Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(Cobre @ 2011 04 29, 22:31)
aciu  4u.gif
jau kuris laikas tyliai misliju apie terasa. Numatyta medine, bet manes kazko ji  kuo toliau, tuo labiau nevilioja  g.gif  O dabar sita nuotrauka galutinai subalamutino, ten lyg ir skaldyti akmenys isdeti palei baseiniuka?  g.gif  man ju reikia. isipyliau vynelio ir nuejau su vyru derinti reikalu. pardzioj pasukiojo pirsta ir pasiunte i senamiesti grindinio ardyti  g.gif  bet dar po poros minuciu ir argumentu, kad suo pavasari ir rudeni grazia medina terasa pavers jovalynu ji pribaige  bigsmile.gif  ech, atrodo pildosi svajone. Parodziau tavo fotke, pasirase galutinai  wub.gif

Sidabrinekuoja, ragane dievisko grozio  wub.gif  O musu salygom tokios ar uzauga? Nes as nieko pansaus nemaciusi, itariu, kad nusaltu tikriausiai?

Nezinau del Lt, bet manau verta pabandyt. Auga labai labai greitai, tiesiog akyse.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2011 04 29, 22:17)
O kodel isdure ?  unsure.gif

Taigi pirkau kaip ir montaną, o pražydo paprastutė tamsiai violetinė. Aišku mylėsiu ir ją labai, bet tavoji vistiek wub.gif
Atsakyti
O ko niekas nekalbate/neuzsimenate apie vandeni (tvenkineli, beseineli, fontaneli, kraneli) savo sodelyje. Juk tai taip nuostabu ir taip paprasta! bigsmile.gif

Cobre - apie terasa as savo nuomone irgi turiu ax.gif
Jei namas klasikinis, terasa irgi klasikine, o tai reiskia ne medine.
Dabar visur medines (ir vel speju mados reikalas), is lentu su grioveliais ir tarpeliais. Laikui begant jos kinta, tai impregnuoti, tai dar ka su jomis daryti reikia, o "kietuli" paklojai ir ramu. As medi labai myliu, bet namo viduje ax.gif
Man asmeniskai (su savo sodo vizija) lentos netinka schmoll.gif
As jau geriau uz paprastas saligatvio plytkas (su tarpeliais tarp ju arba be), kurios galetu ilgainiui nuo samanu pazaliuoti.

Keletas vaizdu wub.gif - man abejoniu nekyla :mirksiukas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O lentos man primena Skandinavija ir graziau ziurisi prie modernaus stiliaus namu:
user posted image
Atsakyti
man irgi nepaprastai grazu ne medines terasos, bet mes pasirinkom medi dar ir del to, kad ant akmenu ir plyteliu vasara basas neiseisi, ka mes labai megstam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 04 29, 23:44)
man irgi nepaprastai grazu ne medines terasos, bet mes pasirinkom medi dar ir del to, kad ant akmenu ir plyteliu vasara basas neiseisi, ka mes labai megstam  rolleyes.gif

O kodel ne? Neikaista jos jau taip baisiai, o jei dar su tarpeliais samanotais, tai kaip ant kilimo wub.gif
Atsakyti
Tai abejoniu ir man nekyla, bet matai, vyriskio argumentas buvo "kojom silta". tai sakau vasara ir akmenys tam reikalui liuks, o ir aplamai, basom kojom per ciuciaus apibegiotas lentas bus mentkas malonumas lapnoti. Suveike bigsmile.gif
Kviesim savo akmenu dejika ir ta reikala spresim. Ale kazkaip man galvoje sukosi, sukosi, o va uzteko vienos fotkes ir galutinis vinis ikaltas ir argumentu atsirado biggrin.gif Ciuciaus mums labai reikia, o purvinu lentu ne, tai ir issisprende reikalas wub.gif

Gerai, gal cia nuo temos nukrypau, ale pasidziaugiau, kokia as protinga babce esu biggrin.gif
As toliau su savo medziais jus kankinsiu blush2.gif Cia kazkokia gudobele, kiek suvokiu
http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1
user posted image
http://3.bp.blogspot...ta in bloom.jpg
Na gal ne tokia, gal kitokia, bet rezultate gudobele jei butu? ax.gif

Vanduo, mazas slypukas, o norisi.... wub.gif dar pagalvosiu. turiu viena minti, pagalvosiu dar smile.gif

Atsakyti
ne nu... apskritai cia su jumis prasidejus, tai viska jau lupti lauk ir rauti norisi. visiskai susibalamutijau ir jauciu siais metais nieko nebedarysiu..
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 04 30, 00:50)
ne nu... apskritai cia su jumis prasidejus, tai viska jau lupti lauk ir rauti norisi. visiskai susibalamutijau ir jauciu siais metais nieko nebedarysiu..

biggrin.gif Baik, tuoj atsibalamutinsi, as iki siandien zinojau, kad turesiu medine terasa biggrin.gif Ir aplamai nemazai "zinojau", o dabar "zinau" is naujo biggrin.gif Linksmas procesas thumbup.gif O su jumis isvis linksma, o ir laiko susitaupo marios, nes buciau prisisvaigusi per metus visko, o paskui i viesuma paleidusi mintis, arba dar blogiau - igyvendinusi, ir se tau marios klaidu iskart butu buve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 04 29, 23:50)

lotuliukas.gif na, aš tai savo medinės terasos nesiruošiu lupti - kaip ir triobos dalis. Ir ne jokia mada, o vientisas statinys cool.gif
Ir šuo laksto lauke, ant terasos - koks skirtumas, kur prineša purvo, jei tai tas pats purvas tiek ant medinės, tiek ir ant akmeninės/betoninės? Be to, kai jau kiemas sutvarkytas, tai to purvo itin mažai.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 30, 00:56)
lotuliukas.gif na, aš tai savo medinės terasos nesiruošiu lupti - kaip ir triobos dalis. Ir ne jokia mada, o vientisas statinys  cool.gif
Ir šuo laksto lauke, ant terasos - koks skirtumas, kur prineša purvo, jei tai tas pats purvas tiek ant medinės, tiek ir ant akmeninės/betoninės? Be to, kai jau kiemas sutvarkytas, tai to purvo itin mažai.

Matai, kai vienintelis argumentas mano vyrui medinei terasai buvo kaip ir unei, kad basomis iseiti, o akmenu, ar klinkeriu, ar plyteliu terasa abiems graziau, tai kaip ir viskas ten aisku, ciucis ispurvins ir ta ir ana, vistiek neprisivaiksciosi basomis tada (ta prasme is kambario su kavyte ir chalaciuku, basomis i terasa), smagiau bus su avalyne kokia nors, tai kam tada deti tai, kas patinka maziau. Jei medine patinka labiau ir jokiu argumenta svariu pries ja jus neturite, tada aisku, kad tai kas patinka, o ne tai kas kazkam atrodo tinkama mirksiukas.gif taip, kad viskas ten pas jus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 29, 23:46)
Vanduo, mazas slypukas, o norisi.... wub.gif  dar pagalvosiu. turiu viena minti, pagalvosiu dar  smile.gif

Nagi nagi... Kokia minti turi? Trauk i pavirsiu lotuliukas.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 29, 23:56)
lotuliukas.gif na, aš tai savo medinės terasos nesiruošiu lupti - kaip ir triobos dalis

Jei tinka prie triobos ir patinka, tada liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 29 balandžio 2011 - 23:08
Na pavesines ir takeliu as irgi ko gera jau nebegriausiu, nors dabar atrodo, kad viskas ne ten ir ne taip, kaip turetu buti. Tiesiog musu sklypas labai jau nedekingas - visas kreivas, o ir namas del tam tikru priezasciu dar kreiviau stovi... Zodziu niekaip as jam tinkamo isplanavimo nesugalvoju. Regis jau ateina "nusvitimas", viskas lyg susidelioja, prisisodinu visko, o paskui paaiskeja, kad vat ne ten reikejo sodinti. doh.gif O dar kai cia vaizdu prisiziuriu, tai is viso..
Atsakyti