Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 27, 23:03)
Aš vengiu žmonių, jei ką cool.gif Gal aš sergu cool.gif

unsure.gif unsure.gif As tai diena niekaip. Nebent is darbo galiu pabegt...

As tai zmoniu bijau po pjankes... Va kai pachmelas, tada ir as bijau... Gal tu geri? unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
Nika89, tau buckis, bet as ir vel be sypseneliu, tai tu ji isivaizduok
QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 27, 18:50)
Man tas filmas ir be Roberto būtų patikęs  lotuliukas.gif o su juo tai visai syper thumbup.gif

As tik Roberto deka ziurejau "Vanduo dramblimas".
Cirko nemegstu, todel pamaciusi filmo treileri nebuciau susigundziusi filmu.
Papildyta:
QUOTE(donata222 @ 2011 04 27, 21:13)
ATSARGIAI! video iš BA filmavimo

Dekui...pasiziuriu as i ATSARGIAI ir galvoju....reiketu neziureti, o po keliu sekundziu pasiziuriu
Atsakyti
Ech... grazus jis su kostiumu ax.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 27, 21:42)
Daiva41, ir vel Robke blondine atsivede?  g.gif  biggrin.gif

Atsivede...ir vel ta pacia smile.gif...gerai , kad tai jo agente.
Prisiminiau, kad Prancuzytei rasiau, kad as del Roberto labai rami ir t.t., o ji abejojo ir sake, kaip jus galite buti ramios ir t.t.
Tai dabar supratau, nifiga as nerami. Pamatau kokia blond salia jo ir visa susidiorginu.
Papildyta:
QUOTE(LedAsta @ 2011 04 27, 23:59)
Pagaliau pavyko užsukti į svečius smile.gif Mano laikas kažkur dingsta  doh.gif
Biskyti grįšiu prie dviejų meilių temos  tongue.gif
1.Sutinku visu 100%  biggrin.gif
Aš manau, kad tiesiog kiekviename iš vyrukų, Bellai patiko skirtingi dalykai. Todėl abu ir mylėjo.
2. O tas bučkinys trečioj dalyje, sudėliojo viską į vietas - ji suprato, kad meilė Edvardui didesnė, tikresnė, nors Džeikobas liko svarbus.
3.Jei vyras protingas ir brandus, tikrai supras tokį posakį mirksiukas.gif  Mano vyras suprastų   ax.gif

Tingiu siandien diskutuoti, nes matyt rytine kava manes neveikia. Reikia dar puodeli ikalt, todel sikart trumpai.
1. Nesutinku...
2. Nesutinku...
3. Nesutinku, nors, gal tik mano vienos vyras nesupratingas...ir neprotingas ir nebrandus smile.gif
Man patiko eglioshos pasakymas ta tema...
Papildyta:
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 28, 08:43)
Labas rytas

Tau rytine dovanele.
2011-04-27 Londonas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 28 balandžio 2011 - 09:10
Dar foto is Berlyno ir dabar jau lauksime nuotrauku is Paryziaus smile.gif
user posted image

Reese vakar atskrido i Paryziu. bigsmile.gif
user posted image

Ir vaikstinejo po parduotuves.
user posted image

Nika89, kaip gaila, kad tu jau grizai is Paryziaus. Isivaizduok, jei dar butum ten ir pamatytum Roberta "gyvai"...o lia lia ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
Robertas stumia savo filma , o tuo metu Kristen ruosiasi kasmetiniam Met Gala rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Paryziuje "Vanduo drambliamas" premjera siandien vakare kino teatre Grand Rex.
Paruosaimieji darbai vyko jau vakar ax.gif
user posted image

O cia siandien prie kino teatro...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 28 balandžio 2011 - 10:08
ei hou labas rytas... jau kokios sunkios dienos ir naktys kai vaikai serga... doh.gif

QUOTE(LedAsta @ 2011 04 27, 22:59)
Aš manau, kad tiesiog kiekviename iš vyrukų, Bellai patiko skirtingi dalykai. Todėl abu ir mylėjo. O tas bučkinys trečioj dalyje, sudėliojo viską į vietas - ji suprato, kad meilė Edvardui didesnė, tikresnė, nors Džeikobas liko svarbus.
Jei vyras protingas ir brandus, tikrai supras tokį posakį mirksiukas.gif  Mano vyras suprastų  ax.gif

sutinku ir aš smile.gif biggrin.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 27, 23:14)
Aha..Grįžta vyras iš darbo, žmona su kaimynu virtuvėj laižiaką meta ir kaip niekur nieko pareiškia - bet aš tave myliu labiau bigsmile.gif

Ar tikrai vyras suprastų g.gif

oi nu nereikia visko taip subuitinti...
gyvenime būna visokių visokiausių situacijų. būna dar ir sudėtingesnių...

taigi čia meilės trikampiai tai irnesakyk.gif

ir dar biggrin.gif kuo labiau kažkuo baisiesi ir šneki, kad nebūna, žiek, likimas kaip tik tai ir atsiunčia tau išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Paryzius jau surmuliuoja biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 28 balandžio 2011 - 11:18
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 09:39)
Reese vakar atskrido i Paryziu. bigsmile.gif
user posted image

kokie faini jos aulinukai wub.gif kaip tokių norėčiau...

Nika, ką veikei tu Paryžiuj? ar tu buvai Prancūzijoj, ar tik Paryžiui? ax.gif ką ten darei tiek laiko? nu papasakok senoms bobutėms nu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 27, 23:14)
Aha..Grįžta vyras iš darbo, žmona su kaimynu virtuvėj laižiaką meta ir kaip niekur nieko pareiškia - bet aš tave myliu labiau bigsmile.gif

Ar tikrai vyras suprastų g.gif

Labai supošlinai mirksiukas.gif Visų pirma kalba apie IKI santuokinius apsisprendimus ir pasirinkimus, svarstymus, blaškymusis. O ir herojai tik 17.. Santuokoj daug kas kitaip. Bet ir tada visko būna...
Aš žinau, kad jei mano gyvenime atsirastų simpatija, mano vyras nepuls daryti isterijų. Pradės kovoti dėl manęs - rodys daugiau dėmesio, bandys išsiaiškinti kodėl mane sudomino kitas asmuo ir pan. Žinoma, bus nelabai patenkintas situacija, bet bandys rasti išeitį. Kaip ir aš.
Meilė daug didesnis dalykas, nei vien tik pasibučiavimai ir miegojimai. Ir tikrai meilei reikia laiko. Tad tikrai įmanoma mylėti/įsimylėti kelis ir tik laikui bėgant atsirenka kuri meilė tikra. Aš myliu visus savo buvusius vaikinus, juk jie yra kažkuo ypatingi, kad aš su jais buvau. Bet vyru pasirinkau tą žmogų, kuris tiko ir širdžiai ir protui...

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 09:18)
Tingiu siandien diskutuoti, nes matyt rytine kava manes neveikia. Reikia dar puodeli ikalt, todel sikart trumpai.
1. Nesutinku...
2. Nesutinku...
3. Nesutinku, nors, gal tik mano vienos vyras nesupratingas...ir neprotingas ir nebrandus smile.gif
Man patiko eglioshos pasakymas ta tema...

Tu ir neprivalai sutikti mirksiukas.gif Tu turi savo nuomonę, aš turiu savo smile.gif Viską vertinam per savo patirties ir supratimo prizmę. Gal tau ar tavo draugėms neteko susidurti su tokiu pasirinkimu, tad ir atrodo, kad tai neįmanoma.
Atsakyti
Pošla būtų, jei būčiau parašius - grįžta vyras, o žmona su kaimynu trenkia sekso partiją ant virtuvinio stalo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LedAsta @ 2011 04 28, 13:44)
Labai supošlinai  mirksiukas.gif  Visų pirma kalba apie IKI santuokinius apsisprendimus ir pasirinkimus, svarstymus, blaškymusis. O ir herojai tik 17.. Santuokoj daug kas kitaip. Bet ir tada visko būna...
Aš žinau, kad jei mano gyvenime atsirastų simpatija, mano vyras nepuls daryti isterijų. Pradės kovoti dėl manęs - rodys daugiau dėmesio, bandys išsiaiškinti kodėl mane sudomino kitas asmuo ir pan. Žinoma, bus nelabai patenkintas situacija, bet bandys rasti išeitį. Kaip ir aš.

Atsakysiu trumpai...nepersokes griovio, nesakyk op biggrin.gif
Atsakyti