nebespeju sekti nei interjero nei sios temos... darbai namai kiemas baliai
Dalinuosi info : rozynas kviecia savaitgaliais, o vasara kaip ir pernai bus atviru duru dienos kai rozes zydes...
www.rozes.ltIsziemojo VISOS mano Austin rozes
Uzsirezervavau viena terasai - bandysiu auginti viena vazone. Beje, puslapyje yra straipsnis apie roziu auginima vazonuose. David Austin angliskas rozes dievinu del ju kvapo
Kad as ten nosi ikisus i kruma bunu kai zydi ner ko stebetis, bet net MB ir vaikai nepraeina nepauoste
o siaip tai saiposi is mano meiles zemei
Mano kolekcijoj sios rozytes
Abraham Darby
Teasing Georgia
William Shakespeare (sios laukiau du metus! rudeni pasodinau, siemet maciau jau uzmegzti ziedynai... laukiu nesulaukiu
)
Summer Song
Queen of Sweden
Princess Alexandria of Kent
Golden Celebration
Falstaff
Elegantyne
Papildyta:kaip man patinka draperijos terasoj
MB suristi tureciau pries pakabindama... Aisku kol terasos nesutvarke iki galo, tai nesiimu sio zygio... dabar vejai begaliniai cia viska nudraskytu
vazonus buna isvarto lengvesnius
vakar susibiesinau... MB pradejo svarstyt gal vietoj to kad pristata daryt nama geriau pakeisti... Na gal ir logiska, jei dar ir paskola susimazintume... Nuvaziavom vakar paziureti viena prie misko, kvartale, nu nereali vieta
tik namas man ne prie sirdies, nu bet nenugriautum... o MB patiko ir labai, bet ten viskas nuo pradziu - interjeras, kiemas...
Kazkaip kai dar cia nedavede iki galo kaip norejom vel viska nuo pradziu imt nebesinori... Vat pasiguodziau ne i tema