Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(Cobre @ 2011 05 23, 12:31)
Ledum, grazus ziedai  wub.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 23, 12:46)
Ledum, romantiški vaizdeliai  wub.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 23, 14:06)
tai, kad apie metalinę rašiau  biggrin.gif
Jei gerai pamenu, tai lyg ir Gardman firmos metalinė arka tiek kainavo. Tik tiek, kad po žiemos įplyšo metalas ir rūdyt pradėjo.
user posted image
Žodžiu, loterija su jomis. Dabar pirkčiau ne iš vamzdukų surenkamą.

ten dar ir elitarai posta pacitavau, ji medine siulo, kaip varianta mirksiukas.gif

as galvojau, kad jos vientisos, nesurenkamos unsure.gif o tai kokia geriau ziurineti tada? nenoriu vieniems metamas, kad butu schmoll.gif jauciu ieskoti, kad kas normalia suvirintu, tai labai brangu butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 23, 13:40)
ten dar ir elitarai posta pacitavau, ji medine siulo, kaip varianta  mirksiukas.gif

as galvojau, kad jos vientisos, nesurenkamos  unsure.gif  o tai kokia geriau ziurineti tada? nenoriu vieniems metamas, kad butu  schmoll.gif  jauciu ieskoti, kad kas normalia suvirintu, tai labai brangu butu?  g.gif

Dar gali būt Skyrupe, bet ir čia ko gero surenkami. g.gif
user posted image

Man labai fainos arkos su suoleliu.
user posted image
Atsakyti
Taip,jos visos yra surenkamos g.gif ydomu,kaip jas dar paruosti,noriu ilgesnio tarnavimo.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 05 23, 15:17)
Taip,jos visos yra surenkamos g.gif ydomu,kaip jas dar paruosti,noriu ilgesnio tarnavimo.

kaip metalinę paruošt? Nugi jos paruoštos naudojimui, nieko papildomai nereikia wink.gif

Jei medinę, tai impregnuoti. Kaip ir viskas.

Na, o kas dėl drapiruočių, tai linas labai greit pradžiūdavo po lietaus, o ir lyjant sulaikydavo vandenį, bei vėjuotu oru gana jauku būdavo sėdėti. Aišku, čia tik terasos šonams buvo naudojama.

Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 05 23, 15:17)

Visai paprastų juodo metalo arkų yra senukuose.

Man atrodo, kad jei arka bus iš juodo metalo, ji bet kuriuo atveju anksčiau ar vėliau ims rūdyti. Atsparesnės bus tokios, kurios dažytos milteliniu būdu (bent jau taip teoriškai turėtų būti). Bet ir tokias po kurio laiko gali tekti perdažyti. Čia va tokių pavyzdžiai su kainomis:
http://www.manopreke...44-sodo-arkos-6

Iš atsparesnių variantų mačiau reklamuojant plastiko arkas. http://www.nibvalyma...les/pergole.htm. Dažyti jų tikrai nereikės, bet nežinau, man plastikas ne prie dūšios schmoll.gif .

O čia šiaip daug arkų ir pergolių paveiksliukų, tarp kurių viena medinė su rožėmis man atrodo tikrai mielai. http://www.sodogeles...as-ir-pergoles/ Čia Cobrei pasvarstymui bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif seku jau seniai jūsų provansiško interjero temą, iš ten ir čia užsukau, ir labai džiaugiuos atradus bendraminčių wub.gif nes pasisakius šeimynai, kad noriu kieme alyvų ir jazminų, buvau išvadinta kaimiete doh.gif doh.gif doh.gif tai labai palengvėjo pamačius, kad čia ne viena auginat ar auginsit tokius kaimietiškus augalus biggrin.gif su krūmais viskas kaip ir aišku, alyvos, jazminai, hortenzijos, rožės wub.gif o kaip su medžiais, vaismedžiais g.gif kas tiktų klasikinio tipo kieme g.gif mūsų kiemelis visiškai naujam kvartale, namukai inkiliukai, neapželdintas dar nei vienas unsure.gif pažiūriu foto čia įkeltas, gražu, bet pas mus taip neišeis tikrai verysad.gif sklypas per mažas visokiems takeliams, fontanėlių baseinėlių neturėsiu bent kol kas, nes vaikai maži, o ir nederėsiu su savo anglišku/lietuvišku šabarkštynu prie kaimyninių kiemelių verysad.gif

P.S. jei neklystu, su viena iš klasikinės temos senbūvių gyvensim tame pačiame kvartale KS bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, kas liecia metalines arkas, tai tetis mano, dirba su metalu, as uzsiprasiau kitiems metams kad padarytu kazka tokio:
user posted image
Zinau kad kai jis suvirins ji bus kazkiek o gal net ne kazkiek o daug tvirtesne nei pirktines sudedamos is vamzduku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 30 gegužės 2011 - 17:47
nebespeju sekti nei interjero nei sios temos... darbai namai kiemas baliai karsta.gif

Dalinuosi info : rozynas kviecia savaitgaliais, o vasara kaip ir pernai bus atviru duru dienos kai rozes zydes... wub.gif www.rozes.lt
Isziemojo VISOS mano Austin rozes wub.gif Uzsirezervavau viena terasai - bandysiu auginti viena vazone. Beje, puslapyje yra straipsnis apie roziu auginima vazonuose. David Austin angliskas rozes dievinu del ju kvapo wub.gif wub.gif wub.gif Kad as ten nosi ikisus i kruma bunu kai zydi ner ko stebetis, bet net MB ir vaikai nepraeina nepauoste hihihi.gif o siaip tai saiposi is mano meiles zemei lotuliukas.gif

Mano kolekcijoj sios rozytes wub.gif
Abraham Darby
user posted image
Teasing Georgia
user posted image
William Shakespeare (sios laukiau du metus! rudeni pasodinau, siemet maciau jau uzmegzti ziedynai... laukiu nesulaukiu wub.gif )
user posted image
Summer Song
user posted image
Queen of Sweden
user posted image
Princess Alexandria of Kent
user posted image
Golden Celebration
user posted image
Falstaff
user posted image
Elegantyne
user posted image
Papildyta:
kaip man patinka draperijos terasoj wub.gif MB suristi tureciau pries pakabindama... Aisku kol terasos nesutvarke iki galo, tai nesiimu sio zygio... dabar vejai begaliniai cia viska nudraskytu sad.gif vazonus buna isvarto lengvesnius doh.gif

vakar susibiesinau... MB pradejo svarstyt gal vietoj to kad pristata daryt nama geriau pakeisti... Na gal ir logiska, jei dar ir paskola susimazintume... Nuvaziavom vakar paziureti viena prie misko, kvartale, nu nereali vieta wub.gif tik namas man ne prie sirdies, nu bet nenugriautum... o MB patiko ir labai, bet ten viskas nuo pradziu - interjeras, kiemas... blink.gif Kazkaip kai dar cia nedavede iki galo kaip norejom vel viska nuo pradziu imt nebesinori... Vat pasiguodziau ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Zaneta, koks sekspyras grazuuuuuuus wub.gif
Atsakyti
Zaneta, nuostabios rožės. Kol kas su rožėms nedraugauju, bet tokios nuotraukos bet ką papirktų biggrin.gif Sėkmės su namais, gal viskas tik į gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 05 30, 08:10)
Mergaites, kas liecia metalines arkas, tai tetis mano, dirba su metalu, as uzsiprasiau kitiems metams kad padarytu kazka tokio:
user posted image
Zinau kad kai jis suvirins ji bus kazkiek o gal net ne kazkiek o daug tvirtesne nei pirktines sudedamos is vamzduku ax.gif

O kokia tokios arkos kaina galėtų būti?
Dar man įdomu ar tavo tėtis galėtų užsiimti užuolaidų karnizus sutvirtinti? Nusipirkau plonus karnizus ir jie linksta nuo užuolaidų, bet kadangi jie tuščiaviduriai gal galima kokį kietesnį metalinį strypą į vidų įkišus privirinti? ax.gif
Atsakyti