Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlio likimas po vestuvių

O aš segsiuosi vainikėlį, nors pusė metų jau kartu gyvenam... Galų gale mano būsimajam vyrui tos mano rūtos ir atiteko, nesvarbu, kad ne vestuvių naktį...
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 04 19, 12:03)
o tai kai zakse liepia vyriausiajai porai pakeist zenklus... t.y. persegti i kita puse... tai ka tada segti jei neturi to rutu vainikelio????  g.gif  nes as tai ir visai jo nenoriu

zakse pries ceremonija paklausia, ar bus persegamas vainikelis.
Bet kiek buvau vestuviu niekas jau nebepersegineja vainikeliu ir apskritai nesureiksmina tu rutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 01 05, 13:20)
as savo vainikeli turiu ir dabar, jis saugomas dezuteje, kartu prie jo idetas drugelis kuris buvo jaunikui i svarka isegtas, taigi jo drugelis saugo mano vainikeli biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Aš savo taip pat turiu - guli jis sau dėžutėje wub.gif
Atsakyti
Na as tai nezinau, kas is tiesu su tuo rutu vainikeliu turi buti padaroma g.gif Keliu draugiu tai i dezute vyrui dejo.
O as tai jauciu, kad be vainikelio tekesiu, ax.gif Nors ka gali zinoti, gal dar pasikeis nuomone iki vestuviu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 01 rugsėjo 2008 - 21:58
QUOTE(jurg_ita @ 2007 05 04, 17:55)
O aš segsiuosi vainikėlį, nors pusė metų jau kartu gyvenam... Galų gale mano būsimajam vyrui tos mano rūtos ir atiteko, nesvarbu, kad ne vestuvių naktį...

drinks_cheers.gif mano situacija panasi, todel ramia sazine segsiuos vainikeli, o kur ji poto desim nezinau. Cia jau pirsliu ideja bus, nes klause ar bus vainikelis.
Atsakyti
Pas mane irgi buvo vainikelis, man labai grazi si sena lietuviu tradicija, tuo labiau, kad tas pats vyras ir nuskyne ta vainikeli pries 11metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai dabar turi, nes pirsliai antra diena idejo i dezute ir jaunikiui padave saugot smile.gif
Atsakyti
As tai su saviskiu gyvenu jau 4 metai,bet vainikeli tai noreciau uzsideti.Man tai labai grazi tradicija angel_sadangel.gif Na ir kas,kad tu ruteliu senai neissaugojau,bet nors pilvas nelipa(tada galvociau kitaip)
Geras,maniau,kad rutu vainikeli sudegina 12 val.,o pasirodo taip paleistuves daro nono.gif Gerai,kad paskaiciau,tai nors tokia nepasirodysiu.
Nors cia tik prietarai tikriausiai
Atsakyti
manyciau yra atskira tema kai moteris laukiasi arba jau turi vaiku ir segasi rutas , tada tai tikrai nemanyciau kad reikia , bet jeigu jauna dar nei vaiku pirma santuoka tai kodel gi nea? dar beto jai busimas vyras ir nuskyne ta vainikeli lotuliukas.gif visi renkasi kaip kam geriau , as turesiu rutu vainikeli ir jis bus deginamas lotuliukas.gif nors taip daro ale paleistuves kaip cia skajciau parasyta bet i tai ent nesigilinu lotuliukas.gif
Atsakyti
as nesidesiu vainikelio...mes jau 5.5metai kartu ax.gif o tuo labiau, kad nuometo taip pat nebus, tai kur as ji segciau? tik gal reiks kuniga pries tai perspeti, kad nepatogumu baznycioj nebutu!
Atsakyti
Mano vainikeli liudininkai idejo i dezle ir padave vyrui saugoti. Vyras padejo ant stalo... irnerado nei vainikelio neidezutes. Tiesa dezute buvo l. grazi. porcelianine, o vestuves nuomotose patalpose (kavineje), kur aptarnaujantis personalas svetimi.
Atsakyti
QUOTE(jutyte @ 2008 02 07, 21:06)
Mano vainikeli liudininkai idejo i dezle ir padave vyrui saugoti. Vyras padejo ant stalo... irnerado nei vainikelio neidezutes. Tiesa dezute buvo l. grazi. porcelianine, o vestuves nuomotose patalpose (kavineje), kur aptarnaujantis personalas svetimi.

nesaugojo vyras vainikelio, oi nesaugojo ax.gif smile.gif
Atsakyti