Cobre, o gal galima bandyti ta sena obeli atjauninti? Kad nekeltu pavojaus aplinkiniams , bet islaikytu savo seno medzio zavesi? Aisku, tas irgi uztrunka ne vienerius metus, bet greiciau nei laukti uzaugant is mazucio medelio. Be to medi iskirsti visad sirdi skauda. Ypac, jei tai senuju geru veisliu vaismedis.
QUOTE(polfast @ 2011 04 27, 10:47)
Cobre, o gal galima bandyti ta sena obeli atjauninti? Kad nekeltu pavojaus aplinkiniams , bet islaikytu savo seno medzio zavesi? Aisku, tas irgi uztrunka ne vienerius metus, bet greiciau nei laukti uzaugant is mazucio medelio. Be to medi iskirsti visad sirdi skauda. Ypac, jei tai senuju geru veisliu vaismedis.
Tai as ir bandau vyra prikalbinti, nezinau, kas gausis is to. na ir ji pasvirusi i gatves puse, o sklypas yra auksciau gatves lygio, tai jau kai grius ji kada nuo vetru, tai tiesiai ant masinu tada Nezinau net, vis atkalbu vyra dar palikti ja, nes kol jokio kito medzio nesumasciau, tai visai plika likti nenoriu. o ir gaila labai...
Obelis ananasine, bent jau taip uosviai sako, as nenusimanau, skonis obuoliu pasakiskas net man, nemegstanciai obuoliu, tik va kad labai jau mazai obuoliu paskutiniu metu buna, o ir nuskinti sudetinga.
Elitarai parodo naujoviškai-senovinę pilį ar dvarą su balto granito skulptūromis... tikiuosi, kad šios temos gairės TEN neįpuls ...ir aš glaudžiuosi prie Polfast neatsitiktinai...nes absoliučiai pritariu, kad svarbiausia, ko mes čia
Freda,manau tikrai temos nesugadins vienas kitas toks vaizdas,kai nerandu savo akiai ydomaus vaizdo praleidziu tiesiog akimis,nes tikrai yra kam grazu ir ydomu.Tema labai plati.
Freda,manau tikrai temos nesugadins vienas kitas toks vaizdas,kai nerandu savo akiai ydomaus vaizdo praleidziu tiesiog akimis,nes tikrai yra kam grazu ir ydomu.Tema labai plati.
QUOTE(polfast @ 2011 04 27, 12:01)
Noretusi, kad tema nenusirutuliotu kico ir imitaciju linkme.
O viena kita vaizdeli aisku isgyvensim Visur buna klaidu, svarbu jas atpazinti.
O viena kita vaizdeli aisku isgyvensim Visur buna klaidu, svarbu jas atpazinti.
O isivaizduokite, kad kazkam gal atrodo, kad tai visai nieko Paziuresime, pasidalinsime nuomonemis ir gal kazkam akyse kitaip susirodys Vietos temoje tikrai uzteks
QUOTE(Katrix @ 2011 04 28, 12:30)
Mamagabi, pasidalinkit prasau, kur savo "madamas" pirkot
Kaip tik ieskau alyvu ir raganiu Musu sklypas visai plikas, tik veja. Norisi medziu, pavesio
Kazkas prase planelio pasiziureti, radau toki, man pasirode neblogas
planas
Kaip tik ieskau alyvu ir raganiu Musu sklypas visai plikas, tik veja. Norisi medziu, pavesio
Kazkas prase planelio pasiziureti, radau toki, man pasirode neblogas
planas
Kokia nereali nuoroda, kiek ten visko
Pakartosiu klausima: ka darote su medziais, kai ju neturite? ka renkates? Ar visos yra turtingos senais medziais ir jums nereiks nieko sodinti?
QUOTE(Cobre @ 2011 04 28, 12:34)
Pakartosiu klausima: ka darote su medziais, kai ju neturite? ka renkates? Ar visos yra turtingos senais medziais ir jums nereiks nieko sodinti?
kaip rasiau pas mane jau auga 5 pusys, bet dar sodinsiu persika,vysnia,viena obelaite...o siaip tai turbut tik krumus sodinsiu,dar apie guoba galvoju,bet nezinau ar ten paisysis ji...bet vat gelynai ,rozynai man jau galva sukasi, pas mus bus didele pergole ,kartu su pavesine,tai jau suku galva kokias rozes ten sodiniu,kiek prisibijau,nemoku su jomis elgtis,kaip ziema dengti...vaziuosiu pirkti i sibirkos rozyna, gal gausiu patarimu is ten...
QUOTE(luju @ 2011 04 28, 14:48)
kaip rasiau pas mane jau auga 5 pusys, bet dar sodinsiu persika,vysnia,viena obelaite...o siaip tai turbut tik krumus sodinsiu,dar apie guoba galvoju,bet nezinau ar ten paisysis ji...bet vat gelynai ,rozynai man jau galva sukasi, pas mus bus didele pergole ,kartu su pavesine,tai jau suku galva kokias rozes ten sodiniu,kiek prisibijau,nemoku su jomis elgtis,kaip ziema dengti...vaziuosiu pirkti i sibirkos rozyna, gal gausiu patarimu is ten...
Kuociausi, kuiciausi ir lyg ir pasirinkau Katalpa kritikuokit
QUOTE(Cobre @ 2011 04 27, 10:12)
Obelis ananasine, bent jau taip uosviai sako, as nenusimanau, skonis obuoliu pasakiskas net man, nemegstanciai obuoliu, tik va kad labai jau mazai obuoliu paskutiniu metu buna, o ir nuskinti sudetinga.
pasidaryčiau atjauninimo planą, per kokius 3-4 metus išgenėčiau. Obuoliai bus padoraus dydžio, medis taps stabilesniu ir nereiks pergyvent dėl vėtrų
QUOTE(Cobre @ 2011 04 28, 13:34)
turiu tris labai senas obelis. Vieną drąstiškai išgenėjom, dabar įgavo padoresnę formą vainikas ir obuoliai didžiuuuuliai ( Bogatyr veislė, specialiai pyragams kepti ir prie vištos orkaitėj ). Kamienų nebaliname, tai nelabai ir krenta į akis, kad tai vaismedžiai. Be to šalia kaimyniniuose sklypuose yra labai aukštų medžių, krūmų.
QUOTE(Cobre @ 2011 04 28, 15:21)
Kuociausi, kuiciausi ir lyg ir pasirinkau Katalpa kritikuokit
berods mėgsta apšalti ji LT sąlygomis. RS forume reiktų pasiskaityt augintojų atsiliepimus.
Yra labai įdomių šermukšnių.