Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(vida777 @ 2011 08 07, 11:41)
draugausies su rozemis  biggrin.gif ?

Ledum, tu turi tv nuoroda "" (buvau idejusi kazkurioje temoje) ? Yra idomiu ir geru laidu, patarimu.

Kiekvienais metais bandau susidraugauti. mirksiukas.gif

Pakartoju nuorodą
http://www.hr-online...sp?rubrik=66559
Atsakyti
Gal galite paprotinti, kaip vadinsi ta auksta gele?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 08 07, 12:31)
user posted image

Veronikūnas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aispra: 07 rugpjūčio 2011 - 12:10
QUOTE(Ledum @ 2011 08 07, 10:28)
Pasigirsiu, užsisakiau Dawido Austino rožių katalogą. Tik dar negavau.  smile.gif
http://www.davidaust...an/Advanced.asp
Dešiniam viršutiniam kampe nemokamas rožių katalogas.
Beja , pavasarį gyriausi jo rože Strawbery Hills. Ji nuostabi.  wub.gif  Nežiūrint aukštesnės kainos noriu vien tik jo išvestų veislių. Nors kažkur internete skaičiau nuomonę, kad jos dar neišbandytos, neaišku kaip žiemos ir pan.  doh.gif  lotuliukas.gif

Ir aš užsisakius, bet jau labai ilgai negaunu schmoll.gif
o kaip jūs tas rožes siunčiatės - iš UK ar per atstovus Lietuvoje?
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 08 07, 12:31)
user posted image

O aš vakar pasisodinau tų, kur pačioj paveiksliukų apačioj bigsmile.gif . Sakė, jos vadinasi PŪSTAŽIEDĖS, bet aš nežinau... Žiūriu visai gražiai susišaukia su hortenzijom, tai dabar ir tų VERONIKŪNŲ užsireiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvele33: 07 rugpjūčio 2011 - 13:35
QUOTE(zuvele33 @ 2011 08 07, 14:32)
ISakė, jos vadinasi PŪSTAŽIEDĖS, bet aš nežinau...

Man atrodo, kad tai pūstatauriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2011 08 07, 14:38)
Man atrodo, kad tai pūstatauriai 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvele33 @ 2011 08 07, 14:32)
Ir aš užsisakius, bet jau labai ilgai negaunu  schmoll.gif
o kaip jūs tas rožes siunčiatės - iš UK ar per atstovus Lietuvoje?
Papildyta:
O aš vakar pasisodinau tų, kur pačioj paveiksliukų apačioj  bigsmile.gif . Sakė, jos vadinasi PŪSTAŽIEDĖS, bet aš nežinau... Žiūriu visai gražiai susišaukia su hortenzijom, tai dabar ir tų VERONIKŪNŲ užsireiks  biggrin.gif

Pirkau Sibirkos rožyne, dar Klaipėdoj Frezijoj mačiau.
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2011 08 06, 22:30)

- jei norisi dengti ląstūnės apačias, man gražiausias yra ląstūnės derinys su spygliuočiais. Labai gražiai atrodo įvairūs tarpiniai kadagiai...

antroji vizija man labiausiai patiko, derės apskritai su visa aplinka... Bandysiu įgyvendinti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2011 08 07, 10:55)

mano vizijai labai artimas sis sodas (ne modernusis) wub.gif :
http://www.hr-online.../...rten&type=v

QUOTE(Gražina30 @ 2011 08 08, 20:40)
antroji vizija man labiausiai patiko, derės apskritai su visa aplinka... Bandysiu įgyvendinti. Ačiū 4u.gif

ar tikrai bus malonus jausmas tarp kadagiu sedeti pergoleje ant minkstu pagalveliu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 08 08, 23:33)
mano vizijai labai artimas sis sodas (ne modernusis)  wub.gif :
http://www.hr-online.../...rten&type=v
ar tikrai bus malonus jausmas tarp kadagiu sedeti pergoleje ant minkstu pagalveliu  g.gif ?

Ziurineju tavo vizija, bet ko gero atidesiu velesniam laikui, kai prie kito kompo prieisiu, sitas labai jau vezliukas, krauna, krauna, galo nera... biggrin.gif bet jei tai, kas pradzioje, tai labai grazu. Na reiks viska perziureti, kad nenusisapaliociau cia i pievas smile.gif

O kas liecia jaukuma tarp kadagiu, tai manau, kad jei zmogui grazu, tai gal ir jauku tada g.gif Tik va kazkaip nepritraukiu to prie jokio klasikinio derinuko, iprastas reikalas musu moderniems sodams gal g.gif As tik ir nesupratau, ar Grazina30 tiesiog iesko grazesnio derinuko, kuris primintu senuosius sodus, ar tiesiog grazaus sau derinuko. Man tai du skirtingi dalykai, noretusi, kad nuo temos nenukryptume labai ax.gif Ateityje butu gerai, kad zmones ir nors kazka parodytu, kas jiems grazu, internete juk daug pavyzdziu, tada ir padiskutuoti butu lengviau. O gal net paaisketu, kad diskutuoti nera apie ka.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 08 08, 22:33)
ar tikrai bus malonus jausmas tarp kadagiu sedeti pergoleje ant minkstu pagalveliu  g.gif ?

Kadagiai gali būti gana švelnūs, o pasirinkus juos ne per aukštus (arba labai aukštus) ir pasisodinus porą "minkštų" gėlių, derinys gali būti ir gana klasikinis smile.gif
user posted image

Man labai gražu gausūs sodai su rožėmis, bijūnais ir t.t. Jei galėčiau, tai savo kieme palikčiau tik siaurus takelius. Bet kuriant sodą reikia jį derintį prie gamtinių sąlygų, kurias turi, nes kitaip gali gautis kankynė ir sau pačiam, ir augalams. Natūralus pušynas yra retas, šviesus, su negausiais kitais augalais. Man atrodo, kad šiuo atveju logiška per daug nuo to nepabėgti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2011 08 08, 22:46)
user posted image

Natūralus pušynas yra retas, šviesus, su negausiais kitais augalais. Man atrodo, kad šiuo atveju logiška per daug nuo to nepabėgti 4u.gif

keista, kad sie kadagiai ir pusys bus naturalus derinys mastau.gif , bet kiekvienas turi savo nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 08 rugpjūčio 2011 - 23:19