Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(Cobre @ 2011 04 29, 20:22)
Tiktu ir net labai. Bet tik as nemaciau butent tokios spalvos parduodamos, kiek supratau jos blyskesnes  g.gif  Bent jau as papirkau lyg ir blyskesni Buchneri ir nelabai net melyna, o daugiau i violetini  g.gif
http://www.google.lt...i...l=lt&tab=wi

vat ir norėjau parodyt, kad nuotraukose spalva labai iškreipiama. Realiai ir Utro Moskvy gali būti ne visai mėlyna wink.gif
Atsakyti
Sveikutės, mamagabi daug baltos spalvos įneša karklas, tiek ant koto, tiek krūminis, nuolatos jį genint, suformuoti galima labai gražų baltą (visą vasarą) rutulį bigsmile.gif dar ilgai baltai ir ne tik žydi pentinium, delfinai liaudiškai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 29, 21:25)
vat ir norėjau parodyt, kad nuotraukose spalva labai iškreipiama. Realiai ir Utro Moskvy gali būti ne visai mėlyna wink.gif

As ta suprantu, todel isnersiu kiek imanoma daugiau paveiksliuku. Utro Moskvy kiek radau lyg ir tokia g.gif Bet zinoma, kad gali buti ir kitaip. Ziurinejau rusu puslapiuose, tai jie turi daug ir labai graziu alyvu wub.gif Kaip ten bebutu, renkuosi is to kas yra pas mus smile.gif Tik garsiai parekauju cia, nes ka gali zinoti, gal kazkas atrades ta ko noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2011 04 29, 20:32)
Sveikutės, mamagabi daug baltos spalvos įneša karklas, tiek ant koto, tiek krūminis, nuolatos jį genint, suformuoti galima labai gražų baltą (visą vasarą) rutulį bigsmile.gif  dar ilgai baltai ir ne tik žydi pentinium, delfinai liaudiškai bigsmile.gif

Aciu smile.gif, man visai smagu, kad sulaukiu "baltaziedziu" pasiulymu ax.gif
Sita augaliuka zinau, bet i savo sarasa neitraukiau, nes:
1) Kiek turiu issisaugojusi man patinkanciu sodu/sodeliu nuotrauku, nei vienoje sio augalo nepastebejau, o tai jau man kazka reiskia smile.gif Ji daugiau esu maciusi japoniskuose soduose, nes ir jo pavadinimas Karklas-sveikalapis-Hakuro-nishiki parodo jo kilme ir vieta. Taigi "japonui"mano senobiniam sode kaip ir nelabai vieta lotuliukas.gif
2) Savo isvaizda jis siek tiek per liaunas, "per lengvas" salia stambialapiu ir stambiaziedziu "drutu" augalu.
3)Jis graziai dera prie bordinio klevo plastalapio, kuris irgi toks pat smulkiailapis japonisko sodo atstovas ir todel man netinka.
4) Kai ka nors labai daznai matau, tai man ima maziau patikti, o si karkla siai dienai galima pastebeti beveik kiekvienam kieme. Kaip sakoma "mados sauksmas", kuriam as atspari mirksiukas.gif
user posted image

Delfiniuma irgi zinau, tsakant floriste dirbdama daugiau su skintais susiduriau smile.gif
Grazus, panasus i lubinus - reikes pasiskaityti apie jo reikluma ir prieziura.
Jei islepes - lauk is saraso lotuliukas.gif

As niekaip negaliu atstoti su "savo bumbulais" lotuliukas.gif
Gal kas zinote situ "sidabriniu burbulu" pavadinima? Cia gal koks praziles buksmedis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 29 balandžio 2011 - 20:58
Truputi pasivaidensiu. Ragane Montana ant tvoros lipa. Tvora kaimyno pastatyta keist neketinam, norisi kazkuo nuo zemes ja pridengt. Jau treti metai bandau nu niekas nesigauna. Ten turbut tik kaktusai gerai augtu, o norisi aukstu , vesliu, tankiu augalu bordiuro.
My Webpage

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 04 29, 21:40)
jo pavadinimas Karklas-sveikalapis-Hakuro-nishiki parodo jo kilme ir vieta.
As niekaip negaliu atstoti su "savo bumbulais" lotuliukas.gif
Gal kas zinote situ "prazilusiu burbulu" pavadinima? 

Karklų būna visokių mirksiukas.gif nuo paprastų žalialapių iki pūkuotų sidabriniais lapais (Salix argentea)
Beje šitas galėtų tikti ir pražilusiems burbulams formuoti, nes pakenčia karpymą.

Bet nuotraukoj greičiausiai bus margalapis buksmedis (Buxus variegata).

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2011 04 29, 21:53)
Truputi pasivaidensiu. Ragane Montana ant tvoros lipa. Tvora kaimyno pastatyta keist neketinam, norisi kazkuo nuo zemes ja pridengt. Jau treti metai bandau nu niekas nesigauna. Ten turbut tik kaktusai gerai augtu, o norisi aukstu , vesliu, tankiu augalu bordiuro.
My Webpage

Ajomajo kokia grožybė wub.gif ir tokia ankstyva... tuoj nusigraušiu nagus iki alkūnių, kad mane pernai taip išdūrė su šita ragane verysad.gif , bet kol nežinojau ką praradau širdis ne taip skaudėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 29 balandžio 2011 - 21:07
QUOTE(mamagabi @ 2011 04 29, 21:40)
Gal kas zinote situ "prazilusiu burbulu" pavadinima? Cia gal koks praziles buksmedis

čia variegata forma - lapai esti dvispalviai ( žalia-balta, žalia-gelsva).

b. sempervirens 'Aureovariegata'

B. sempervirens 'Marginata'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 balandžio 2011 - 21:09
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 29, 22:00)
čia variegata forma - lapai esti dvispalviai ( žalia-balta, žalia-gelsva).

Ot aciu merginos notworthy.gif, skiriu jums sia nuotrauka wub.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 29 balandžio 2011 - 21:11
Mamagabi, tokios nuotraukos tuoj privers kardinaliai ir skubiai viską keisti iš pagrindų biggrin.gif
Atsakyti
Radau toki.
http://sad.mlhouse.ru/page9.htm

einu tyrineti kokius medzius siulo.
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 04 29, 21:59)
Karklų būna visokių  mirksiukas.gif nuo paprastų žalialapių iki pūkuotų sidabriniais lapais (Salix argentea)
Beje šitas galėtų tikti ir pražilusiems burbulams formuoti, nes pakenčia karpymą.

Bet nuotraukoj greičiausiai bus margalapis buksmedis (Buxus variegata).
Ajomajo kokia grožybė  wub.gif ir tokia ankstyva... tuoj nusigraušiu nagus iki alkūnių, kad mane pernai taip išdūrė su šita ragane  verysad.gif , bet kol nežinojau ką praradau širdis ne taip skaudėjo  biggrin.gif

O kodel isdure ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 04 29, 23:09)
Ot aciu merginos notworthy.gif, skiriu jums sia nuotrauka wub.gif :

aciu 4u.gif
jau kuris laikas tyliai misliju apie terasa. Numatyta medine, bet manes kazko ji kuo toliau, tuo labiau nevilioja g.gif O dabar sita nuotrauka galutinai subalamutino, ten lyg ir skaldyti akmenys isdeti palei baseiniuka? g.gif man ju reikia. isipyliau vynelio ir nuejau su vyru derinti reikalu. pardzioj pasukiojo pirsta ir pasiunte i senamiesti grindinio ardyti g.gif bet dar po poros minuciu ir argumentu, kad suo pavasari ir rudeni grazia medina terasa pavers jovalynu ji pribaige bigsmile.gif ech, atrodo pildosi svajone. Parodziau tavo fotke, pasirase galutinai wub.gif

Sidabrinekuoja, ragane dievisko grozio wub.gif O musu salygom tokios ar uzauga? Nes as nieko pansaus nemaciusi, itariu, kad nusaltu tikriausiai?
Atsakyti