Įkraunama...
Įkraunama...

Epikondilitas - tenisininko alkūnė

Gal kas isbandet trombocitu injekcijas?
Atsakyti
Turejau iki tokio lygio, kad alkūne buvo susilenkusi 30 laipsnių verysad.gif
Praejo tik suleidus Kenologą -ranka atsitiese, bet skausmas kazkiek vis juntamas ... verysad.gif
Atsakyti
Pratimai alkūnei

Patarimai
Papildyta:
Labai paprasti pratimai
Atsakyti
sveiki,domina gydymas kraujo plazmos injekcijomis,ar jis mokamas ar gali buti apmokamas ligoniu kasu?
Atsakyti
QUOTE(sonca1 @ 2018 07 24, 12:53)
sveiki,domina gydymas kraujo plazmos injekcijomis,ar jis mokamas ar gali buti apmokamas ligoniu kasu?

Mokama dariausi Vilniuje kaina 150 eur
Atsakyti

Mokama dariausi Vilniuje kaina 150 eur

Tokia kaina viso gydimo?keliu proceduru prireike?

Atsakyti
QUOTE(sonca1 @ 2018 08 16, 23:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karina123" data-cid="72168166" data-time="1533192019"><div><p>Mokama dariausi Vilniuje kaina 150 eur</p></div></blockquote><p></p><p>Tokia kaina viso gydimo?keliu proceduru prireike?</p>

ne čia vienos injekcijos kaina, tik vienos te ir reikia.
viskas trunka labai greitai nuėjaupakonsultavo pasiūlė pasidariau ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina123: 26 rugpjūčio 2018 - 10:01
Man dažnokai būna ūmus epikondilitas, nes daug dirbu su kompiuteriu, sulenkta ranka ir t.t. Kai tik paūmėja tai iš karto taikau fizioterapiją - lazeris arba magnetas (su hormoniniu tepalu), vieną kartą tuo pat metu gėriau ir priešuždegiminius vaistus.. ir aišku ranką pagal galimybes pasaugoti.. padėda kol kas..
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2018 08 26, 11:00)
ne čia vienos injekcijos kaina, tik vienos te ir reikia.
viskas trunka  labai greitai nuėjaupakonsultavo pasiūlė pasidariau ir viskas

O sakykit, ar jums padėjo ta atlikta Sanatin procedūra (kraujo plazmos injekcijos)? Kiek laiko praėjo po jos? Ar iškart pajutot pagerėjimą? Ar turėjo praeit kuris laikas? Domiuosi, nes ir aš esu užsirašiusi tokiai procedūrai kitą savaitę. Tik man gydytojas sakė, kad reikalingos bent dvi tokios procedūros, kurių kaina po 120 eurų. Ir ar pati procedūra nebuvo labai skausminga. Nes mane nugąsdino, kad ji pakankamai nemaloni blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2018 09 05, 10:08)
O sakykit, ar jums padėjo ta atlikta Sanatin procedūra (kraujo plazmos injekcijos)? Kiek laiko praėjo po jos? Ar iškart pajutot pagerėjimą? Ar turėjo praeit kuris laikas? Domiuosi, nes ir aš esu užsirašiusi tokiai procedūrai kitą savaitę. Tik man gydytojas sakė, kad reikalingos bent dvi tokios procedūros, kurių kaina po 120 eurų. Ir ar pati procedūra nebuvo labai skausminga. Nes mane nugąsdino, kad ji pakankamai nemaloni  blink.gif

tai padėjo po proceduros praėjo jau gal kokie 2 mėn( nebeatsimenu), iman atliko viena procedūra nesakė kad reikai dar vienos. pagerėjimas pasijautė po poros savaičių, pirmą savaitę atrodė kad dar labaiu skauda, bet sakė tai normalu. Jo procedūra nemaloni nesakyčiau kad baisiai skausminga nes kol suledžia ta plazmą o tai gal vyksta kokia minutę.
Atsakyti
Sveiki kas varkstat pabandyt pagert arcoxia ir pereit smugine banga,tikrai padeda.
Atsakyti

Sveiki. Aš kaip tik dabar vargstu su epikondilitu. Išbandziau daug ką. Mankšta, masažai, ultragarsas su vaistais, 2 kenologo injekcijos, PRPinjekcija, smūginė bangos terapija ir nieko. Ruošiuosi operacijai. 😥

Atsakyti