QUOTE(leliumai @ 2011 06 15, 17:14)
bet kur kas žemesnė už rūšinį jazmin
1) gal ir klystu, bet romantiškasis sodas ir klasikinis sodas nėra vienas ir tas pats - greičiau jau pirmasis antrojo "porūšis";
2) tai, kad "šaltai apskaičiuojama", nereiškia, kad neturima prisiminimų
tikriausiai turiu pasakyti tikrai taip abiem atvejais
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 15, 18:25)
temos pavadinime žodis
Klasika neatitinka landšaftinės terminologijos
matai kaip yra, as sukuriau tema pagal savo supratima, bet jei yra kazkokiu pastabu, tai reikskite jas tiksliai ir aiskiai, jos bus naudingos, jei netycia nukeliautumeme iki antros temos
Tikriausiai nenustebinsiu nei vienos, pasakydama, kad esu absoliuti naujoke tame reikale, tai tema tam ir sukurta, kad nenugrybauciau nei as, nei kuri kita, nes bet koks nugrybavimas tai didelis nuostolis tiek pinigine, tiek laiko israiska. Jei matote klaidu temoje, prasome aiskiai issakyti savo nuomone, ji gal ir nebus absoliuciai taikytina kiekvienos is musu atveju, bet vis tiek manau labai labai naudinga. Si tema tam ir sukurta, nes medziagos man mazokai, tai sakau gal ir kitoms irgi. Pasikalbant ir pasidalinant mintimis lengviau ir greiciau kiekviena is abejojanciu priims tam tikra sprendima. Ech, tikiuosi, kad aiskiai sudesciau cia viska. Man si tema labai adeda sedelioti tam tikrus dalykus i savo vietas ir labai aciu jums visoms, net ir toms, kuriu mintys su mano nelabai gal sutampa, bet tai nereiskia, kad jusiskes yra neteisingos. bent jau as labai gerai viska apgalvoju,ka perskaitau. dekui visoms
Ledum, del medzio nesumastau dar. Gerai, kol kas vieninteliai kurie neatkrito, tai juodauogis seivamedis ir rojaus obelis.
pirmasis kaip medelis man labai patinka. antrasisi irgi. tik kiek suvokiu, tai abu kol pavirs kazkuo panasiu i medzius normalesnius, tai praeis marios laiko. Robinijos atkrito del dauginimosi. gal sie pavadinimai daug maz nusako ko as noreciau rezultate?
ir pagaliau vis gristu prie liepos. Formuoti kiek suvokiu nesudetinga, tai labai auksta gai ir nebuti. O kokie minusai?
Niekada negalvojau, kad del elenantarau medzio bus tiek problemu. Siaip arti kaimyny tvoros, musu sklypas nedidelis, lajos labai taisyklingos nenoriu. na ir faktas, kad noriu, kad sodinukas kuo greiciau pataptu medziu, kas itariu nelabai realu