QUOTE(milaaa @ 2011 09 22, 09:00)
na, kai ryanairas skraidina uz 35, 42 ar 51lt i viena puse, be JOKIU papildomu mokesciu, is wizzairo bilietu nepirksiu, nepaisant to, kad is vilniaus gerokai patogiau
isimtis butu buve jei skristu i de golio oro uosta
Su wizzairu nesu susidurus, bet kiek teko girdeti, pas juos kita bagazo politika
Beja tai, kad bilietai nuo 35Lt juk dar toli grazu nereiskia, kad rytoj uzsimanes uz tiek ir gautum
manau zinoti visas alternatyvas yra gerai - apsidairai, kur bilietai pigiausi, is kurio miesto patogiau vaziuoti, o tada jau ir sprendi is kur pirkt.
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2011 09 22, 17:21)
dėkui, aš irgi buvau radus tuos planelius, tai atsispausdinau jau. na, kaip nors...
tiesa, už bilietus galima ir kortele atsiskaityti ar tik grynais? gal kas atkreipėte dėmesio?
vis nesiliauju svarsčiusi, kiek grynųjų pasiimti...
Man tik karta teko naudotis autobusu, ir berods mokejau grynais, bet daugumoje vietu Fr tikrai galima atsiskaityti kortele (ir nemazia tokiu vietu, kur galima TIK kortele, net ir kai kuriose isskirtinai turistams skirtose vietose, tarkim, Paryziaus katakombose), manau ir ten bus ne isimtis, turetu aptarnauti ir korteles, nors garantuoti negaliu.