Turejau iki tokio lygio, kad alkūne buvo susilenkusi 30 laipsnių 
Praejo tik suleidus Kenologą -ranka atsitiese, bet skausmas kazkiek vis juntamas ...

Praejo tik suleidus Kenologą -ranka atsitiese, bet skausmas kazkiek vis juntamas ...

sveiki,domina gydymas kraujo plazmos injekcijomis,ar jis mokamas ar gali buti apmokamas ligoniu kasu?
QUOTE(sonca1 @ 2018 07 24, 12:53)
sveiki,domina gydymas kraujo plazmos injekcijomis,ar jis mokamas ar gali buti apmokamas ligoniu kasu?
Mokama dariausi Vilniuje kaina 150 eur
Mokama dariausi Vilniuje kaina 150 eur
Tokia kaina viso gydimo?keliu proceduru prireike?
QUOTE(sonca1 @ 2018 08 16, 23:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Karina123" data-cid="72168166" data-time="1533192019"><div><p>Mokama dariausi Vilniuje kaina 150 eur</p></div></blockquote><p></p><p>Tokia kaina viso gydimo?keliu proceduru prireike?</p>
ne čia vienos injekcijos kaina, tik vienos te ir reikia.
viskas trunka labai greitai nuėjaupakonsultavo pasiūlė pasidariau ir viskas
Man dažnokai būna ūmus epikondilitas, nes daug dirbu su kompiuteriu, sulenkta ranka ir t.t. Kai tik paūmėja tai iš karto taikau fizioterapiją - lazeris arba magnetas (su hormoniniu tepalu), vieną kartą tuo pat metu gėriau ir priešuždegiminius vaistus.. ir aišku ranką pagal galimybes pasaugoti.. padėda kol kas..
QUOTE(Karina123 @ 2018 08 26, 11:00)
ne čia vienos injekcijos kaina, tik vienos te ir reikia.
O sakykit, ar jums padėjo ta atlikta Sanatin procedūra (kraujo plazmos injekcijos)? Kiek laiko praėjo po jos? Ar iškart pajutot pagerėjimą? Ar turėjo praeit kuris laikas? Domiuosi, nes ir aš esu užsirašiusi tokiai procedūrai kitą savaitę. Tik man gydytojas sakė, kad reikalingos bent dvi tokios procedūros, kurių kaina po 120 eurų. Ir ar pati procedūra nebuvo labai skausminga. Nes mane nugąsdino, kad ji pakankamai nemaloni

QUOTE(ziedune @ 2018 09 05, 10:08)
O sakykit, ar jums padėjo ta atlikta Sanatin procedūra (kraujo plazmos injekcijos)? Kiek laiko praėjo po jos? Ar iškart pajutot pagerėjimą? Ar turėjo praeit kuris laikas? Domiuosi, nes ir aš esu užsirašiusi tokiai procedūrai kitą savaitę. Tik man gydytojas sakė, kad reikalingos bent dvi tokios procedūros, kurių kaina po 120 eurų. Ir ar pati procedūra nebuvo labai skausminga. Nes mane nugąsdino, kad ji pakankamai nemaloni 

tai padėjo po proceduros praėjo jau gal kokie 2 mėn( nebeatsimenu), iman atliko viena procedūra nesakė kad reikai dar vienos. pagerėjimas pasijautė po poros savaičių, pirmą savaitę atrodė kad dar labaiu skauda, bet sakė tai normalu. Jo procedūra nemaloni nesakyčiau kad baisiai skausminga nes kol suledžia ta plazmą o tai gal vyksta kokia minutę.