Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius IX

QUOTE(Elodie* @ 2011 09 22, 10:07)
Jei dar nezinojot  4u.gif  Nuo 2012-05-27 Wizz air is Vilniaus skraidys i Paryziu Bilietai jau pardavime, kainos nuo 90Lt i viena puse  mirksiukas.gif Skris i ta pati Beauvais oro uosta.

na, kai ryanairas skraidina uz 35, 42 ar 51lt i viena puse, be JOKIU papildomu mokesciu, is wizzairo bilietu nepirksiu, nepaisant to, kad is vilniaus gerokai patogiau bigsmile.gif isimtis butu buve jei skristu i de golio oro uosta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 22 rugsėjo 2011 - 10:01
Buto nuoma pasiteisino ir musu atveju, 4 asmenim 3 naktys kainavo 212 euru, cia dekui jums merginos, kurios rekomendavo uzsisakineti buta per airnb. Didziausias buto nuomos pliusas tai velyvas issikraustymas, zinoma pries tai suderinus su seimininku, nes skrydis namo tik septinta, o viesbutis iskrausto velyviausiai 12.
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 09 20, 05:32)
Beauvais oro uostas labai labai maziukas, nors nesenai atidare antra terminala, bet vis tiek jis ypatingai mazas ir nepainus.
<...>
oro uoste rasti autobusa zymiai paprasciau, 20 zingsniu ir busite vietoj wink.gif

dėkui, aš irgi buvau radus tuos planelius, tai atsispausdinau jau. na, kaip nors...
tiesa, už bilietus galima ir kortele atsiskaityti ar tik grynais? gal kas atkreipėte dėmesio?
vis nesiliauju svarsčiusi, kiek grynųjų pasiimti...
Atsakyti
Sveikos,

galiu pasidžiaugti, kad irgi turime RYANAIR bilietus į Paryžių spalio 24-28 d.už dabar atlikinėju namų darbus smile.gif
Rezervavau 2 žv. viesbuti Hotel de Saint Germain, esantį 6 err. Brangokas 4 n. 2 vietis kamb. 400 eur, bet, atrodo, kiek galiu įsivaizduoti atstumus, viskas pasiekiama pėsčiomis. Na, gal iki Eifelio toloka, bet autobusas beveik nuo viešbučio vaziuoja...

Ačiū, mielosios, už tokią gausą naudingos informacijos 4u.gif Jūs super thumbup.gif

Gal aš ką nors praleidau, bet neradau info, kur paliekate bagažą (mes imame vieną registruojamą bagažą) paskutinį pusdienį g.gif Į viešbutį atgal grįžti nesinori, o su lagaminu tampytis nesmagu... Gal yra kokios nors bagažo saugyklos netoli Porte Maillot metro stotelės ?

Ir dar vienas klausimas gal ne visai į temą - kaip atskridus 23.15 val. parsirasti iš Kauno OU į Vilnių, jei tą dieną paskutinis ekspresautobusas iš Kauno išvyksta apie 22...?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 09 22, 09:00)
na, kai ryanairas skraidina uz 35, 42 ar 51lt i viena puse, be JOKIU  papildomu mokesciu, is wizzairo bilietu nepirksiu, nepaisant to, kad is vilniaus gerokai patogiau bigsmile.gif isimtis butu buve jei skristu i de golio oro uosta g.gif

Su wizzairu nesu susidurus, bet kiek teko girdeti, pas juos kita bagazo politika ax.gif Beja tai, kad bilietai nuo 35Lt juk dar toli grazu nereiskia, kad rytoj uzsimanes uz tiek ir gautum smile.gif manau zinoti visas alternatyvas yra gerai - apsidairai, kur bilietai pigiausi, is kurio miesto patogiau vaziuoti, o tada jau ir sprendi is kur pirkt.

QUOTE(Ežiukas rūke @ 2011 09 22, 17:21)
dėkui, aš irgi buvau radus tuos planelius, tai atsispausdinau jau. na, kaip nors...
tiesa, už bilietus galima ir kortele atsiskaityti ar tik grynais? gal kas atkreipėte dėmesio?
vis nesiliauju svarsčiusi, kiek grynųjų pasiimti...

Man tik karta teko naudotis autobusu, ir berods mokejau grynais, bet daugumoje vietu Fr tikrai galima atsiskaityti kortele (ir nemazia tokiu vietu, kur galima TIK kortele, net ir kai kuriose isskirtinai turistams skirtose vietose, tarkim, Paryziaus katakombose), manau ir ten bus ne isimtis, turetu aptarnauti ir korteles, nors garantuoti negaliu.
Atsakyti
Iš Beauvais oro uosto perkant bilietus į autobusą net ant langelio buvo parasyta, kad mokėti tik grynais. Gal mums tą dieną taip pasitaikė, nežinau. Geriau pasiruoškit tą sumą. Galų gale oro uoste yra bankomatas.
Atsakyti
sveikos, ateinu patarimo. Kovą noriu skristi su dviem vaikais (6m ir3m) į Paryžių, konkrečiau į Disneilendą. Labiausiai tenkina skrydis iš Kauno tiesioginis, bet jis į tą Beauvais. Ar su vaikais (ir lagaminu) neturėsiu vargo su transportu ar vis tik geriau ieškoti į CDG skrydžio?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 09 22, 10:00)
na, kai ryanairas skraidina uz 35, 42 ar 51lt i viena puse, be JOKIU  papildomu mokesciu, is wizzairo bilietu nepirksiu, nepaisant to, kad is vilniaus gerokai patogiau bigsmile.gif isimtis butu buve jei skristu i de golio oro uosta g.gif

Nedaznai buna po 35 doh.gif o jei 51Lt + 35Lt (busas Kaunas-Vilnius + sugaistas laikas), tada jau geriau 90 ir tiesiai i Vilniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 09 23, 10:35)
sveikos, ateinu patarimo. Kovą noriu skristi su dviem vaikais (6m ir3m) į Paryžių, konkrečiau į Disneilendą. Labiausiai tenkina skrydis iš Kauno tiesioginis, bet jis į tą Beauvais. Ar su vaikais (ir lagaminu) neturėsiu vargo su transportu ar vis tik geriau ieškoti į CDG skrydžio?

Is to Beauvais nebent kelione iki Paryziaus vaikam prailgs, o lagaminam tai tikrai vietos yra. Ziurek kaip patogiau, ar is Vilniaus i CDG, ar is Kauno i Beauvais ir autobusu iki Paryziaus.
Atsakyti
QUOTE(Pastaba @ 2011 09 23, 10:57)
Is to Beauvais nebent kelione iki Paryziaus vaikam prailgs, o lagaminam tai tikrai vietos yra. Ziurek kaip patogiau, ar is Vilniaus i CDG, ar is Kauno i Beauvais ir autobusu iki Paryziaus.

Tikrai jokio vargo neturėtų būti dėl autobuso. Lagamina padėsite į autobuso bagažinę, patogiai atsisėsit autobuse ir važiuosit. Tik va įvertinkit kainą (15 EUR žmogui, vaikams taip pat). Gal sudėjus viską pigiau bus skirti į CDG.
Atsakyti
mane labai masina tiesioginis skrydis, plius iš Kauno, nereiktų į Vilnių važiuot, be persėdimų - labai sutrumpėja kelionės laikas ir kažkokiam kitam orouoste trintis nereikia.
O kokiu atstumu nuo Paryžiaus tas orouostas?

O jei skrist iš Vilniaus, tai laikas ilgėja jau vien dėl to, kad tenka su persėdimu. Kol kas geriausias variantas per Varšuvą, nes laukimo tik 1 valanda. Bet išskrist tektų 6.25val. Žodžiu, taip ir mąstau, net nežinau, ką daryti.

Galima samdyti transportą, nuo CDG 70Eur, nuo šito orouosto 120Eur.
Atsakyti
Del bagazo nelabai padesiu, pati buvau palikusi viesbutyje ir ta diena susiplanavau pasivaiksciojimus "netoli' jo.
Pasiziurekite Ollex puslapyje, jeigu skrydis is Paryziaus, ta diena paskutinis reisas i Vilniu 23:45.

QUOTE(2x_mama @ 2011 09 22, 21:07)
Sveikos,

Gal aš ką nors praleidau, bet neradau info, kur paliekate bagažą (mes imame vieną registruojamą bagažą) paskutinį pusdienį    g.gif  Į viešbutį atgal grįžti nesinori, o su lagaminu tampytis nesmagu... Gal yra kokios nors bagažo saugyklos netoli Porte Maillot metro stotelės ?

Ir dar vienas klausimas gal ne visai į temą - kaip atskridus 23.15 val. parsirasti iš Kauno OU į Vilnių, jei tą dieną paskutinis ekspresautobusas iš Kauno išvyksta apie 22...?

Atsakyti