Įkraunama...
Įkraunama...

Epikondilitas - tenisininko alkūnė

O jam darė ultragarso procedūras? Nes man daro g.gif ir sakė, kad pasijus pagerėjimas po visų procedūrų praėjus dviem savaitėm g.gif tai taip ir einu kas dieną, be jokio pagerėjimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 06 26, 09:04)
O jam darė ultragarso procedūras? Nes man daro  g.gif  ir sakė, kad pasijus pagerėjimas po visų procedūrų praėjus dviem savaitėm  g.gif  tai taip ir einu kas dieną, be jokio pagerėjimo  g.gif

ne, nedare.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 06 26, 10:43)
ne, nedare.

Įdomiai, nes man iškart pasakė, kad ten eit g.gif Gal padėtų ir Jūsų MB? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 06 26, 15:37)
Įdomiai, nes man iškart pasakė, kad ten eit  g.gif  Gal padėtų ir Jūsų MB?  bigsmile.gif

na, jam nesiule net, patare tik ta itvara. Dar pasakojo, kad yra kazkoks bandomasis metodas, gydymas trombocitais ar pan. rolleyes.gif
http://www.trombocitai.lt/?p=470

BEt nepigus gydymas.
Atsakyti
O ar kainavo įtvaras? čia iš ko tas įtvaras pagamintas? medžiaginis, naudojamas kasdien, ar kuriam laikui langetė/gipsas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 06 26, 21:19)
O ar kainavo įtvaras? čia iš ko tas įtvaras pagamintas? medžiaginis, naudojamas kasdien, ar kuriam laikui langetė/gipsas?  ax.gif

Ne, jis patogus labai, tik matosi jei vaikstai su trumpomis rankovemis.
Va toks, radau internete:
http://www.prekiukat...028.html#apacia

Bet cia pirma pasitaikiusi psl. atverciau.

Naudoti liepe kazka keliant, dirbant, net vairuojant ilgai. Ramybes busenoje negalima, reikia duoti rankai ilsetis. Tas itvaras suspaudzia raumeni.
Po jo nesiojimo MB tikrai pasijuto geriau. Aisku, kaip minejau anksciau, dar ir saugosi.
Va, radau MB itvaro dezute, kodas EP-20A/UNI
Jam traumatologas buvo parinkes ir uzrases 2 itvaru kodus, tai viena is ju ir nusipirko. mirksiukas.gif
MOkejo 65 Lt, Zveryne ortopedijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 27 birželio 2011 - 08:08
QUOTE(Smilla @ 2011 06 27, 09:04)
Ne, jis patogus labai, tik matosi jei vaikstai su trumpomis rankovemis.
Va toks, radau internete:
http://www.prekiukat...028.html#apacia

Bet cia pirma pasitaikiusi psl. atverciau.

Naudoti liepe kazka keliant, dirbant, net vairuojant ilgai. Ramybes busenoje negalima, reikia duoti rankai ilsetis. Tas itvaras suspaudzia raumeni.
Po jo nesiojimo MB tikrai pasijuto geriau. Aisku, kaip minejau anksciau, dar ir saugosi.
Va, radau MB itvaro dezute, kodas EP-20A/UNI
Jam traumatologas buvo parinkes ir uzrases 2 itvaru kodus, tai viena is ju ir nusipirko.  mirksiukas.gif
MOkejo 65 Lt, Zveryne ortopedijoje.

Kaip suprantu, turi būti įtvaras žemiau alkūnės, o ne per visą alkūnę? g.gif
Labai ačiū už pasidalintas žinias, daug padėjot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 06 27, 10:48)
Kaip suprantu, turi būti įtvaras žemiau alkūnės, o ne per visą alkūnę?  g.gif
Labai ačiū už pasidalintas žinias, daug padėjot  bigsmile.gif

taip, zemiau alkunes. Jis reikalingas, ne sanariui, ne alkunei, o raumeni prilaikyti, kuris kazkaip susijes su viskuom... MB aiskino man, nepamenu ax.gif
IR dar liepe ta raumeni stiprinti, daryti pratimus tokius...

Parasykite, kaip ten bus po tos ultragarso proceduros, kai viska praeisit, ar padejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 27 birželio 2011 - 11:18
QUOTE(Smilla @ 2011 06 27, 10:16)
taip, zemiau alkunes. Jis reikalingas, ne sanariui, ne alkunei, o raumeni prilaikyti, kuris kazkaip susijes su viskuom... MB aiskino man, nepamenu  ax.gif

Parasykite, kaip ten bus po tos ultragarso proceduros, kai viska praeisit, ar padejo?

O Jusu vyrui abi rankas skauda ar tik viena? Nes man pradzioje viena skaudejo kol issiaiskinau skausmo "kilme" smile.gif jau dabar abi skaudancios.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 06 27, 12:16)
taip, zemiau alkunes. Jis reikalingas, ne sanariui, ne alkunei, o raumeni prilaikyti, kuris kazkaip susijes su viskuom... MB aiskino man, nepamenu  ax.gif

Na, kol kas buvau 8 procedūrose, dvi liko g.gif Kažkaip man išvis ten įdomiai g.gif Atrodo, kad dar labiau skauda doh.gif Bet kaip jau minėjau, sakė, kad rezultatai jausis po procedūrų praėjus 2 savaitėm, tai labai laukiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sistina @ 2011 06 27, 12:39)
O Jusu  vyrui abi rankas skauda ar tik viena? Nes man pradzioje  viena  skaudejo kol issiaiskinau skausmo "kilme" smile.gif  jau dabar abi skaudancios.

Ar Jums jau seniai skauda? Kokį gydymą taikė?
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 06 27, 11:04)

Papildyta:
Ar Jums jau seniai skauda? Kokį gydymą taikė?

Pirma nezymu skausma pajutau kovo menesi, bandziau tepti kazkokiais nesteroidiniais tepaliukais nuo skausmo. Nes net neturejau svento supratimo kas cia ir nuo skauda. Tik kai kolegom pasakiau, tai jie po pirmo mano sakinio pasake, kad cia "tennis elbow". Pas mane skausmas nera labai stiprus tik tiek, kad bijau, kad jis stipres sad.gif O pas gydytojus dar nebuvau, bet neisvengiamai teks apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2011 06 27, 13:11)
Pirma nezymu skausma pajutau kovo menesi, bandziau tepti  kazkokiais nesteroidiniais tepaliukais nuo skausmo. Nes  net neturejau svento supratimo kas cia  ir  nuo skauda. Tik kai kolegom pasakiau, tai jie  po pirmo  mano sakinio pasake, kad cia "tennis elbow". Pas mane skausmas nera  labai stiprus tik tiek, kad bijau, kad jis stipres sad.gif O  pas gydytojus dar nebuvau, bet neisvengiamai  teks apsilankyti.

Tikrai geriau kuo anksčiau nueiti, nes man kokie metai skaudėdavo, bet taip nežymiai, ir užeidavo, porą dienų jautresnė ta alkūnė, ir praeidavo, o va dabar jau ir nebepraeina kuris laikas doh.gif
Tikiuosi Jums pavyks išsigydyti be didelių problemų 4u.gif
Atsakyti