QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 29, 15:20)
Turbūt labai lengva susidaryt augalų sąrašą, kai tiek daug nepatinka, negražu
Man tiek daug kas grazu, kad reikia uz vadziu save tureti, kad ateityje nepridaryciau kvailysciu. nes tiek daug ko noriu, o tas daug norejimas manau daug kam per gerkle paskui islenda, kai rezultata pamato. tai as labai patenkinta, kad nors kazkas man arba nepatinka, arba tiksliai zinau jog netiks
man ai net pavydu, jei pas ka tas, kaip tu sakai sarasiukas dar trumpesnis ir dar tikslesnis. Juk tai labai sveikintina. Papildyti juk ir veliau galima, o jei vat teks rauti man kazka lauk, tai bus gaila ir laiko ir pinigu.
QUOTE(Oli_vija @ 2011 04 29, 16:35)
norėjau panašiai komentuoti - savo gėlynus dažniausiai matau vėlai vakare, o prietemoje geriausiai
matosi labai šviesūs ir balti žiedai...
Turesiu omenyje
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 29, 17:31)
aišku, po ankstesnių komentarų net noras ateity rodysis praėjo
O ko dabar taip? tai juk kiekviena turim nuomone ir tiek. Na nejau jau taip ir bijosim dabar pasakyti kas mums patinka, o kas ne, kad tik kazko neizeisti?
Jei jums atrodo, kad si tema jums ir jusu suvokimui, koks turi buti jusu sodas, kiemas, yra artima, vadinasi cia jums ir vieta, ir jokia pasikelusi bobike, su savo nuomone apie forzitijas (nu cia tipo as
), neprivers jusu jaustis prastesne ir neverta buti sioje temoje. Juolab, kad koks skirtumas kokie augalai pas ka ir kaip auga, svarbu rezultatas
Daugiau visokiu negeru minciu neturekite, gerai
As va pakalbejau su jumis ir nutariau, kad kur buvau nutarusi pasodinti palei tujas dvi-tris alyvas ir dar pora kazkokiu kitokiu krumu, tai vistik sodinti vien alyvas. maziau makalynes bus. Bandau vadovautis tuo maziau-geriau principu
tik va nerandu as niekur apart Mme Lemoine jokiu kitu baltu alyvu
O ta Mme man nepatinka kazkodel, bent jau nuotraukose ji man nepakankamai balta atrodo
Klystu?