Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Partizane blink.gif Tik dabar pamaciau tavo parasa.. ar cia ir yr naujas? ***** irgi geras garvezys biggrin.gif Gerulis gerulis ... ax.gif bet va vakar ziurejau Saulelydi ir pirmoj daly jis tikrai NEKAZKA schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 26 balandžio 2011 - 20:51
QUOTE(Nika89 @ 2011 04 26, 20:51)
Partizane blink.gif  Tik dabar pamaciau tavo parasa.. ar cia ir yr naujas? ***** irgi geras garvezys biggrin.gif Gerulis gerulis ... ax.gif bet va vakar ziurejau Saulelydi ir pirmoj daly jis tikrai NEKAZKA schmoll.gif

kas naujas? nieka nesupratau biggrin.gif man jis visose dalyse didelis kažką biggrin.gif antroj tik cheminis kžks nevykęs biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nika89 oro_buckis.gif

Peter parase Twiteryje zinute, kuri mane prajuokino:"Uz greicio virsijima mane sustabde policija. Nemanau, kad jie butu mane suprate, jei buciau jiems pasakes, kad vaziavau isijautes i Karlailo vaidmeni" biggrin.gif

O filma "Vanduo drambliams" ziurejome ne tik mes biggrin.gif
user posted image
user posted image
@joancollinsobe: Бредли Купер прекрасен в "Области тьмы" и Роберт Паттинсон, подростковый идол был обалденным в главной роли "Воды слонам"

user posted image
user posted image
@hughhefner: Воды слонам были идеальным пасхальным фильмом. Он напомнил мне фильмы из моего детства

user posted image
user posted image
@TomCruise: "Воды слонам" хороший фильм в эти выходные

user posted image
user posted image
@ParisHilton:Только что посмотрела Воды слонам с моим любимым. Такой фантастический фильм, так красиво сделан!

user posted image
user posted image
@LizzyPattinson: "Воды слонам". Обожаю его!

Papildyta:
user posted image
Smagus interviu su Robertu, kur jis kalba apie apatini trikotaza ( rusiski subtitrai) biggrin.gif

Роберт на шоу «Ellen» (русские субтитры). Ч.1

Роберт на шоу «Ellen» (русские субтитры). Ч.2
Papildyta:
2011-04-26 Vankuverio oro uostas... kaip supratau, jau visko pabaiga g.gif verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O Peter LA oro uoste

user posted image

user posted image

Papildyta:
Robertas Berline biggrin.gif
New pics of Rob out for dinner in Berlin

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Daiva oro_buckis.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 26, 22:11)
kas naujas? nieka nesupratau biggrin.gif man jis visose dalyse didelis kažką biggrin.gif antroj tik cheminis kžks nevykęs biggrin.gif

biggrin.gif Nepastebejus buvau paraso, tai ir klausiu ar naujas ax.gif
Atsakyti
holyšit koks nutirpimas wub.gif wub.gif wub.gif aaaaa
user posted image

daivut, kam tu man įdėjai, KOKIA foto. eina sau...
ne, gerai kad įdėjai, aš labai apžavėta, rytas nuostabus

QUOTE(Nika89 @ 2011 04 27, 06:27)
Nepastebejus buvau paraso, tai ir klausiu ar naujas  ax.gif

aš tik paskui supratau, kad tu apie parašą, o ne apie "naują kadrą". galvoju - juk nieko ne naujas.

bet tai blem šitaip sugaut akimirką aaa
user posted image

eina sau. aš nežinau, vat taip pamačius likčiau be žado ir sakyčiau ĖĖĖĖĖĖĖ AUTOGRAF PLYZ doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 27, 07:11)
.Robertas Berline biggrin.gif
New pics of Rob out for dinner in Berlin

user posted image

Kas cia do nauja mergaite / moteris? g.gif Cigaretes, alus... dabar blondine... unsure.gif

Cia taip Daiva41 su Zizija ji priziuri... doh.gif Ar jus dar vis LT? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 27, 08:54)
Kas cia do nauja mergaite / moteris?  g.gif Cigaretes, alus... dabar blondine...  unsure.gif 

Cia taip Daiva41 su Zizija ji priziuri...  doh.gif Ar jus dar vis LT?  ax.gif  biggrin.gif

Kokia nauja...kokia nauja...cia gi as is nugaros, ar tu jau manis nepazisti, o va Zizija sone sedi, tai jos nematyti....prigriebem ji mes, bet posaltis buvo, tai teko i kavine vestis... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Partizane, susikaupi ir vaikus daboji, o ne seiles tekini
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 27 balandžio 2011 - 09:15
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 27, 06:57)
eina sau. aš nežinau, vat taip pamačius likčiau be žado ir sakyčiau ĖĖĖĖĖĖĖ AUTOGRAF PLYZ  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Aha, cia tikrai ziauriai gerai pagautas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 27, 10:13)
Kokia nauja...kokia nauja...cia gi as is nugaros, ar tu jau manis nepazisti, o va Zizija sone sedi, tai jos nematyti....prigriebem ji mes, bet posaltis buvo, tai teko i kavine vestis... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pasaku cia man nepasakok tongue.gif biggrin.gif

Jau beveik issiaiskinau, kas ji. Tik reik vakaro palaukti, kad patvirtinti itarimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 27, 10:49)
Jau beveik issiaiskinau, kas ji. Tik reik vakaro palaukti, kad patvirtinti itarimus  ax.gif

Rasyk itarimus cia, nes as kiek visko prisiskaiciau, tai palete plati gaunasi....nuo prostitutes iki jo agentes...

Vel tos mano sypseneles stringa...

Nika89, tai gal cia mums smulkiau apie Paryziu. Kas patiko? Kas uzkliuvo?...
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 27, 10:59)
Rasyk itarimus cia, nes as kiek visko prisiskaiciau, tai palete plati gaunasi....nuo prostitutes iki jo agentes...

Neblogos prostitutes Vokietijoje... rolleyes.gif apsirengia dalykinius kostiumelius... tik kazkaip jau metuose ji, galejo ir jaunesne pasirinkti (bet gal del patirties rinkosi)... dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 27, 11:07)
Neblogos prostitutes Vokietijoje...  rolleyes.gif  apsirengia dalykinius kostiumelius... tik kazkaip jau metuose ji, galejo ir jaunesne pasirinkti (bet gal del patirties rinkosi)... dirol.gif

Tai ten tik nugara, todel metai nelabai matosi, nors is aprangos, tai speju, kad gali nebent kokia elitine buti...
O ka tu perskaitei, ka kitu saliu fanai galvoja...ir kas ikele foto, gal ka prirase?
Atsakyti