QUOTE(Cobre @ 2011 06 16, 00:09)
Ledum, del medzio nesumastau dar. Gerai, kol kas vieninteliai kurie neatkrito, tai juodauogis seivamedis ir rojaus obelis.
pirmasis kaip medelis man labai patinka. antrasisi irgi. tik kiek suvokiu, tai abu kol pavirs kazkuo panasiu i medzius normalesnius, tai praeis marios laiko. Robinijos atkrito del dauginimosi. gal sie pavadinimai daug maz nusako ko as noreciau rezultate?
ir pagaliau vis gristu prie liepos. Formuoti kiek suvokiu nesudetinga, tai labai auksta gai ir nebuti. O kokie minusai?
Niekada negalvojau, kad del elenantarau medzio bus tiek problemu. Siaip arti kaimyny tvoros, musu sklypas nedidelis, lajos labai taisyklingos nenoriu. na ir faktas, kad noriu, kad sodinukas kuo greiciau pataptu medziu, kas itariu nelabai realu
Jau kokį trečią kartą bandau atsakyti ir vis kas nors sutrukdo. Gal šį kartą pasiseks.
Aišku svarbu žinoti kiemelio išmatavimus ( jei rašei, tai pamiršau
, tik atsimenu , kad labai mažiukas). Iš kurios pusės kaimynai iš kurios gatvė. Ir būtų gerai nuotraukos. Dar svarbu žinoti dėl kokių augalų esi tvirtai apsisprendus ir jokiu būdu jų neatsisakysi.
Čia tik šiaip teoriškai nedideli medžiai. Nors nedidelis medis skaitosi 7/15m. 3/7m skaitosi didelis krūmas.
Trakinis klevas auga rutuliu, taigi galima išformuoti daugiakamienį medelį.
Paprastasis klevas Globosum, na, šitas bus toks kokiam jam bus leidžiama būti. Karpant taisyklingesnis, nekarpant labiau panašus į normalų medį.
Uosialapis klevas, tik tiek, kad nedidelis daugiakamienis, man netinka šio stiliaus sodams.
Alksnis Imperialis. Man labai gražus. Siauri lapukai. Mestų perregimą šešėlį.
Medlieva. Šiuo momentu man labai labai gražus augaliukas. Ypač mėgstu veislę Balerina.
Beržas Youngi
Katalpa
Sedula
Gudobelė
Bukai Davyck, Rohani, Purple Fountain, Purpurea Pendula
Magnolijos
Obelys
Kriaušės
Slyvos
Žagreniai
Akacijos
Šermukšniai