Labukas
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 27, 23:14)
Aha..Grįžta vyras iš darbo, žmona su kaimynu virtuvėj laižiaką meta ir kaip niekur nieko pareiškia - bet aš tave myliu labiau
Ar tikrai vyras suprastų
Labai supošlinai
Visų pirma kalba apie IKI santuokinius apsisprendimus ir pasirinkimus, svarstymus, blaškymusis. O ir herojai tik 17.. Santuokoj daug kas kitaip. Bet ir tada visko būna...
Aš žinau, kad jei mano gyvenime atsirastų simpatija, mano vyras nepuls daryti isterijų. Pradės kovoti dėl manęs - rodys daugiau dėmesio, bandys išsiaiškinti kodėl mane sudomino kitas asmuo ir pan. Žinoma, bus nelabai patenkintas situacija, bet bandys rasti išeitį. Kaip ir aš.
Meilė daug didesnis dalykas, nei vien tik pasibučiavimai ir miegojimai. Ir tikrai meilei reikia laiko. Tad tikrai įmanoma mylėti/įsimylėti kelis ir tik laikui bėgant atsirenka kuri meilė tikra. Aš myliu visus savo buvusius vaikinus, juk jie yra kažkuo ypatingi, kad aš su jais buvau. Bet vyru pasirinkau tą žmogų, kuris tiko ir širdžiai ir protui...
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 28, 09:18)
Tingiu siandien diskutuoti, nes matyt rytine kava manes neveikia. Reikia dar puodeli ikalt, todel sikart trumpai.
1. Nesutinku...
2. Nesutinku...
3. Nesutinku, nors, gal tik mano vienos vyras nesupratingas...ir neprotingas ir nebrandus
Man patiko
eglioshos pasakymas ta tema...
Tu ir neprivalai sutikti
Tu turi savo nuomonę, aš turiu savo
Viską vertinam per savo patirties ir supratimo prizmę. Gal tau ar tavo draugėms neteko susidurti su tokiu pasirinkimu, tad ir atrodo, kad tai neįmanoma.