Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius IX

QUOTE(Elodie* @ 2011 08 02, 19:58)
O kuriai jus dienai norit vaziuoti? Pasirinktumet data, lankytoju skaiciu ir iskart parodytu visus galimus variantus ax.gif

planuojam 24d ar 25d, 2 asmenys. reiks pabandyt uzsisakyt per ta prancuzu, kad pigiau butu blush2.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, jei galit padėkit prašau nusigaut nuo Porte Maillot stotelės iki viešbučio Villa Royale Montsouris (144, Rue de la Tombe Issoire 75014 Paris) ax.gif visaip bandau ir dėlioju alia niekaip nesigauna doh.gif blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2011 08 03, 10:27)
sveikos, merginos, jei galit padėkit prašau nusigaut nuo Porte Maillot stotelės iki viešbučio Villa Royale Montsouris (144, Rue de la Tombe Issoire 75014 Paris)  ax.gif 

Bijau patarinėti, nes nebuvau. Bet pagal žemėlapį panašu, kad Porte Marlot sėdi į 1 linija, važiuoji iki Châtelet, persėdi į 4 linija ir važiuoji iki galo Porte d'Orleans.
Čia yra visų linijų stotelės, gal padės.
http://www.ratp.fr/e...90/plans-metro/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejas111: 04 rugpjūčio 2011 - 12:53
mergaitės, jei galit gelbėkit dėl Versalio, ten milijonas kainų ir nebesusiorentuoju doh.gif tai ten atskiros kainos rūmam, sodui, trianonui ir Marijos Antuanetės kaimeliui ar yra koks vienas bendras bilietas??? unsure.gif iki kada ten dirba??? jei iškrapštys lauk kokią 17-18 valandą, tai kur dėtis iki 21 unsure.gif gal kas buvot,a? pasipasakokit, prašau blush2.gif ax.gif
dar norim į tą naktinį fontanų šou, tai ten kaip ir aišku, kad atskira kaina 22 EUR smile.gif tik truputuka neramina grįžimas iki viešbučio, bet gal kaip nors, kur masės trauks ten ir mes slinksim, kaip suprantu reiks į traukinį sėst kuris veš link stoties Gare Montparnasse (nes ten bus mūsų viešbutukas) g.gif
Papildyta:
QUOTE(vejas111 @ 2011 08 04, 12:52)
Bijau patarinėti, nes nebuvau. Bet pagal žemėlapį panašu, kad Porte Marlot sėdi į 1 linija, važiuoji iki Châtelet, persėdi į 4 linija ir važiuoji iki galo Porte d'Orleans.
Čia yra visų linijų stotelės, gal padės.
http://www.ratp.fr/e...90/plans-metro/

ačiū 4u.gif aš ir šiandien puse dienos prasėdėjau tarp Paryžiaus normalaus ir metro žemėlapių ir taip nusprendžiau, kad bus geriausia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 04 rugpjūčio 2011 - 13:17
QUOTE(akbr @ 2011 08 03, 09:27)
sveikos, merginos, jei galit padėkit prašau nusigaut nuo Porte Maillot stotelės iki viešbučio Villa Royale Montsouris (144, Rue de la Tombe Issoire 75014 Paris)  ax.gif  visaip bandau ir dėlioju alia niekaip nesigauna  doh.gif  blush2.gif  unsure.gif

Apsistosite netoli grazaus parko, siulau apsilankyti, jei turesite laiko mirksiukas.gif
Parc Montsouris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 04 rugpjūčio 2011 - 14:08
QUOTE(Eljerny @ 2011 08 04, 14:08)
Apsistosite netoli grazaus parko, siulau apsilankyti, jei turesite laiko  mirksiukas.gif
Parc Montsouris

4u.gif ačiū, bandysim pasinaudoti pasiūlymu 4u.gif
o laiko, tai manau tikrai užteks, skrendam pirmą kartą, bet nemanau, kad paskutinį, tai tikrai nelėksim zovada visur, o stengsimės ir miestu ir žmonėmis pasidžiaugti smile.gif kaip pavyks - žiūrėsim smile.gif kol kas tik labai aišku, kad visas šeštadienis bus pašvęstas Versaliui, jo lankymui ir grožėjimuisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2011 08 02, 15:03)
Sveikos,
Gal galetumet patarti ar verta nuomuotis situos apartamentus http://www.housetrip...hbourhood?et=17? Ar geriau rinktis http://www.myapartme...il-area/91.html ? Pirma kelione, keturioms dienoms i Paryziu. Norisi pamatyti kuo daugiau.

Pirmieji labai toli nuo centro schmoll.gif , antri centre bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2011 08 04, 12:54)
mergaitės, jei galit gelbėkit dėl Versalio, ten milijonas kainų ir nebesusiorentuoju  doh.gif  tai ten atskiros kainos rūmam, sodui, trianonui ir Marijos Antuanetės kaimeliui ar yra koks vienas bendras bilietas???  unsure.gif  iki kada ten dirba??? jei iškrapštys lauk kokią 17-18 valandą, tai kur dėtis iki 21  unsure.gif  gal kas buvot,a? pasipasakokit, prašau  blush2.gif  ax.gif
dar norim į tą naktinį fontanų šou, tai ten kaip ir aišku, kad atskira kaina 22 EUR  smile.gif  tik truputuka neramina grįžimas iki viešbučio, bet gal kaip nors, kur masės trauks ten ir mes slinksim, kaip suprantu reiks į traukinį sėst kuris veš link stoties Gare Montparnasse (nes ten bus mūsų viešbutukas)  g.gif
Papildyta:
ačiū  4u.gif  aš ir šiandien puse dienos prasėdėjau tarp Paryžiaus normalaus ir metro žemėlapių ir taip nusprendžiau, kad bus geriausia  ax.gif

Bendra kaina 25 berods. Jei tik į rūmus, 15. Dar atskirai į sodus 8. Dirba rūmai bent jau tai iki 17 ar 18 val. RER traukiniai važiuoja iki 00,30, savaitgaliais kokia valanda ilgiau. Iš viso, mano nuomone, neverta eit į tuos rūmus, nebent nebuvote jokiuose panašiuose rūmuose (pvz., kad ir Latvijoje, ten dar geresni man pasirodė...).
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 04, 15:54)
Iš viso, mano nuomone, neverta eit į tuos rūmus, nebent nebuvote jokiuose panašiuose rūmuose (pvz., kad ir Latvijoje, ten dar geresni man pasirodė...).

Na čia tu "zagnula", kai saka biggrin.gif, bet mane Versalio rūmai irgi nuvylė. Smagiausia dalis buvo Marijos Antuanetės kaimelis. Ir pats parkas, žinoma.
Atsakyti
kaži kodėl neleidžia internetu nusipirkti bilietų į Eifelio bokštą g.gif rašo, kad nėra laisvų laikų nei vieną iš mano norimų 4 dienų g.gif ar gali taip būti? įtariu, kad nelabai schmoll.gif gal ten sistema užlūžus g.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2011 08 04, 14:54)
Bendra kaina 25 berods. Jei tik į rūmus, 15. Dar atskirai į sodus 8. Dirba rūmai bent jau tai iki 17 ar 18 val. RER traukiniai važiuoja iki 00,30, savaitgaliais kokia valanda ilgiau. Iš viso, mano nuomone, neverta eit į tuos rūmus, nebent nebuvote jokiuose panašiuose rūmuose (pvz., kad ir Latvijoje, ten dar geresni man pasirodė...).

4u.gif ačiū 4u.gif

o dėl rūmų, tai būti ir nenueit, kažkaip nei šiaip nei taip, o tuo labiau, kad ir kaip paliktų ar ne įspūdį jie juk yra istorija smile.gif
Atsakyti
Laba diena visiems Prancūzijos pažinotojams 4u.gif
Atsirado tokia galimybė 08-22 atvykti keliatui dėnelių į Prancūziją miestai Lyon, Besancon norėčiau paklausti ar toli nuo jų iki Paryžiaus, Disneilendo, kažin ką toje pusėje Prancūzijos galėtume pamatyti ax.gif
AČIŪ už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2011 08 05, 13:03)
kaži kodėl neleidžia internetu nusipirkti bilietų į Eifelio bokštą  g.gif  rašo, kad nėra laisvų laikų nei vieną iš mano norimų 4 dienų  g.gif ar gali taip būti? įtariu, kad nelabai  schmoll.gif  gal ten sistema užlūžus  g.gif

Gali, juk dabar pats sezonas, išpirkta greičiausiai, juk daug kas nenori ilgose eilėse stovėt
Atsakyti