QUOTE(aispra @ 2011 08 11, 16:02)
Man labai patinka sausmedžiai. Aišku, ta meilė didele dalimi susijusis su kvailais sentimentais - kai būdama kokių 10-12 skaičiau visas iš eilės knygas apie indėnus, užstrigo, kad sausmedžiu jie vadindavo savo mylimąsias, ir tai būdavo didžiausias kompimentas
Taigi turiu jį prie terasos - žydi visą vasarą ir kvepia nuostabiai. Tik gaila, kad mano vyras ne indėnas ir jam sausmedžiai įspūdžio nedaro
Sausmedžiai mėgta saulę, tik Cobrei turbūt mažoki (tik apie 5 metrus) ir jiems reikia atramų ar kokių vielų, kuriomis galėtų vytis.
Dar vienas variantas -
kininis pelėvirkštis. Atrodo švelnus pūktuotukas, bet labai augus. Asmeniškai su juo reikalų neturėjau, mačiau tik pas kaimynus netoliese. Gal forumietės daugiau apie jį ką nors žino
Ech, mergiotes, jus siandien visos i tema
rasau palaipsniui
Sausmedis - sitas reikalas bus garantuotai. Kol neperstateme namo jis pas mus augo prie vienos sieneles pasodintas kartu su vynuoge. Kol vynuoge suplapodavo, jis zaliuodavo ir zydydavo, ir laaaabai kvepedavo
, paskui jis numesdavo nemaza dali lapu, isplikdavo, uztat tuo metu subijodavo vynuoge. Zodziu jie ten labai graziai draugavo. tai ir dabar planuoju kazka tokio prie vienos pergoles atramos ties terasa apauginti. Aispra, sentimentai gerai, labai dziugina sirdi, labiau net nei siaip nusipirktas, kad ir issvajotas daiktas - patikrinta gyvenime
Siaip man sausmedzio sakeles, tai siuksliu kruva, jei ne tas jo kvepejimas....
Pelevirkstis labai grazu man. Ziuresim, kaip bus realiai, kai jau augs, bet kol kas as labai graziai ta kupeta, kaip vida sako, isivaizduoju ant suns voljero stogo
manau uzmaskuos kaip reikiant
O balti ziedeliai turetu graziai isrysketi tuju fone
Vida, sita
http://www.google.de...l...680&bih=858
, kaip tik ziurinejau siandien zapyskio medelyno puslapyje. Kaip tik rododendrams nuolaida, skambinausi del baltu, tai turi, tai paziurejau ir vijokliu, nes jiems 50 proc nuolaida. Labai noreciau, kazkuri is merginu pamenu ja turi anglijoje, grazuole tokia
Bet paskaiciau, kad ji megsta dalini pavesi
tai net baisu rizikuoti ir sodinti ja nat saules
kaip ten bebutu, tai as net ir ja turiu kur ikisti
bet va ka man sodinti prie tos aukstosios pietines sienos, tai man taip ir neaisku dar