Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius IX

na as sikart bandysiu si viesbuti pasirinkti, pagal paciu internetini psl, pagal atsiliepimus tripadvisor.com pasirode visai nais

Hotel Saint Germain

isbandzius, galesiu pasidalinti ispudziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotryna01 @ 2011 04 28, 16:00)
na as sikart bandysiu si viesbuti pasirinkti, pagal paciu internetini psl, pagal atsiliepimus tripadvisor.com pasirode visai nais

Hotel Saint Germain

isbandzius, galesiu pasidalinti ispudziais smile.gif

labai mielas viesbutukas 4u.gif neabejotina, tokiam negali nepatikti smile.gif brangokas, tiesa ax.gif
zinot, mes visada Paryziuje gyvendavom Saint Germain rajone, jis man pats paciausias, visiskas centras, tik musu viesbutis prie pat Saint Germain des Pres baznyteles, tame paciame pastate, kaip ir garsioji cafe de flores. mums ten labai patiko, bet irgi ganetinai brangu buvo smile.gif
jei dabar vaziuotume, rinktumemes kazka kuklesnio.
na bet kiek ziurejau tame rajone pigiu viesbuciu nera g.gif
Atsakyti
tai va, kad pigiau rast kazka sunku, panasu, kad tam viesbuti irgi nebegyvensiu, nes kol viska ziurinejau, kaina pabrango iki 180 EUR, man tikrai per brangu, norejau kazka iki 130 eur rast.. sad.gif gal yra kokiu rekomendaciju? kolkas esu rezervavus si
http://www.55montparnasse.com/ , bet jis nuo st germain apylinkiu jau toleliau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kotryna01 @ 2011 04 29, 09:01)
tai va, kad pigiau rast kazka sunku, panasu, kad tam viesbuti irgi nebegyvensiu, nes kol viska ziurinejau, kaina pabrango iki 180 EUR, man tikrai per brangu, norejau kazka iki 130 eur rast.. sad.gif gal yra kokiu rekomendaciju? kolkas esu rezervavus si
http://www.55montparnasse.com/ , bet jis nuo st germain apylinkiu jau toleliau sad.gif

Pries metus buvau siame viesbutyje:
http://www.helvetia-...l.com/index.php
Salia Gare de Lyon stoties. Susisiekimas geras (is Port Maillot su metro nereikia persedineti). Iki Notre-Dame 10-15 min kelio pesti. Svarus, tvarkingas, traukiniu nesigirdi. Minusai: mazas kambariukas ir nera lifto, bet man tai keblumu nesudare smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytes,
gal zinote ar Montrouge yra toli Paryziaus centro ir ar patogus susisiekimas? Gal būt kas nors ten gyvenote?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti: viskas aišku, kaip iš CDG orouosto atvažiuoti į centra (kaip nusipirkti ir kur RER bilietą), o kaip grįžti į orouostą, t.y. kur tada galima įsigyti RER bilietą atgal?
Atsakyti
QUOTE(sigutemama @ 2011 04 29, 13:56)
Mielos mamytes,
gal zinote ar Montrouge yra toli Paryziaus centro ir ar patogus susisiekimas? Gal būt kas nors ten gyvenote?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Montrouge yra vos vos už Paryžiaus. Na, pėsčiomis iki paties centro turbūt reikėtų paėjėti geras 40 minučių. Susisiekimas irgi ne pats geriausias (arti nėra jokio metro ar RER), geriau paieškojus, turbūt galima būtų rasti iki ten kursuojančių autobusų. Vienas privalumas gyventi netoli nuo centro yra tas, jog užtrukus ilgėliau besigrožint naktiniu Paryžiumi, galima į viešbutį pareiti pėstute ir atsisakyti taksi paslaugų.
Jei gyvensite Montrouge, patogiausia turbūt bus 4 metro linija, nuo galinės stotelės iki Montrouge apie 15 min pėsčiomis.
Kurioje tiksliai Montrouge vietoje būsite?

QUOTE(Childish @ 2011 05 07, 12:22)
Aš norėjau paklausti: viskas aišku, kaip iš CDG orouosto atvažiuoti į centra (kaip nusipirkti ir kur RER bilietą), o kaip grįžti į orouostą, t.y. kur tada galima įsigyti RER bilietą atgal?

RER bilietą į CDG galite nusipirkti kiekvienoje stotyje, iš kurios RER B važiuosite į oro uostą. Viskas taip pat kaip ir atvažiuojant.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 08, 13:44)
Montrouge yra vos vos už Paryžiaus. Na, pėsčiomis iki paties centro turbūt reikėtų paėjėti geras 40 minučių. Susisiekimas irgi ne pats geriausias (arti nėra jokio metro ar RER), geriau paieškojus, turbūt galima būtų rasti iki ten kursuojančių autobusų. Vienas privalumas gyventi netoli nuo centro yra tas, jog užtrukus ilgėliau besigrožint naktiniu Paryžiumi, galima į viešbutį pareiti pėstute ir atsisakyti taksi paslaugų.
Jei gyvensite Montrouge, patogiausia turbūt bus 4 metro linija, nuo galinės stotelės iki Montrouge apie 15 min pėsčiomis.
Kurioje tiksliai Montrouge vietoje būsite?
RER bilietą į CDG galite nusipirkti kiekvienoje stotyje, iš kurios RER B važiuosite į oro uostą. Viskas taip pat kaip ir atvažiuojant.

Labai aciu, kad atrasete. :-) Gyvensime av. Marx Dormoy.
Atsakyti
QUOTE(smagumėlis @ 2011 04 22, 18:12)
11 rajonas (Bastilijos) tikrai nėra gėjų. Gėjų - 4 Marais, bet gėjų nelabai pamatysite. Nebent stilingų ir labai inteligentiškų vyrukų. Marais vienas iš mano mėgiamiausių, nes jame mažiau turistų, renkasi vietiniai. Bastilijos rajonas neblogas, bet aš pati jame nesirinkčiau gyventi: kažko jis man ne prie širdies. Kai buvau Paryžiuje, Pigalio gatvė mano paauglei dukrai nepatiko:). Gal paaugliams vyrukams ir patiktųsmile.gif. Pabandykite paieškoti Lotynų kvartale, ten yra nebrangių viešbutėlių.

Tai mums tikriausia pasiseke bigsmile.gif lotuliukas.gif Niekur Paryziuj tiek vyrisku poreliu nematem, kiek Marais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigutemama @ 2011 05 10, 14:22)
Labai aciu, kad atrasete. :-) Gyvensime av. Marx Dormoy.

Tai visai neblogai. Metro linija 13 važiuoja iki Chatillon-Montrouge prie pat av. Marx Dormoy pradžios. Daug vaikščiot nereikės. Svarbu susižiūrėkit, koks linijos maršrutas, jei nemėgstat daug vaikščioti, teks važiuojant iš centro persėsti, bet svariausia, kad yra susisiekimas smile.gif Paryžiaus metro labai lengva gaudytis, tik įsigykite metro žemėlapį ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 11, 03:20)
Tai visai neblogai. Metro linija 13 važiuoja iki Chatillon-Montrouge prie pat av. Marx Dormoy pradžios. Daug vaikščiot nereikės. Svarbu susižiūrėkit, koks linijos maršrutas, jei nemėgstat daug vaikščioti, teks važiuojant iš centro persėsti, bet svariausia, kad yra susisiekimas smile.gif Paryžiaus metro labai lengva gaudytis, tik įsigykite metro žemėlapį ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

LABAI AČIŪ. 4u.gif
Atsakyti
ziuriu, cia daugelis Paryziaus planaismano kaip savo 5 pirstus smile.gif, tai gal patarsite, kaip atvykus i Paris Beauvais nusigauti iki viesbucio "Alyss Saphir Cambronne Eiffel"
prie to paties - ar verta pirktis "open tour'a" iejima i Eifeli ar kitur Onlin'u? Taip pat del "opentu'ro" - ten yra keletas marsrutu, ar sumokejus 29eur gali vaziuoti visais marsrutais?
Atsakyti