na jau ne, as jai tikrai nieko nedarysiu, jei pasodinsiu, tai tures lipti, jei nenores, lai krenta zemyn ir keliauja i kitus namus, kur geresni seimininkai
as pabaisa siuo klausimu, bet nutariau, kad augalai turi augti ten kur as noriu ir kaip noriu, jei neaugs, keliaus lauk
. Siaip aisku, kad juokauju, ziuriu, kas augtu tam tikrose vietose, kad jiems tiktu pas mane, na nors teoriskai. bet jei parasyta, kad auga be atramu, tai taip ir bandysiu. paskaiciau, kad VU botanikos sode jos be atramu auga. na ir pas mane lai sitaip, jei tik aisku aplamai vieta tiks. Bet pagalvojau, kad reikia du sodinti, kad laiko negaisti, tik reikia nuspresti kuriuos du. o jau tada kuris pirmesnis bus augime, tam ir visi laurai atiteks.
o man namas tai nera pats is saves grazus dalykelis, koks jis ten bebutu. va jei grazioj vietoj ir dar graziai apzeldintas, tada taip
o jei ne, tai plikos sienos ir tiek
cia jau matyt kiekvienas savaip grozi suvokiam. mano vyrui grazu, bet sienu gaila. tai vat ir sukando dantis. Jei dar ir negrazu butu, tai kariautumem - as sodinciau, jis rautu lauk