QUOTE(Arturas15 @ 2011 09 23, 23:15)
Lenkiu savo pražilusią galvą prieš Jus - 35 Lt yra super
. Bet tokias kainas galima rasti tik planuojant kelionę antraip -randu pigius bilietus, po to rišu kelionę prie jų. Viskas OK, jei tau apie dvidešimt (kaip Makaliui), esi vienas (na, max du), ir laiką gali pats planuoti. Bet jei esi vyresnis, turi šeimyną ir rimtą darbą, planavimas būna kitoks - turi laiką, kurį gali skirti kelionei(o tai priklauso nuo labaaaaai daug faktorių) , turi svajonę, kur nori nukeliauti - po to ieškai pigių bilietų. Taip atsitiko ir man: radau bilietus vienam be bagažo ir be kortelės mokesčių po 212 Lt (į abi puses), ir maniau, kad tai labai gerai (su bagažu ir kortelės mokesčiais 4 asmenims 1121 Lt). Milaaa ko gero dabar sukioja pirštą prie smilkinio - kokie mes kvaili, kad pirkom tokius brangius bilietus. Taip, jei nervai būtų buvę stipresni, būtumę sutaupę apie 480 Lt (praėjus savaitei po mūsų pirkinio, bilietai į Paryžių pusdieniui labai atpigo). Bet - nusipirkau ir nesigailiu - juk lapkričio pradžioje Paryžius bus po mano kojom... Ką norėjau pasakyti - kelionė ir jos planavimas, jos išlaidos priklauso nuo labai daug faktorių. taigi, teigti kad Ryanair yra
- mažų mažiausia avantiūristiška. Kainos gali būti labai įvairios, ir reikia tik džiaugtis, kad atsiranda pasirinkimas.
Vienam savo fotoreportažų rašiau, kad nemoku taupyti - gabija43 dar kartą tai patvirtino
. Kaip suprantu, vienam žmogui viena nakvynė Jums kainavo 212/12=17,67 EUR. Mūsų užsakyta nakvynė: 550/16=34.38 EUR. Iki šiandien maniau, kad tai normali kaina, bet po Jūsų posto susinervinau
. Bet - mūsų apartamentai 2 rajone - tik tai mane dar šiek tiek guodžia.
na,pirsto nesukioju
jei galite sau tai leisti,prasom
man tiesiog labai gaila moketi pinigus uz tai,ka galima rasti gerokai pigiau( sutikit,kokybe paslaugos siuo atveju nenukencia).
musu darbai taippat rimti, pries 3 dienas atostogu nepaprasysi
tiesiog as jau daug metu( nuo pat ryanairo atsiradimo lt) perku ju bilietus,matau tendencijas ir bilietus perku tik tuomet,kai kaina mane tenkina
siuo atveju, bilietai 4 kainavo 280 lt + apie 15 lt uz persivedima i masterkarda.
i venecija bilietus pirkau po 5 eur uz atkarpa, 20 eur pirmyn atgal uz 4 skrydzius zmogui. bene brangiausi bilietai buvo i koso sala, bet ir tai pigiausi,kokie tik buvo
juk ir dabar lapkriciui i Paryziu buvo po 42-51lt(be papildomu mokesciu),taigi zmogui apie 100lt,bet susilaikiau,man velesniam laikui reikia, ant ispardavimu
o ir jums turiu padekoti uz superini vokiska nuomos puslapi
butinai naudosiu,jei prireiks.