Mano vainikelis iki siol guli dezuteje ,jau 10metu
as dar laikau dezuteje , beveik 3metai
maniski sudeginom
Manajam jau 9 metai. Nei daug, nei mažai. Dėžutėje.Bet labai jau menkutis likęs
Man tai tas rūtų vainikėlio reikalas šiais laikais juokingas. Nežinau, gal ir yra tokių nuotakų, kurios prie altoriaus eina skaisčios, tada ok, pateisinu rūtų vainikėlį, bet jei su vaikinu jau gyvena, o dar kartais ir vaikelio laukiasi, tai kokie ten jau rūtų vainikėliai:) Nežinau, man tai net minties apie jokį rūtų vainikėlio kabinimą per savo vestuves nekyla.
[quote=ievuzhe_d,2010 03 02, 17:32]
Na taip, rūtų vainikėlis jau kiek nebetinkanti tradicija šiems laikams. Manau, jei jaunoji jį segasi, tai jis turi ir reikšti kažką. Nes segtis dėl giminių ar tėvų truputį kvaila, jie gi irgi šiais laikais viską supranta:))
[/quot
Ir as tam pritariu. Gyvenam 5 metus, tikrai vainikelio nesegesiu.
Na taip, rūtų vainikėlis jau kiek nebetinkanti tradicija šiems laikams. Manau, jei jaunoji jį segasi, tai jis turi ir reikšti kažką. Nes segtis dėl giminių ar tėvų truputį kvaila, jie gi irgi šiais laikais viską supranta:))
[/quot
Ir as tam pritariu. Gyvenam 5 metus, tikrai vainikelio nesegesiu.
Pritariu Jums
Pvz mano drauge tuokesi, pries tai gyveno su savuoju 2m ir tuokesi jau su 3men pilvuku ir dar vainikeli issege
Pvz mano drauge tuokesi, pries tai gyveno su savuoju 2m ir tuokesi jau su 3men pilvuku ir dar vainikeli issege
Na tradicijos tradicijoms, bet man atrodo, kad labai gerai būtų, jei jaunieji sau visą užduotų klausimą, ką tam tikras ritualas ar veiksmas reiškia, pvz, rūtų vainikėlis ir kiek jis realiai susijęs su JŲ PAČIŲ gyvenimu. Manau, tada ir tokių komiškų situacijų, kai neščia nuotaka segasi vainikėlį būtų mažiau...
QUOTE(ievuzhe_d @ 2010 03 09, 21:56)
Na tradicijos tradicijoms, bet man atrodo, kad labai gerai būtų, jei jaunieji sau visą užduotų klausimą, ką tam tikras ritualas ar veiksmas reiškia, pvz, rūtų vainikėlis ir kiek jis realiai susijęs su JŲ PAČIŲ gyvenimu. Manau, tada ir tokių komiškų situacijų, kai neščia nuotaka segasi vainikėlį būtų mažiau...
btai jau tikrai
As neplanuoju segeti vainikelio. bet iskilo kl: baznycioje paprastai jaunajai vainikeli persega vyr pamerge, o jaunikiui gelyte vyr pabr. Jei nesegesiu vainikelio, kas jaunikiui turi persegti gelyte?