tai taip mikrospokiška, lyginant su tuo, kad gera biggrin.gif

Dingus buvau....Ai.... tarkim nesigilinsiu į detales biggrin.gif Malonu kad pasiilgai blush2.gif
Posakį užskaitau.

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 14:56)
Su tuo tobulu, ar netobulu, jau kita tema. Pagrindinė tema buvo, ar jūsų tie tobuli vyrai, išleistų jus su kadru, kurį mylit mažiau, nebuitiškai ir nepošlai skirst į maldyvus mėnesiui pasikaitint bigsmile.gif Ir ar jau tikrai būtų toks supratingas, kad susitaikytų, kad daug laiko praleidžiat su tuo mažiau mylimu ir nieko nesakytų bigsmile.gif

Ne nu sutirštinti spalvas maksimaliai nebūtina... Maniškis buvo liudininkas kaip keliavau į susitikimą su vaikinu kuris buvo mano pirma meilė, jis tai žinojo ir žinojo, kad tik gyvenimo aplinkybių dėka išsiskyrėm. O ir tas vaikinukas atvirai deklaravo man meilę, žinoma nepraleido to pasakyti mano MB. Va tas susitikimas buvo toks.... toks.... ir per jį buvo viskas išsiaiškinta daugiau mažiau. Sudėti taškai ant visų i.
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 15:06)
Matyt:
As ne ta ir ne apie tai knyga skaiciau. biggrin.gif
Nes man:
MEILE -jausmas.
Edvardas - tobulas.
Gyvenimas-juoda ir balta. Visi kiti atspalviai  veda i juoda arba i balta... ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikrai mes skirtingas knygas skaitėm. cool.gif

Briliantik šaunuolė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 28 balandžio 2011 - 15:44
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 15:31)
Lape  lotuliukas.gif  ne biggrin.gif
bet tavo prilyginimas netikslus tai situacijai. čia viso labo svingeriavimas.

Nea, svingeriavimas, tai tavo pasiūlytas variantas, kad vyras prisijungia ir tada jau tryse virtuvėj. Na tipo šiaulaikiškai ir moderniai.

Juk į maldyvus lėksit tik bendraut ir kaitintis, be pošlizmų. Tia čia kur svingeriavimas? Mintimis?
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 15:43)
Nea, svingeriavimas, tai tavo pasiūlytas variantas, kad vyras prisijungia ir tada jau tryse virtuvėj. Na tipo šiaulaikiškai ir moderniai.

Juk į maldyvus lėksit tik bendraut ir kaitintis, be pošlizmų. Tia čia kur svingeriavimas? Mintimis?

O tai kur knygoj ar filme panašiai buvo? g.gif Ar apie ką mes čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 28 balandžio 2011 - 15:47
QUOTE(Japoniene @ 2011 04 28, 15:46)
O tai kur knygoj ar filme panašiai buvo?  g.gif Ar apie ką mes čia?

Diskusija nuo knygos jau seniai nutolo, jei nepastebėjai.

Bet pastebėt turėjai, nes kai tik kyla diskusija, kurioj nesutampa nuomonės, visada pasirodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 15:43)

Trise virtuvėje yra grupinis biggrin.gif

Kaip mano viena gera labai teisinga draugė sakė, Maldyvai - tai vieta, kur TIK SU MEILUŽIU galima važiuot.
o tik su draugu neverta irnesakyk.gif

Japonienė pasirodo visada, kai diskusija jai tampa įdomi. o ne kai sutampa ar nesutampa kažkas.

o dėl supratingumo. kalba eina apie situaciją, kai moteris yra atsidūrusi tarp dviejų vyrų ne dėl savo kažkokio pasileidimo. Belą į Džeiko glėbį Edvardas pats pastūmėjo, ją palikdamas. todėl jis ir supranta jos jausmų dvilypumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 28 balandžio 2011 - 16:16
Kad jau taip apie knygą, tai ši vieta apie "tave myliu daugiau" išsirutuliojo apie realaus gyvenimo pavyzdžius.
Kas knygoj ir kaip, tai čia aišku. Buvo klausimas - kaip gyvenime galima du mylėt, ir kaip tas" tave myliu labiau" reaguotų į tai.
Atsakyti
Jou jou jou.

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 10:18)
Tau rytine dovanele.
2011-04-27 Londonas

user posted image

user posted image

Ta kluika reikejo retushuoti, bet vis tiek ACIU ACIU ACIU... wub.gif Dzinsai jo poziauriai aptempti, butu sunku nusimaiti... Bet jis dieviskas...

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 28, 14:10)
Laputaityte, gal mes nemokam vyru ieskoti... gal ne su tais bendraujam. nes pas visas tokie supratingi...  g.gif  biggrin.gif

unsure.gif As zinau kur renkasi geri vyrai... bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 14:12)
Tai gal nebeverta ir ieškot tų tobulų, teks tenkintis tais mažiau tobulais biggrin.gif

Tie maziau tobuli zinok yra simta kartu geresni uz tuos baisiai tobulus... Yapi ax.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 15:56)
Su tuo tobulu, ar netobulu, jau kita tema. Pagrindinė tema buvo, ar jūsų tie tobuli vyrai, išleistų jus su kadru, kurį mylit mažiau, nebuitiškai ir nepošlai skirst į maldyvus mėnesiui pasikaitint bigsmile.gif Ir ar jau tikrai būtų toks supratingas, kad susitaikytų, kad daug laiko praleidžiat su tuo mažiau mylimu ir nieko nesakytų bigsmile.gif

Mane tai vyras isleistu.....

.... Bet pries tai pasiustu toli toli toli toli, kur saule nesviecia.... ir menulis taip pat... Na vnz i Moldyvus jis mane ir pasiustu... lotuliukas.gif

Gerom temom is tikruju cia metotes... Galetu Brekstancioj Ausroj Bela su abiem savo mylimaisiais.... daryti tai ka dare zmona su meiluziu virtuvej kai uzklupo juos vyras ir prisijunge... Na Jus mane supratot... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerule scena butu, isvirsciau is koto...
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 28, 16:26)
Kad jau taip apie knygą, tai ši vieta apie "tave myliu daugiau" išsirutuliojo apie realaus gyvenimo pavyzdžius.
Kas knygoj ir kaip, tai čia aišku. Buvo klausimas - kaip gyvenime galima du mylėt, ir kaip tas" tave myliu labiau" reaguotų į tai.

bet jeigu kažkas sako ir tiki, kad taip gali būti, ir kad galbūt taip buvo, tai koks tikslas yra tau tai neigti?

Style, tavo Breaking Dawn versija virstų į Emanuelę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 28, 16:57)

Gerom temom is tikruju cia metotes... Galetu Brekstancioj Ausroj Bela su abiem savo mylimaisiais.... daryti tai ka dare zmona su meiluziu virtuvej kai uzklupo juos vyras ir prisijunge... Na Jus mane supratot...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Gerule scena butu, isvirsciau is koto...

norėtum kad prisijungtų Kajus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 18:05)
norėtum kad prisijungtų Kajus?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Dar klausiiiiii???
bet is pradziu ji reiktu prachekinti man paciai... dviese... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamie's girl: 28 balandžio 2011 - 17:11