Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 54 pala

Apklausa: Įsivaizduokim: rengiamasi fotosesijai... Kokios norėtumėt? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nu o as neimu is diedulio, niekad.. labai baisuokliskai atrodau su didesniais rubais. tokie sposai tinka labai kudoms. paimu tik jo fainas maikes, kurios jam mazokos ar verzia ar griauzia... ponulis zinot jautrus smile.gif
jau pakaks man dvieju valentinukiu... smile.gif ir taip nelengva...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nika89, malonu matyti tave mirksiukas.gif 4u.gif
Buckis dideliausias oro_buckis.gif

Uzsispyrele27, sakai i gitaros dekla isikiso Kristen ir dabar tamposi visur g.gif biggrin.gif Ale kur ja palakstyti paleido g.gif Kazkas rase, kad ji LA, o fanai masto, ar ji tik neprisijungs prie Robkes Londone ir tada kartu, matyt vel gitaros dekle, varys su Reese i Australija biggrin.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 25, 21:49)
Klausimas iškilo ax.gif Bella BA ilgais plaukais, natūroj Kristen nėra ilgais plaukais...Ar jai peruką vėl uždėjo (tikiuosi, bet natūralesnį nei Eclispėj) ar su prisegtom sruogom vaidina (šis variantas labiau man patiktų rolleyes.gif ) g.gif

Atsakymas: jei tau taip labiau patiktu (beje, man taip pat), ji su prisegtom sruogom mirksiukas.gif
Brazilijoje man jos plaukai neuzkliuvo, tai matyt ir kitur vaizdas bus geras biggrin.gif
QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 25, 21:54)
Ooo...ir Kristen pasirodė  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jep. Ten ji, bet jie skrido i...o is jos niekas nemate. biggrin.gif As tikiuosi, kad tik kol kas nemate biggrin.gif
Papildyta:
"Vanduo dramblimas" uz kadro biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 25, 23:42)
kokia kristen jaunutė. ir robas toks dar visai jaunas. jinai su jo marškinėliais, tuoj fanai atnkis kur matyti.

O man jie labai pasikeite.. ax.gif ax.gif s kai juos sulyginu su twilight pirma dalims kaip jie atrode.. tai pasiekitimas kardinalus.. Kristen man sumoteriskejus, veidukas nebe toks vaikiskas.. O Robke.. pastambejas.. ir taip graziai wub.gif Ne tas kaulinis dziusniukas kur buvo biggrin.gif
Man jie abu dabar labai atrodo.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 26, 06:47)
Uzsispyrele27, sakai i gitaros dekla isikiso Kristen ir dabar tamposi visur g.gif  biggrin.gif Ale kur ja palakstyti paleido g.gif Kazkas rase, kad ji LA, o fanai masto, ar ji tik neprisijungs prie Robkes Londone ir tada kartu, matyt vel gitaros dekle, varys su Reese i Australija biggrin.gif

Pasakyt tiesa ar ne? ax.gif

Kadangi baigesi BA filmavimas... tai... unsure.gif nebeskraidys ji su juo dirol.gif

O jei rimtai, tai jos niekas niekur nemate - ir vel pasiskolino apsiausta is Hario Poterio smile.gif Speliojimu daug... bet tiesa kaip visada - paaiskes tik po metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 26, 09:31)
O jei rimtai, tai jos niekas niekur nemate - ir vel pasiskolino apsiausta is Hario Poterio  smile.gif Speliojimu daug... bet tiesa kaip visada - paaiskes tik po metu  biggrin.gif

O va ir ne schmoll.gif biggrin.gif
Dabar viskas greiciau isaiskeja...po keliu dienu ar savaiciu bus viskas aisku kas kur ir kokiame dekle buvo tongue.gif
As kai tavo parasa ziuriu, tai man tik Roberto kaklas akyse smezuoja blush2.gif

As per sias sventas dienas, kai vyras su mazium pietu miegojo, pasiziurejau "Saulelydi". Jau po pirmu garsu virpuliukais kunu nuvilnijo...
Po filmo perziuros, kita diena, supratau....negalima man ziureti sio filmo, nes as prie vyro kabinetis pradedu. Man ir tas negerai ir anas negerai. ax.gif
O vakar per TV pasakojo apie busimas Anglijos princo vestuves ir kad penktadieni LT rodys transliacija, tai maniskis sako, va jei tavo Pattinson vestuves rodytu, tai matyt i darba neitum. Esme ta, kad pavarde vyras Roberto zino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 26 balandžio 2011 - 08:44
Labas rytas 4u.gif biggrin.gif

Kaži kokių nuotraukų ir naujienų gausim šiandien bigsmile.gif biggrin.gif

O mano atostogos jau baigiasi verysad.gif verysad.gif verysad.gif paskutinė dienelė namie. Laimė, kad iki vasaros (kalendorinės lotuliukas.gif nes ir taip jau pas mane karšta) liko penki pirmadieniai lotuliukas.gif doh.gif o su sesija kaip nors susitvarkysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 26, 11:07)
Labas rytas  4u.gif  biggrin.gif

Kaži kokių nuotraukų ir naujienų gausim šiandien  bigsmile.gif  biggrin.gif

Gal ir bus, jei ikelsi kokiu bigsmile.gif
Atsakyti
Ok biggrin.gif mėginkim

Peter Facinelli Tells EW the Breaking Dawn Wedding Was Magical
http://www_twifans_c...li-tells-ew-the

Peter Facinelli on KTLA Talks Breaking Dawn and Nurse Jackie
http://www_twifans_c...i-on-ktla-talks

Gorgeous Outtakes of Kristen Stewart from ‘Cosmo Girl’
http://team-twilight...rom-cosmo-girl/
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 26 balandžio 2011 - 10:24
Labutis 4u.gif
QUOTE(Nika89 @ 2011 04 25, 13:29)
Bonjour!!!! biggrin.gif

Nika, sveika sugrįžus 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 26, 09:42)
Po filmo perziuros, kita diena, supratau....negalima man ziureti sio filmo, nes as prie vyro kabinetis pradedu. Man ir tas negerai ir anas negerai.
O vakar per TV pasakojo apie busimas Anglijos princo vestuves ir kad penktadieni LT rodys transliacija, tai maniskis sako, va jei tavo Pattinson vestuves rodytu, tai matyt i darba neitum. Esme ta, kad pavarde vyras Roberto zino lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 26, 11:07)
Labas rytas 
O mano atostogos jau baigiasi  verysad.gif  paskutinė dienelė namie. Laimė, kad iki vasaros (kalendorinės  nes ir taip jau pas mane karšta) liko penki pirmadieniai,  o su sesija kaip nors susitvarkysiu  tongue.gif

Nenusimink, jau nedaug iki atostogų biggrin.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 26, 11:23)

Peter Facinelli Tells EW the Breaking Dawn Wedding Was Magical
http://www_twifans_c...li-tells-ew-the

Peter Facinelli on KTLA Talks Breaking Dawn and Nurse Jackie
http://www_twifans_c...i-on-ktla-talks

Gorgeous Outtakes of Kristen Stewart from ‘Cosmo Girl’
http://team-twilight...rom-cosmo-girl/

Galėtum ir pasakyti apie ką ten rašoma... ir kalbama... Nes yra ir nemokančių angliškai blush2.gif
~~~
Kristen gražios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Tesiam kelione... biggrin.gif

04/26 rytas Berlyne...

user posted image

vargsele... taip maldaujamai ziuri, o i ja neraguoja... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Labuciuka visoms,

Naujos nuotraukos smagu... thumbup.gif

Jau lauke karsta... karsta.gif karsta.gif

Atsakyti
Zizija, paziurejau as Roberto foto atvykus i Berlyna...cigarete dantyse, alus rankose ir mintis kilo...varom mudvi i Berlyna, nes ne taip cia jau toli....prigriebsim ji kol siltas ir Kristen nera salia, a? mirksiukas.gif biggrin.gif

Tariames tik per az, nes cia tokiu gali daug atsirasti, tai mudviem reikia greito suktis.... biggrin.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 26 balandžio 2011 - 13:58