QUOTE(mamagabi @ 2011 04 26, 18:14)
O as nusipirkau dvi baltas alyvas "Madame Lemuan" ir balta ragane "Madame De- Coultre"
Zodziu cielos trys madam
l]
As nusipirkau vakar dvi alyvas
Michel Buchner. Man susirode, kad labai grazaus tradicinio atspalvio. Tokio ir ieskojau.
Ir Charles Joly
Tikiuosi, kad bus kazkokia tokia
Baltos noreciau Edith Cavell, bet neradau niekur> Kiek ziurejau nuotrauku, tai ji man lyg ir labai balta susirode.
http://www.kurowski....i...D=7&nazwy=1
QUOTE(polfast @ 2011 04 26, 19:24)
Tarkim man tas "klasinkinis kiemelis' tai pirmiausia seni, dideli medziai,
Skaudi vieta su tais medziais
Pas mus buvo keli seni vaismedziai. Teko pjauti, nes baisus ir sirgo. O stai paskutines obels kol kas ispjauti neleidziu. Bet zinau, kad teks. trukdo laidams, sakos nulinke tiesiai ant gatves, po kokios audros baisu, kad rinksim mes ta obeli nuo savo masinos stogo
Bet kol jokio kito medzio nera, tai ir del sitos kariauju is paskutiniuju.
As cia viena tokia naslaite be medziu? Nes man ju mirtinai reikia, bet atstumas nuo namo mazas, nezinau net ka rinktis.
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 26, 20:22)
namelis ir augalija - super vaizdas. Be statulų.
QUOTE(luju @ 2011 04 26, 23:21)
galima tik paveldeti,senus pastatus su senais takeliais,dideliais medziais,tankiais krumais,vijoklinem rozem,kurios jau lipa per namo stoga...
Na tai mes grazinsim ir malonuma is to turesim, o vaikai jau tures ka paveldeti, gal geru zodziu pamines
QUOTE(mamagabi @ 2011 04 27, 00:44)
Taip, as stengsiuosi rinktis zalia-balta spalvu
Na, zalia savaime, kaip gi be jos
Pas mane violetine-melsva ir kai kur truputi balto. Oranzine ir geltona man ne prie dusios, tai savaime atkrenta, raudonos tam tikrais atvejais sudetinga atsisakyti, bet teks. Nors viena isimtis liks - tai paveldima paprasta vijokline roze, tokiu yra daugelyje sodu, ji augo pas mano mociute, kiek save pamenu, tada pas mano mama, o dabar ir pas mane atzalele auga
Siuo atveju man dzin principai, atsiminimai ir sentimentai svarbiau
Dede paveldejo seneliu namus, isnaikino mylima mociutes roze, o pas mus ji vis auga, ar ne nuostabu?
QUOTE(Fonda @ 2011 04 27, 02:09)
Sveika Cobre ir jos pasekėjos
"smulkiajai ir vidutiniajai klasei"...
Todėl kai Elitarai parodo naujoviškai-senovinę pilį ar dvarą su balto granito skulptūromis...
Smagu, kad jungiates, mergickos
ne, ne, jokiu klasiu skirstymo, jokiu grieztu ribu, tinka ir ta naujoviskai senovine pilis, yra ten ir graziu momentu, nebutina juk visko taikyti sau, paziurim, isidedam galvelen ir planelin tinkancius dalykelius ir tiek. Pakritikuojam, padiskutuojam, pasimokom is svetimu klaidu
Uz nuoroda dekui, eisiu tyrineti