Sveiki, Paryžiaus gerbėjai

. Neseniai mūsų šeimoje gimė planas - chuliganas: rudenį (tarp spalio antros pusės ir lapkričio pirmos pusės) nuskristi į šį meilės ir meno miestą. Tad keletas klausimų Jums, įsimylėjusiems Paryžių (iš karto atsiprašau

, jei atsakymai į mano klausimus jau buvo ankstesnėse temose - tiesiog reikia greitai priimti sprendimus, o temų apie Paryžių net devynios

):
1. Trumpas kelionės planas: penktadienį išskrendam iš Kauno, šeštadienis, sekmadienis ir pusė pirmadienio skirta Paryžiui, pirmadienį vakare parskrendam į Kauną (man trūksta dar vienos dienos, bet Ryanair skraido būtent taip). Dukros svajonė - aplankyti Luvrą. Žinoma, norisi pamatyti ir kitas miesto įžymybes, bent šiek tiek pajusti miesto dvasią. Kelionės biudžetas - 4-5 tūkst. Lt (keturiems asmenims - visai mūsų šeimai). Taigi ar užteks tų dienų mūsų planui ir ar išleistų pinigų ir laiko (tuo pačiu patirtų įspūdžių) santykis nebus labai blogas?
2. Ar pasirinktas kelionės laikas nėra labai prastas šiam miestui?
3. Ar realu 4 asmenims rasti normalų viešbutį netoli centro už 300-400 EUR trims nakvynėms (žinau, kad Paryžius yra tikrai nepigus miestas

)? Tarp kitko, peržiūrėjus keletą viešbučių booking.com sistemoje, į akis krito, kad viešbučiai nesiūlo į kainą įskaičiuotų pusryčių - ar taip priimta Paryžiuje, ar aš klystu?
Iš anksto dėkoju visiems už atsakymus

.
Buvome pernai spalio 14-18d laikas tikrai nuostabus toks kaip LT gera bobu vasara .Del gyvenimo tai mes mokejome uz 4 nakvynes dvivieciame kambaryje 180 euru gyvenome 18 zonoje Monmartre. Rezervavome www.venere.com Keturvietis studio variantas manau neblogas