O man teks apseiti be rutu vainikelio Nuotaka su pilvuku (cia tokios neoficialios vestuves bus, tik susirasysim), o veliau - jau ir su vaiku (kai jau svesime "rimtai" ) Na koks jau cia rutu vainikelis, zmonems akis badys
QUOTE(Valodkaite @ 2006 02 27, 10:34)
Mergaiciukes....
As norejau Jūsų paklausti, ką darysite su savo rūtų vainikėliu?
Aš iš pradžių galvojau, kad gal reikia jį paleisti į vandenį, bet močiutė patarė, kad jei nori, kad būtų laimingas gyvenimas reikia jį sudeginti ir pelenus saugoti dėžutėje.
Ka jūs darysite?
Aš iš pradžių galvojau, kad gal reikia jį paleisti į vandenį, bet močiutė patarė, kad jei nori, kad būtų laimingas gyvenimas reikia jį sudeginti ir pelenus saugoti dėžutėje.
Ka jūs darysite?
as tai savo salia raidziu i remus ir ant sienos. grazu
QUOTE(Valodkaite @ 2006 02 27, 09:34)
Mergaiciukes....
Ka jūs darysite?
Ka jūs darysite?
Galvoje su gėlytėm buvo man simboliškai prikaišiota mažų rūtos šakelių (jokio vainikėlio nenorėjau, o su šita mintim sutikau). Vieną šakelę deginom, kitas piršlienė man sudėjo į mažą dėželę-saugau dabar (su pamergėm buvom pasiruošę - kiekviena po vainikėlį - kaip kad ant galvos, pritvirtintą ant lentelės su žvakele per Jonines - ir paleidom į upę, vaizdelis buvo )
Aš tai galvoju visai nesisegt rūtų vainikėlio, nes mes kartu jau senokai gyvenam. Bet nežinau kaip bažnyčioje daryt reikės, nes ten jį reikia persegti į kitą pusę ,bet gal bus galima kaip nors be jo
QUOTE(Meida @ 2006 04 28, 09:28)
Savo rutu vainikeli pameciau gamtoj Supraskit tiesiogiai Gerai,kad pamerge turejo nupynus atsargini Dabar jis idetas i speciale medine dezute sekcijoje
vat čia tai grožis
Vainikėlį jaunosios dėjome į dėžutę.Palikome saugoti Anksčiau degindavo, dabar daug kur to atsisako.Bet čia kaip kas nori, taip ir daro.Savąjį irgi dar turiu, įdėtą į grojančią dėžutę.Tiesa, o bažnyčioje nesako, kad reikia persegti vainikėlį. "ZAKSE" paklausia, ar norėsite ceremonijos su vainikėlio persegimu.Tad jei nesegsite jokių rūpesčių ir nesusipratimų neturėsite.
nebus ir pas mane to vainikelio, jo seniai jau nebera nzn kazkaip nesinori jo detis, juk seniai jau kartu gyvenam, gal vestuves be vainikelio atsvesim
mano rutu vainikelis guli skryneleje. dabar kartu su teigiamu nestumo testu bus dukrytei ka parodyt
O as jo visai nesisegsiu
Per savo vestuves turejau rutu vainikeli,kuri pyne mano mylimiausias pusbrolis,kuris buvo grizes is Airijos Dabar jis idetas i medine dezute ir labai saugomas....