Nuotraukos geris. Dekoju toms, kas jas ikelia. Toms, kurios gal turite nusistovejusius standartus, norus ir supratima apie augalus, jus derme, pritapima musu klimate ir t.t. ir pan., tai gal neaktualu, bet tokioms, kaip as, tai labai svarbu. Bukim tolerantiskos, juk ne visos ismanom. As temoje juk ir rasiau, kad laukiu ne tik minciu is tokiu neimaneliu, kaip as, bet ir paprotinimu is tu, kurios turi patirties. tai jei uzklystate ir matote kazka, kas ne taip, tai nukreipkite reikiama linkme, bent jau as busiu labai dekinga, juk jus man ir kitoms sutaupysite ne tik laiko, bet ir pinigu, mes ivengsime klaidu. Ir is anksto aciu jums uz tai.
Nuo temos pradzios, rasydama savo mintis, norus ir svajones, suzinojau labai daug naujo, naudingo, pritaikomo mano atveju, pakeiciau kai kuriuos savo planus, ir t.t. ir pan. Tema tikrai naudinga. Taip, gal ji atrodo tik mano tema, bet paziurekite, kiek yra apsilankiusiu joje. Nemanau, kad visos tokios cypalkos, kaip as. Juk yra ir tyliu skaitytoju, bent jau as viliusi, kad tema naudinga ne tik man
Fonda, kas liecia vijoklius, tai manes niekas nesupainiojo, tiesiog as kazka suzinojusi naujo, stengiuosi dar papildomai paieskoti info internete, kad arba patvirtinti savo mintis, arba paneigti ir suprasti, kad ko gero klydau. tai vercia tiesiog dar papildomai pasidometi, o ne pasikliauti keliais saltiniais ir kokios moterytes pamastymu temoje. Bet tie pamastymai naudos duoda, vercia ir mane(o gal ir dar kazka)susimastyti, daugiau info paieskoti. Jums gal viskas savaime suprantama, bet yra daug tokiu, kaip as, kurioms viskas yra nauja ir nezinoma.
Man nesmagu, kad tema tapo kaip ir mano (man taip neatrode, bet is sono kartais geriau matoma). Tikiuosi ji nenumirs sulig mano sodo kurimo pabaiga. ir tikiuosi, kad kitoms narems vistik taip neatrodo. Manau, kad tos, kurios man padeda kazka patardamos, pamastydamos irgi taip kuria savo sodus. Tikiuosi, kad aispra nenustos dalintis info ar pamastymais vien todel, kad kazkam jie atrodo neprofesionalus. Patikekite, kartais is to gimsta puikiu minciu.
ir aciu visoms, kurios ismano ir nenutyli. koks skirtumas, kokiu tonu ir stiliumi kritika bus issakyta, na ne vaiku darzelis juk cia
As toliau klausinesiu. Gal kvailai, neismananciai, bet man tai aktualu ir net labai, todel persiprasau, jei ka erzinu, bet kitaip nebus, man to reikia ir kuklintis nesiruosiu, nes nuo to nukentesiu tik as pati. Ir busiu dekinga uz visas mintis, nenoriu, kad cia rungtyniautu profesionales ir diletantes. Kol kas man tinkanciu patarimu gavau is visu jusu. Manau ir tikiuosi, kad ne as viena
Dabar kas liecia lastune. Kiek supratau, tai vistik ji lipa pati. (kopeteliu man nematyti, vyras jau man tai aiskiai pasake). Kaimynysteje maciau ir Vanesax sake, kad lipa. tai jei kazkas joms state kopeteles, tai dar nereiskia, kad jos nelipa pacios.
kas liecia horetenzija. man del tos kupetos ji butent ir grazi. tai reikia ateiciai gal sutarti, kad del grozio nesigincijam. O diskutuoti galim apie ju pritapima Lietuvoje, tam tikrose Lietuvos regionuose, kurioje puseje jos geriau auga, kaip auginti jas ne taip gerai joms pritaikytose vietose, koks augimo greitis ir pan. Nes jei kalbesim apie grozi, tai tarkim su lastune man viska ok, tik va ziedus nuskabyciau visus iki vieno
tai bet del to juk nesigincysim, tiesa
O kol vis ta diskusija gal tesis, o gal ne, tai as suklojau, o siandien vel isardziau takuti uz voljero ir soniuke pasodinau konvalija - taip mano mociute pakalnutes vadina
teta jas aisku piktzolem saukia, bet man konvalijos taip didingai skamba... o ir nuosalioje vietoje jos, kai pasidaugins, tai atrodys visai aristokratiskai isdidzios
net siuksliu konteineris nesugebes to reikalo sugadinti